Curățare masca facială la domiciliu cele mai bune rețete de curățare a pielii

Curățare masca facială la domiciliu cele mai bune rețete de curățare a pielii
Pielea are nevoie să respire. Lipsa de oxigen este reflectat imediat la apariția ei: culoarea se deteriorează, există laxitatea pielii și decolorare. Ce faci în cazul în care pentru o excursie pe jos în salonul de înfrumusețare ai nici timp, nici bani? Nu dispera, mântuirea pentru pielea ta poate deveni contaminate masca facială curățare la domiciliu.cleansers cutanate

Desigur, la domiciliu, nu va fi în măsură să ia un peeling profund, de hidrogenare la rece sau hardware de curățare cu ultrasunete. Dar există o procedură simplă, pe care toată lumea știe, dar nu fac întotdeauna. Acestea includ băi de aburi, comprese, o spălare de contrast, frecati pielea cu cuburi de gheata si, desigur, măști de față pentru curățarea la domiciliu.

Curățare masca facială la domiciliu cele mai bune rețete de curățare a pielii
În ceea ce privește băi de aburi, acestea sunt recomandate pentru a face cu adaos de uleiuri, vitamine și minerale (fierturi mușețelul, cu dungi, menta). Dar aceasta nu este o afirmație corectă. După cum se spune, toți aditivii sunt turnat în apă numai pentru a calma sufletul. De fapt, pielea are nevoie de abur regulat, care va deschide porii înainte de curățare. A decocturi diferite plante aromatice este un concediu mai bine să înghețe cuburi de gheață, care va șterge apoi fața, astfel încât aceste aceleași pori aproape.

Aceste măști de față sunt realizate de două ori pe săptămână. Practic toate amestecurile sunt aplicate timp de 20 de minute, apoi se spală cu apă caldă.

Eficacitatea produselor cosmetice la domiciliu

Mască pentru curățarea feței casa este cel mai bine realizat din ingrediente disponibile. Decide pentru tine ce ai mai plăcut pentru a pune pe față și în cazul în care nu este de produse perisabile zagotovte masca pentru viitor. La urma urmei, trebuie să-l aplice pe fata in mod repetat. De exemplu, în cazul în care amestecul este compus din miere, motive și uleiuri de cafea, acesta poate fi depozitat pentru o lungă perioadă de timp chiar și fără refrigerare.

Care este efectul amestecurilor de curățare? Răspunsul este simplu:

  • Curățare masca facială la domiciliu cele mai bune rețete de curățare a pielii
    masca porii purificate de murdărie, reziduuri de sebum și praf;
  • Unele amestecuri capabile să penetreze în straturile profunde ale epidermei;
  • Multe ingrediente de origine măști nu sunt numai curate, dar, de asemenea, hrănesc pielea, saturarea cu substanțe utile;
  • asigura accesul continuu de oxigen la tesuturi.

Este important să nu uitați să repete procedura în mod regulat.Cele mai bune măști Rețete de curățare

Cel mai probabil, casa puteți găsi toate ingredientele pentru un amestec de curățare. Pentru măști pentru frecat sunt ideale grișul, zahăr, sare, zaț de cafea, iarbă zdrențuit, fulgi de ovăz și mai mult. Puteți folosi, de asemenea, argilă, gelatină și cărbune activ, dar ele vor trebui să cumpere. Amestecul a fost diluat - dependent de tipul de piele. Dacă este uscat, este necesar să se adauge un ingrediente nutritive si hidratante. Pentru tenul gras se potrivi cu orice lichid. Acum, alege-ti o reteta pe placul dumneavoastră.

Preparate pentru tipurile de piele uscata

Măștile din fulgi de ovăz se caracterizează prin eficiență ridicată, pentru că altele decât cele de curățare, hrăni și hidrata pielea. Fulgii ar trebui să se toarnă apă clocotită și se lasă să se răcească, apoi se aplică pe față. În cazul în care pielea este foarte uscat, în loc de apă, utilizați lapte sau smântână. La acest amestec poate fi, de asemenea, adăugat câteva picături de vitamina A, puțină miere sau gălbenuș de un ou.

  • De grâu cultivat

Curățare masca facială la domiciliu cele mai bune rețete de curățare a pielii
Dacă puteți cumpăra gata-shoot - este bine. Nu există nici o cale - să încerce să se germina. Pentru germinarea boabelor de grâu va avea nevoie de: bol de sticlă, o bucată de tifon și a boabelor în sine. Grâul trebuie să fie spălate, se toarnă apă de izvor dimineața și se lasă timp de noapte. În dimineața următoare, se scurge apa și se acoperă cu un grâu tifon umed. Pune-un castron cu boabe umflate la fereastră și a văzut să-l că nu tifon uscat. Primele lăstari ar trebui să apară în termen de 24 de ore. Și în timpul orelor de zi, este de dorit să se folosească de germeni de grâu, în acest moment este cel mai util.

În continuare, trebuie să luați un mojar și se macină grâul în ea, adăugând un pic de lichid (apă cu miere, lapte sau suc). Dar cel mai simplu mod de a face acest lucru, folosind un mixer de imersie. În cazul în care amestecul a devenit o mulțime, asigurați-vă că să-l utilizați: Aplicați pe brațe, piept, abdomen, șolduri - este o mască universală. Se spală off după douăzeci de minute în cercuri lente.

  • Cu cărbune activat

Cea mai simplă mască pentru curățarea feței la domiciliu sunt realizate din sifon. Ia o lingura de smantana (nu smântână), se adaugă o jumătate de linguriță de suc, se amestecă rapid și se aplică. După douăzeci de minute, se spală cu apă caldă într-o mișcare circulară.

Demachiant masca pentru ten gras

Curățare masca facială la domiciliu cele mai bune rețete de curățare a pielii
curățare facială cu clorură de calciu - un peeling chimic, mai degrabă decât o mască. Dar nu pot să tac cu privire la aceasta, pentru că această metodă este foarte eficientă. Să-i fie numele de cod masca-peeling. Deci, ai nevoie de o bucată de săpun pentru copii și o fiolă de adăugare de clorură de calciu. Deschideți flaconul și a pus conținutul pe fata cu un tampon de bumbac. Se lasă să se usuce și se aplică din nou. Repetați această procedură până când fiola nu va fi gol. Când ultimul strat de clorură de calciu va fi absorbită, apuca un săpun și o spumă burete umed este format pe ea. În continuare, se aplică spuma pe față și se freacă ușor cu vârful degetelor într-un cerc. Spuma se va transforma în bulgări și fulgi. De fapt - aceste celule moarte ale pielii. Continua pentru a pune spuma, atâta timp cât acesta nu mai este rola. Această curățare se poate face nu mai mult de două ori pe lună.

Clay curăță și se usucă fața. Amestecul trebuie fierte într-un vas de ceramică sau de lemn, amestecând o lingură. Clay doar diluat cu apă și apoi se spală off cu decoct cald de măceșul.

O alta masca mare facut din drojdie de bere și suc de afine. drojdie presata proaspăt diluat sub formă de suc proaspăt și un strat gros aplicat pe fata. acest amestec ar trebui să fie lăsat timp de aproximativ trei ore pentru imbatranire a pielii, astfel încât ea a „jucat“ și a crescut. Puteți folosi suc de lămâie și, în orice caz, peeling de acid este oferit.

Orice masca curata fata ta la domiciliu necesită o abordare serioasă și pedanteria. În cazul în care procedura de făcut o dată, nu va dura mult timp. Este ca praful de pe pervazul ferestrei, care ar trebui să fie curățate în mod regulat. Nu lasa pielea se murdareasca si va arata intotdeauna bine.