cuptor canadian pentru a da comentarii buleryan

cuptor canadian pentru a da comentarii buleryan

Fabricarea sobele lungi

Până în prezent, toate produsele companiei „Buleryan“ este produs în cinci plante. În același timp, trece un control strict și verificat cu atenție. Toate acestea ne permite să producă un cuptor cu un coeficient de transfer termic ridicat. În plus, producătorii au încercat peste fabricarea coca presiune pentru ei. Acesta constă în general dintr-o tablă de oțel cu o grosime de 4 mm. Prin utilizarea tehnologiei inovatoare, consumul de combustibil în cuptoare „Buleryan“ nu este mare. Întreaga structură este în cele din urmă obținut sigilat și în condiții de siguranță pentru sănătatea umană.cuptor canadian pentru a da comentarii buleryan

Cum soba?

În interiorul cuptorului există un volum de cameră secundară. In timpul tuburile de schimb de căldură sunt aranjate în acesta, care sunt responsabile pentru temperatura din sistem. Următoarea este o țeavă coș de fum, care poate fi ajustat. Un perete dublu special este instalat în partea din spate a cuptorului. In camera primară a aparatului și cenusar groapă de cenușă situat. Lângă peretele frontal este un regulator pentru schimbări de capacitate. În plus există o ușă de cameră de încărcare cu un mâner.

cuptor canadian pentru a da comentarii buleryan

Caracteristici de instalare de cuptoare „Buleryan“

Setarea unității de acest gen din casa - este responsabil. Pentru a evita un incendiu în cameră, podeaua și tavanul trebuie să fie realizate din materiale necombustibile. În unele cazuri, este permis să utilizeze izolarea termică. sobe de seminee trebuie înfășurate vată minerală. Grosimea medie a acestuia ar trebui să fie de cel puțin 200 mm. În plus, este necesar să se verifice proiectarea coșului. Secțiunile orizontale care se extind mai mult de 80 cm nu este permisă. Dimensiunea Chimney, la rândul lor, nu trebuie să fie mai mică de 4 m, iar diametrul său - 120 mm.

Comentarii de consum pe cuptor „Buleryan Classic (tip 00)“

Recenzii cuptor „Buleryan Classic“ este bun. Mulți oameni ca acest model, deoarece este perfect potrivit pentru vile mici. În această putere cuptor este de 6 kW. După cum proprietarii spun, funcționează bine pe deșeuri brichete, lemn si lemn. Randamentul este de 75%.

Pe de o sobă de lemn fila capabilă să dea căldură bine timp de 8 ore. Dacă utilizați deșeuri de lemn, poate crește durata de 12 ore. În general, incinta este durabil si are un design interesant. De asemenea, aceste cuptoare „Buleryan“ a primit recenzii bune exploatatori, din cauza ușurința de operare. Din beneficiile generează, de asemenea, modele compacte.

cuptor canadian pentru a da comentarii buleryan

Opinii de specialiști cuptor „Buleryan Clasic (de tip 00)“

Aceste cuptoare „Buleryan“ răspunsurile între experți merită bune. Mulți dintre ei, în acord cu opiniile consumatorilor, susțin că compactitatea a dispozitivului - este un model de plus clar. Înălțimea sa este de 710 mm, latime 490 mm și adâncimea de numai 680 mm, și toate acestea cu o masă de 65 kg. Diametrul coșului, la rândul său, standardul - 120 mm. corpul cuptorului se face foarte precis. El a făcut din oțel durabil „08KP“. Tevi dispozitive au forma corectă și sunt realizate pe echipamente speciale.

În acest model, doar diametrul lor este egală cu 57 mm. Din cauza căldurii generată este reținută în sistem pentru o lungă perioadă de timp. Sudarea pe corpul cuptorului este, de asemenea, format calitativ și urme sunt aproape invizibile. Astfel, o bună etanșare. De asemenea, cuptor pentru a da ( „Buleryan“) feedback-ul este mulțumită pozitiv în camera de încărcare convenabilă. Acesta are un volum mare și vă permite să-l umple rapid și confortabil cu combustibil. În acest caz, ușa este larg deschisă și ușor pentru a închide.

Opinii ale modelului „Buleryan Țara (tip 00)“

Recenzii cuptor „Buleryan Țară“ a câștigat pozitiv. Cumpărători, cum ar fi acest model din cauza camerei de încărcare. Deci, are o mare profunzime și permite să se stabilească o mulțime de combustibil. Ca o regulă, cea mai mare parte a cărbunelui sau lemn convențional. În plus, cuptorul poate fi operat pe scoarță de copac, turbă sau așchii. Coeficientul de performanță în acest caz, va fi de 75%. O filă oferă căldură în țară cât mai multe de 8 ore.Astfel, pe zi, este necesar să se încarce combustibil aproximativ două ori. Controlul puterii este realizată manual. Autoritatea de reglementare este într-o locație convenabilă și ușor de configurat. „Buleryan“ ca cuptor (încălzire) Revizuirea și compactitatea sale. Inaltimea modelului este de 710 mm Lățime - 490 mm si adancime - 680 mm. Greutatea totală a dispozitivului este de 65 kg. De asemenea, să fie conștienți de faptul că coșul de furnal are un diametru de 120 mm. Astfel, această instalație nu prezintă nici o problemă.

cuptor canadian pentru a da comentarii buleryan

Opinia expertului despre „Buleryan Țara (tip 00)“

Aceste cuptoare „Buleryan“ răspunsurile între experți au diferite. Unii dintre ei au estimat modelul de calitate pentru organism construi. Acesta este fabricat din tablă de oțel groasă. Randamentul coșului este de asemenea făcut foarte bine. În plus, mulți remarcat sudarea partea pozitivă a conductelor. În general, toate curbele au forma corectă.

Astfel, cuptorul cu locurile unde se ingustate conducta (diametru pe toată lungimea este aceeași). Grație acestei performanțe este îmbunătățit în mod semnificativ. Folosind un sistem de două faze a unui cuptor de ardere poate da protopit 40 sq. m. la înălțimea tavanului care să nu depășească 2,5 metri.

Noul model de cuptor "Buleryan MAXI (tip 00)"

Recenzii cuptor „Buleryan MAXI“ este diferit. Mulți clienți laudă acest model pentru performanță și eficiența acestuia. Spre deosebire de modelele anterioare, acest cuptor are o capacitate de pana la 7 kW. Acest lucru este suficient pentru a încălzi cabana de 125 de metri cubi. m. În acest caz, randamentul este de 75%. cuptor nou modificat al cuptorului în sine a stabilit deja pe partea pozitivă. ușa este mare și vă permite să încărcați rapid lemn de foc.

În această adâncime cuptor este considerabilă, și deșeuri de lemn, la un moment dat poate fi pus la 6 kg. Ca rezultat, temperatura va rămâne stabilă timp de 7 ore. control al puterii este foarte simplu și va fi capabil să facă față cu ea chiar și un novice. Instalarea cuptorului este, de asemenea, simplu și nu cauzează probleme. Potrivit proprietarii acestor dispozitive, având în vedere costul redus al acestui model, este perfect pentru aproape orice gradina.

cuptor canadian pentru a da comentarii buleryan

Ce spun expertii despre „MAXI Buleryan (tip 00)“?

Acest cuptor canadian de răspunsuri „Buleryan“ printre experții nu merită entuziast, cum ar fi celelalte modele ale acestui brand. Astfel, mulți experți cred că este destul de mare. Prin urmare, pentru a se acomoda, aveți nevoie de o mulțime de spațiu. În același timp, și greutatea acestui model este foarte gravă - 80 kg.

De asemenea, trebuie amintit că coșul de fum pentru ca acesta să fie mare. În acest caz, este posibil să se utilizeze cărămidă sau coș de fum din metal. Dintre avantajele experților modelului remarcat calitatea sudurii pe corp. Toate tuburile cuptor adiacente este foarte strânsă, iar suprafața lor este netedă. Controlorul de putere, la rândul său, funcționează în mod corespunzător și este ușor de personalizat.

Care este diferența dintre cuptorului „Buleryan Țara (Tip 01)“?

Recenzii cuptor „Buleryan Țară“ a primit bine în rândul cumpărătorilor. Acest model iese în evidență, printre altele, cu puterea lor. Această cifră se ridică la 11 kW. Acest lucru face posibil pentru a incalzi o camera de 200 de metri cubi. m. Astfel, acest model este potrivit doar pentru vile foarte mari. Dimensiunile sale nu sunt mici, precum și de putere. Astfel, înălțimea este de 845 mm, latime - 560 mm si adancime - 810 mm. În acest model are o greutate de 90 kg.

La rândul său, dimensiunea coșului este standard: un diametru de 120 mm. Performanța generală este, de asemenea, situat la nivelul de 75%. Suport pentru instalarea cuptorului nu este inclus, care este un pic clienții suparatoare. Cu toate acestea, ea poate fi comandat separat. În acest caz, este posibil să se alege culoarea dorită.

cuptor canadian pentru a da comentarii buleryan

Rezumând

În general, lung de ardere cuptor „Buleryan“ a câștigat recenzii bune pentru un motiv. Cu toate acestea, este precalculați toate riscurile posibile. După un pericol de incendiu atunci când se utilizează solid-cuptor este foarte mare. Dacă în timpul construcției de vile utilizate materiale inflamabile, achiziționarea acestui produs ar trebui să fie abandonată. Dintre avantajele acestor unități pot fi identificate eficienta si versatilitate.

Mulți sunt încurajați de faptul că puteți încărca și lemn și cărbune în cuptor „Buleryan“. Astfel, dispozitivul poate fi utilizat împreună cu alte dispozitive de încălzire. De asemenea, nu uita majoritatea modelelor compacte de „Buleryan“. Calitatea constructiei este întotdeauna excelent, iar garanția producătorului dă mare. sobe de proiectare este de asemenea foarte bun și ușor pentru a se potrivi in ​​aproape orice interior. Cu serviciul lor fără probleme, și curățați periodic cenușa nu este atât de dificil.

cuptor canadian pentru a da comentarii buleryan

cuptor canadian pentru a da comentarii buleryan

cuptor canadian pentru a da comentarii buleryan