Cumpara un dihor și l-au pus în casa lui

Cumpara un dihor și l-au pus în casa lui
Astăzi, dihorii sunt extrem de populare în toate țările și pe toate continentele. De ce este atât de popular decât dihorii au fermecat omul lor?

Dihorii aparțin familiei nevăstuică (Mustelidae) carnivore detașamentiștii (Carnivora). Conform datelor actuale privind originea familiei nevăstuică este cel mai apropiat de familia de pinipede (simbolizată de un sigiliu) și este una dintre cele mai vechi familii de ordinul a mamiferelor carnivore.Dihorii sunt cele mai apropiate rude de hermină, nevăstuica și nurcă; mai îndepărtate - jder, samur, bursuc.

Dihorii - un animal mic, cu o lungime a corpului de la 35cm la 60cm si greutate de la 350g la 2.5 kg (deși există cazuri de mai mult de 3.5 kg). Organismul dihor Greutatea variază în funcție de anotimp: iarna este mult mai mare decât în ​​timpul verii, datorită acumulării de stocuri de „iarnă“ de grăsime.

Inițial, dihori au fost folosite pentru a vâna iepuri. Dar, în secolul al XX-lea, aceste creaturi trăiesc în casele lor, și chiar și pisicile prinde șoareci. Pentru oraș, ocupat de un rezident al unui dihor decorativ se potrivește ca nimeni altcineva. Aproape toată ziua în care a fost adormit și treaz timp de câteva ore. El nu trebuie să ratezi o într-un apartament gol.

Dihorii - un foarte frumos și atractiv animale. Dihori blană - gros și cald, și vreau să renunț și mîngîie animalului. Există o mare varietate de culori și culori de dihori. Apropo, dihorii sunt clasificate în funcție de culoarea lor. Dar nu există două animale cu aceeași colorare blana, astfel încât fiecare dihor - unic!

Cumpara un dihor și l-au pus în casa lui


Dihorul are o vedere foarte amuzant: un bot foarte curios, urechi rotunde și ochi ca mărgelele. Un animal foarte activ, vioi. Este greu de imaginat o mai multe animale mobile decât dihori. Dar, mai amuzant și drăguț, de asemenea, nu veți găsi! Orice decalaj pentru obiectul de studiu. În camera în care eliberarea dihor la „plimbare“, o fereastra este necesar pentru a strânge net și să încerce să cârpi toate decalajul îngust în cazul în care el ar putea încerca să pătrundă. Curiozitatea cunoaște nici o măsură. Numai că el încerca să deschidă ușile dulap, iar acum el are în pantof. Este inutil să încerce să învețe un dihor „să nu poke nasul în cazul în care nu este necesar.“ Nimic nu ajută. Comportamentul Ferret poate fi comparat cu comportamentul în vârstă de 3-4 ani, copil agitat și curios.

Inainte de a cumpara un dihor, ar trebui să-l echipeze acasă, cumpara tot ce ai nevoie pentru un sejur confortabil fiarei de la tine. Proprietarii de dihor spun că trăiesc într-un dihor, și nu invers. Ceea ce este indispensabil pentru existența unei creaturi vii? Fără toaletă, dormitor și sufragerie. Prin urmare, în orice dihor acasă ar trebui să fie: tavă de mare față-verso, pat, castron de băut, castron.

Cumpara un dihor și l-au pus în casa lui

Care este refugiul ideal pentru dihori? Desigur, găuri sau ceva asemănător cu ei, cum ar fi o canapea sau un colț întunecat al dulap, sertare, în cazul în care oamenii îngrămădite hainele lor. Dar cea mai mare parte a zilei dihorului acasă oraș petrece de obicei în cușcă, în cazul în care cea mai mare parte adormit. Cușca trebuie să fie mare, echipate cu diferite conducte, astfel încât să puteți urca pe ele, ar trebui să fie un loc de dormit, de exemplu, un hamac, în cazul în care este posibil să se antreneze zdrențe și de a construi un cuib.

Dihorii sunt foarte usor de domesticit, ușor pentru a obține, împreună cu alte animale de companie. Ele sunt ca niște câini, pe lângă stăpânul său. Dihorul pot fi afișate pe stradă, purtând o lesa pe el.

Mulți fani ar dori să aibă un dihor, dar se tem că dihorul va fi neplăcut să miros. Da, în dihorii sălbatice, precum și toți membrii familiei de nevăstuică, au un miros înțepător. Dar, în apartamentul conține castrat animale, care nu are miros. Trebuie remarcat faptul că castrați și bărbați și femei, dacă nu vor primi puii lor. Altfel, femeile dezvolta tulburări hormonale, un animal este bolnav.

Dihorii sunt alimente speciale hrănite, da carne crudă, vitamine. Grija pentru dihor dvs. nu are nevoie de o mulțime de timp și efort: pentru a pune mâncare, toaletă curat ... Dar trebuie să comunice cu el în mod regulat, animal te-a iubit, el este în așteptare pentru tine de a lucra și foarte plictisit ..