Cumpara uleiuri esențiale magazin on-line cu costuri reduse Indochina

Uleiuri esențiale - substanțe organice volatile ușoare în compoziția care conține până la 500 de compuși diferiți. Acestea conținute în plante, și datorită lor ne simțim mirosul lor. specii Efironosnyh de plante, mai mult de 80 mii de oameni, dar folosim doar tipurile cele mai utile de 150-200. Aceste uleiuri nu numai că ne vindecă, dar încărcat cu emoții pozitive, crește încrederea, calma si scuti de stres. Magazin online Indochina oferă ieftin pentru a cumpăra uleiuri esențiale Sinam, care sunt renumite pentru calitatea lor superioară și o gamă largă și de multe ori au participat la diverse expoziții.Spre deosebire de uleiuri esentiale naturale din planta?

Ele sunt solubile în apă și nu lăsați pe mâinile și țesuturile de pete uleioase, pot avea nuanță ușor.

ester calitativ transparent, omogen și nu are nici un precipitat. Sub influența oxigenului poate oxida și osmolyatsya, și se cristalizează la răcire.

Numărul total de articole: 84

39 # 8399; Continut cos

47 # 8399; Continut cos

39 # 8399; Continut cos

62 # 8399; Continut cos

74 # 8399; Continut cos

39 # 8399; Continut cos

74 # 8399; Continut cos

74 # 8399; Continut cos

51 # 8399; Continut cos

66 # 8399; Continut cos

39 # 8399; Continut cos

43 # 8399; Continut cos

59 # 8399; Continut cos

66 # 8399; Continut cos

39 # 8399; Continut cos

51 # 8399; Continut cos

47 # 8399; Continut cos

55 # 8399; Continut cos

74 # 8399; Continut cos

39 # 8399; Continut cos

Tipuri de uleiuri esențiale

Printre întreaga gamă există mai multe tipuri de bază, toate acestea sunt reprezentate în magazin online Indochina:


Cumpara uleiuri esențiale magazin on-line cu costuri reduse Indochina
  • • curativă. Anti-inflamatorii, proprietati antibacteriene, antiseptice sunt uleiuri esentiale naturale de bergamota, ace de pin, cuișoare, arbore de ceai, musetel, eucalipt. Când creșterea tensiunii arteriale pot fi utilizate extracte din chimen dulce, grapefruit, ienupăr, muguri de mesteacăn. Crampele pot cumpăra uleiuri esențiale de fenicul, rozmarin, lavanda, coriandru, cu arsuri și leziuni ale pielii folosind trandafir si musetel;
  • • calmantă. Acest grup de substanțe care contribuie la eliminarea nervului, tensiunea musculara, armonizarea si recuperare si buna dispozitie. Acest grapefruit, busuioc, bergamot, garoafa, ylang-ylang, patchouli, lemn de santal, anason;
  • • Tonic. De asemenea, ele pot fi numite antidepresive și amelioratorii de dispozitie: vanilie, vetiver, grapefruit, iasomie, nucsoara, scortisoara, lavanda si altele;
  • • interesant. sau îmbunătățirea uleiuri esențiale ale libidoului, afrodisiace. Acesta este un grup de substanțe care sunt capabile să elibereze, trezi senzualitatea, excita, chiar și pentru a îmbunătăți potența și prelungi orgasmul. Ele pot fi atribuite în condiții de siguranță bergamot, geranium, scorțișoară, lemn de santal, trandafir, rozmarin, salvie si altele;
  • • Anti-celulita. Ajuta femeile sa faca fata cu defect cosmetic al pielii, se va dispersa sângele, limfa și elimina umflarea, consolidarea vaselor de sânge. Este toate citrice si muscata, rozmarin, lemn de santal, pin, piper, usturoi, salvie și altele;
  • • cosmetice. Ei au un tonic, calmant, efect de curatare si de întinerire, se poate face față cu probleme ale pielii. Pick up standuri lor pe tipul de piele și de efectul dorit. E o grămadă de uleiuri esențiale, dar printre ei sunt top 5 cele mai eficiente: portocaliu, rozmarin, lamaie, lavanda, menta.


Această cunoaștere vă va ajuta la prepararea compoziției perfectă de arome. De obicei iau trei picături de substanță: 1-2 mediu sau volatilitate ridicată și un nivel scăzut, poate exista un posibil 5. Cumpara cele pe care le place. Dacă le aplicați pe piele, de pre-se dizolvă în uleiul de bază.

La aplicarea anumitor tipuri de uleiuri

Toată lumea găsi, probabil, uz propriu secretă de uleiuri esențiale. Domeniul lor variază de la prevenire și tratament la gătit și gospodărie.

Cumpara uleiuri esențiale magazin on-line cu costuri reduse Indochina

• De exemplu, cu ajutorul unor uleiuri esențiale de arbore de ceai. care posedă proprietăți antiseptice excelente, puteți nu numai a scăpa de acnee, dar, de asemenea, elimina petele după vindecare.

• Ulei de lavandă calmeaza perfect, vă puteți picătură câteva picături pe o batistă și parfum de lavandă nu va permite să obțineți într-un tam-tam. De asemenea, este recomandat să-l folosească în lupta împotriva moliilor: o batistă cu câteva picături de lavandă agățat în dulap, descuraja insectele dăunătoare pe echipamentul.

• Esteri de citrice ajuta la combaterea stagnarea apei și circulația limfei, pentru a îmbunătăți circulația sângelui și de a promova pierderea in greutate, si rozmarin ajuta la intarirea activitatii mentale.

• Și uleiul esențial al comercianților indieni patchouli în baza de prescriptie impregnată tesutul lor excelente, starnind astfel dorința de a le cumpăra.

• Toate uleiurile esențiale sunt folosite pentru masaj, ci ca parte a bazei, de obicei, de migdale sau de piersici. Pentru scăldat, pentru îmbunătățirea proprietăților cosmetice, orale și aromaterapie ar trebui să fie luate esteri curate în cantitatea necesară, care pot fi achiziționate de la magazinul online Indochina uleiuri esențiale.

Dar, atunci când se utilizează orice ulei esențial nu uitați măsurile de siguranță. În contact cu pielea sau ochii poate provoca reacții alergice severe și chiar arde. Scoateți-le, puteți folosi ulei vegetal, deoarece esterii nu sunt solubili în apă. Femeile gravide și copiii ar trebui să le utilizeze cu precauție, după consultarea medicului. Și nu uitați că acestea ar trebui să fie păstrate la îndemâna copiilor și departe de căldură și de elemente calde și mai bine la o temperatură constantă.

Și este greșit cei care spun că uleiurile aromatice naturale să fie costisitoare. Cumpara ieftin ulei esențial poate fi magazinul online Indochina.