Cum vă rugăm să o fată ce să facă pentru aceasta până în prezent - revista on-line de sex masculin

Am înțeles un lucru foarte important pe care nu veți găsi un om care ar fi dorit toți. Fiecare persoană există una sau mai multe, sau chiar milioane de cei care urasc. În relațiile aceleași reguli. Fiecare persoană tânără poate găsi o fată care îi place, și poate nici măcar una.Ce să faceți dacă drăguț

Trebuie să înțeleagă pentru ei înșiși, care merge undeva, fata care iti place, pur și simplu trebuie să găsească printre mii de altele. Și crede-mă, vă va place atât de ceea ce este, fără înflorituri.

Nu este necesar pentru atingerea acelor femei care nu au nevoie. Tipul mai bine decât tine? Da nu mai bine decât el. El doar a făcut, ea a plăcut în prezent. Poate a trecut prin umilința, insulte, dar încă în cele din urmă a câștigat inima ei. Totul a negat într-o anumită măsură. Cineva este în mod constant a negat, și cine aude eșecul ocazional.

Cum vă rugăm să o fată ce să facă pentru aceasta până în prezent - revista on-line de sex masculin

Dacă totuși doriți să știți cum să vă rugăm să o fată în școală, liceu, amintiți-vă câteva reguli simple, și cucerirea inimii iubit va trece rapid si fara durere.

1. Înainte de cunoștință analiza ceea ce vă poate da la prietena lui. Care sunt punctele forte în manifestul. Tu elegant, aspect. Ești ușor de flirt cu strainii fete. Ai un mare caracter. Poate ai un mod de viață sănătos, fumatul si alcoolul nu sunt incluse în stilul tău de viață. Pasiunea ta - sport. Notați-vă toate avantajele sale de hârtie, acest lucru este important.

4. Învață să motiveze interlocutor. Pentru a vă rugăm să o fată, trebuie să stea afară din mulțime. Nu ar trebui să imite alții. Arată personalitate, carisma, sociabilitate, spirit. sa identificat pe sine, printre altele. Nu vă fie teamă că vei observa, veți vedea cât de frumos este. Femeile se va acorda o atenție la tine.5. Aflați cum să indice în mod corespunzător și în mod clar spălare. Uita-te la cuvintele tale. Niciodată nu se va obține un rezultat bun în relația cu fetele, dacă nu înțeleg exprimat. Îmbogățiți vocabularul, lucra la dicție. Femeile iubesc nu numai ochii, ci și urechile. Credeți că peste fiecare cuvânt, nu spun primul lucru care vine în minte. Dacă sunteți în măsură să-și exprime și disponibile competent punctul lor de vedere, doar te duci în ochii femeilor și procesul de ispită este mult simplificat, iar problema simpatiile femeilor va înceta să mai existe. Vorbeste cu femeile pot fi tot în lume, dar există o serie de subiecte interesante pentru conversații între persoane de sexe diferite.

7. Să dorința de a învăța va fi un mister pentru fete. Mai bine să lase femeile cred că aveți o mulțime de fete care arde cu dorința de a fi cu tine nu doar prieteni. Nu afișați doar ceea ce vrei de la o femeie iubesc interesul ei poate scădea la zero. Într-o femeie există conceptul de „nevoie“. Astfel de bărbați femeile reprezintă frecvente persistente, și, uneori, chiar enervant, apeluri; încearcă să comunice cu ea, în orice minut liber; atunci când întâlnirea în divertisment, vă însoțește la fiecare pas, care poate să apară la aspectul; în căutarea ochilor; în timpul unei conversații cu ea emoțiile da; te supăr dacă ochii ei nu sunt în direcția ta.

Cum vă rugăm să o fată ce să facă pentru aceasta până în prezent - revista on-line de sex masculin

9. Femeile place să discute cu tipi gay. Schimbarea concentrarea de la tine la prieteni. Nu porniți în ei înșiși. Tipuri de silențios nu se observa. Dacă aveți o stare de spirit liric, este mai bine să stați acasă, singur cu gândurile sale.

Deveniți o persoană care nu se plictisesc, nici o fată. Simțiți starea de spirit a companiei. Să pohohochut cu glumele tale spirituale. Fă-o, astfel încât tinerele erau mândri să te cunosc.

10 pentru toate în mâinile tale. Experiment pe tine. Nu-ți fie teamă să fie diferite. Deveniți atractiv pentru femei.

Sunteți gata să lucreze pe tine? Apoi, mergeți mai departe. Și crede-mă, destinul nu va aștepta mult timp.