Cum știu rezultatele examenului prin intermediul internetului

Din câte știu, Internetul este imposibil de a învăța rezultatele examenului lor cu privire la orice subiect. O astfel de posibilitate a fost în urmă cu câțiva ani, atunci când trece examenul sub forma examenului nu a fost obligatorie și a fost doar în faza experimentală. Apoi trebuie să furnizeze numele lor și introduceți informații din pașaport on-line. După introducerea rezultatelor examenului obligatorii pot fi găsite doar în școala lor.Sistemul a ales acest răspuns cel mai bine

Și vizite care site-ul: școală, regional, federal? 4 ani în urmă -

Federal. După cum ați spus, am introdus numele și numărul pașaportului. 4 ani în urmă -

Rezultatele examenului într-adevăr pot fi găsite pe internet. Acest lucru va necesita, în primul rând, răbdare (deoarece rezultatele examenului pot fi gata pentru cel puțin 10 zile după examen, înainte de a participa inutil), numele, prenumele, datele de pașaport patronimicul absolventului. Aici este site-ul - www.ege.edu.ru. Acesta este portalul oficial al gos.ekzamene unice pe ea datele cele mai precise și rezultate.Rezultatele examenului.

Rezultatele examenului pot fi găsite pe site-ul oficial al CSE la acest link

Dar rezultatele vor apărea pe site-ul doar 9 zile după examen, aceste zile au nevoie pentru a verifica munca ta, precum și pentru includerea acestora în registru. Deci, Nader răbdare. Precum și rezultatele pe care le pot învăța la școală și chiar mai repede decât pe Internet.

Rezultatele examenului, fiecare elev poate învăța la școala lui.

Tot restul pot obține informații cu privire la rezultatele, în cazul în care au primit o trecere la examen, sau în cazul în care examenul a trecut.

Pe Internet sunt site-uri speciale (în fiecare regiune a), în cazul în care pur și simplu introduceți codul unic sau pașaport.

Pe site-ul oficial al examenului de stat unificat are o pagină unde puteți afla rezultatele examenului.

Trebuie să introduceți numele de familie, numele și patronimicul, regiunea în care vă luați codul de examen și de înregistrare. După introducerea, veți vedea rezultatul.

Cum știu rezultatele examenului prin intermediul internetului