Cum știu dacă soțul meu se schimbă la locul de muncă sau la domiciliu, semnele de infidelitate, consiliere psihologică

Cum știu dacă soțul meu se schimbă la locul de muncă sau la domiciliu, semnele de infidelitate, consiliere psihologică

În viața oricărei femei poate veni un moment în care ea ar trebui să se confrunte cu descoperirea neplăcută - o trădare a soțului ei. Există o șansă de a păstra familia împreună, și moduri în care pentru a testa presupunerile lor despre infidelitatea celui ales?Ce dacă a existat o suspiciune de infidelitatea soțului ei

Păstrați-vă calmul și nu te ieftin

Dacă aveți suficiente motive întemeiate pentru a începe să suspecteze soțul ei de infidelitate, în primul rând, încercați să rămână calm. Până dovedit nimic, și încă trăiesc în aceeași casă, care, de asemenea poate fi, și copiii tăi, nu degenereze atmosfera din familie. Este logic să-și exprime tot ceea ce adulterul este, fără îndoială, nu mai, sunteți hotărâți să divorțeze și merge la o parte.

Drept Discuție cu soțul risipească sau confirma speculațiile

Cu toate acestea, o astfel de mișcare ar putea duce la dezvoltarea situației în moduri diferite. Cel mai probabil, în cazul în care nu există nici o dovadă directă de infidelitate, soțul nu este recunoscut în fapta lui rea. Cel mai bun caz, el poate intra în panică și întrerupe legătura de pe partea. Este posibil ca el încă mai continuă să întâlniri secrete, dar va fi acum mult mai prudent.

Este important să se înțeleagă motivul pentru înșelăciune

Întrucât anterior soțul toate potrivit în relația ta, dar mai târziu au existat circumstanțe care indică în mod clar infidelitatea lui, este posibil ca ceva în căsnicia ta sa schimbat. Cel mai frecvent motiv - lipsa de atenție. Poate că sunt absorbite într-o carieră, creșterea unui copil sau alte lucruri, și soțul ei au aproape nici un moment. Mai devreme sau mai târziu, mulți oameni sunt obosit tolera această stare de lucruri, și direcționeze energia într-o direcție diferită. Dacă înțelegeți ceea ce ar putea cauza un astfel de comportament, și doriți să păstrați familia împreună, să încerce să-și reconsidere atitudinea lor față de propria soțul ei.

Semne că soțul Cheating

Toate aceste elemente se poate referi nu numai să se schimbe, dar dacă a avut încă loc să fie, atunci, de regulă, aceste simptome sunt de asemenea prezente.

Cum știu dacă soțul meu se schimbă la locul de muncă sau la domiciliu, semnele de infidelitate, consiliere psihologică

El a început să se comporte ca nu a condus înainte. Acest lucru este exprimat în moduri diferite. În primul caz, soțul devine brusc prea atent la tine, de multe ori aduce flori, cadouri mici și mari, complimente. Desigur, este posibil ca cel ales se confruntă cu un val de voi emoții pozitive pentru nici un motiv special, dar dincolo de faptul că el poate simți vinovat înainte, și, astfel, netedă în jos.

Ca schimbarea comportamentului soț și capacitatea de a se schimba în rău: el este în mod constant iritat, aproape fiecare conversație se transformă într-un conflict, el este încercarea de a alege pe tine, fără un motiv bun, și altele asemenea.

Cu toate acestea, pornind de relații pe partea, un soț poate să rămână în mod constant într-un fel de reverie: el împrăștiate, adesea tăcut, nu are starea de spirit si dorinta de a merge oriunde pentru a iesi sau pentru a planifica ceva.

Banii se duc la o destinație necunoscută

Aveți un buget total sau nu ai știut întotdeauna în cazul în care soțul cheltuiește banii. Acum, acesta costă în mod clar este crescut. Banii au devenit mai puțin sau deloc ratat. Soțul susține că este dat cuiva în datorii, se confruntă cu defalcarea de mașini a plătit amenda, a cumparat unele detalii pe calculator, și altele asemenea.

Au devenit mai lungi uite după ei înșiși

Mai recent, soțul meu nu a fost atât de greu de mulțumit, merge la locul de muncă sau la prieteni, dar acum totul sa schimbat. El are grija ca tunsoarea a fost întotdeauna în ordine, el dezvolta elemente noi dulap, este de multe ori cu întârziere la oglinda.

Timp liber petrece departe de casă

Timp liber nu petrece atât, așa cum era de obicei. Acum, el rareori implicat în afacerile de familie, spunând că el a avut un nou hobby sau de locuri de muncă responsabilități în afara casei. A intrat brusc o sală de gimnastică, a început să meargă într-o excursie de pescuit sau de ședere la locul de muncă.

ieșiri comune oprit

Aproape că sa oprit undeva pentru a merge împreună, iar dacă se întâmplă acest lucru, soțul arată un pic tensionată. Cu prietenii comuni ai întâlni rar, și aproape sa oprit de gând să stea cu rudele.

Prietenii săi suspect mințit

Când comunicați cu prietenii săi și cel mai apropiat prieten, se pare că vă atitudinea față de tine schimbat. Interlocutorul a părut să se simtă incomod în a face cu tine și orice întrebări despre soțul dumneavoastră răspunde cu unele autostopul.

Am început pentru a scoate inelul de logodna

Din când în când, el a început să tragă un inel de nunta, spunând că acesta îl împiedică în sport, nu a fost suficient, etc.

Sărbătorile & Cadouri

Dintr-o dată, colegii și prietenii sunt de multe ori pentru a face cadouri - un nou parfum, cravată, ceasuri, pulovere, cosuri cadou și alte lucruri. Sau el însuși a început să facă mai aproape de cumpărare bruscă de sărbători.

De multe ori prinde un soț într-o minciună

Recent, observați că de multe ori prinde un soț într-o minciună. El bâjbâie în povestirile sale despre locul unde era altă zi, ce să cumpere, care l-au și alte chestii numite. Când îl prind pe înșelăciune, el a fost nervos și supărat.

Ca un soț pentru a verifica modificările

Cum știu dacă soțul meu se schimbă la locul de muncă sau la domiciliu, semnele de infidelitate, consiliere psihologică

Recunoașteți trădarea soțului ei asupra comportamentului

În cazul în care să caute faptele și probele pentru a determina infidelitatea soțului ei

Mirosul de haine

Dacă observați că recent sa întors acasă, soțul meu generos se toarnă cu Koln, atunci, cel mai probabil, a vrut să „ucidă“ un alt miros. Deși nu fiecare om realizează acest lucru se face, astfel încât trădător poate mirosi ocazional spirite ale amantei sale, spunând că tocmai a condus puternic coleg parfumată în picioare, în linie de lângă o femeie care a oferit parfumul și altele asemenea.

Prezența caderii parului la femei, etc.

Periodic, ai început să găsească hainele sau în interiorul mașinii părul unei femei. De asemenea, în compartimentul său mănușă poate fi lucruri pe care în mod clar nu vă aparțin sau să-l - rujul altcuiva, pieptene, mănuși, arcul de păr.

Dacă există suspiciunea că soțul se schimbă la locul de muncă

Cum știu dacă soțul meu se schimbă la locul de muncă sau la domiciliu, semnele de infidelitate, consiliere psihologică

Dacă aveți suspiciuni, este important să rețineți că:
  • El a început să dedice mai mult timp pentru a lucra taxe. Acum mai mult decât de obicei un duș, nu uitați să radă folosesc în mod regulat parfum, un pic sau dramatic a schimbat stilul.
  • El încearcă să elimine posibilitatea ca s-ar putea găsi ei înșiși brusc, în imediata apropiere a locul său de muncă. Dacă doriți să apelați în biroul său, el găsește motive pentru care nu ar trebui să facă. De asemenea, aceasta nu vine spre deliciul ideii de a-l întâlni la locul de muncă, dacă doriți să se încheie în mod accidental în zona.
  • Din ce în ce, soțul menționează că el va trebui să rămână la locul de muncă - satisfacerea în afara normale de afaceri, asistenta coleg, prelungirea programului de lucru.
  • El adesea apela la locul de muncă, și, probabil, mai ales în cel zelos colegilor săi. După această conversație, comportamentul soțului schimba - ea noroc sau invers devine mai închisă.
  • Anterior, el a fost atitudinea foarte neutră la sarcinile de serviciu, dar acum părea să depună eforturi pentru a câștiga titlul de cel mai bun angajat al anului. El nu refuză să lucreze în timpul sărbătorilor, vizitând toate părțile corporative, niciodată nu pleacă munca mai devreme, și fiind în birou, uscat răspunde apelurilor, referindu-se la cazurile nerezolvate.
  • Prima dată, el a vorbit adesea despre unele coleg, dar acum încearcă să nu înceapă să vorbească despre ea și strecurat atunci când cer ceva despre asta.


Cum știu dacă soțul meu se schimbă în propria casă în timp ce ești plecat

Înțelege dacă amanta soțului ei, a ajuta la parasirea într-o călătorie de afaceri sau să stea cu rudele în alt oraș. Revenind din excursie, potrivit unor caracteristici externe puteți determina dacă există în casă în lipsa ta cealaltă femeie.

Cum știu dacă soțul meu se schimbă la locul de muncă sau la domiciliu, semnele de infidelitate, consiliere psihologică

Obiecte personale. Argumentul cel mai evident poate fi lucru altcuiva. Poate că veți găsi în casa rujul altcuiva, fixativ sau chiar lenjerie de corp. De asemenea, la acest punct poate fi menționat și găsit părul femeilor, care, evident, nu vă aparține. Cel mai probabil, casa a fost amanta soțului tău, dar alte versiuni - soțul poate permite un prieten să-și petreacă o întâlnire cu o fată în apartamentul tău sau ceva timp cu el a decis să trăiască sora.

Curățarea. Casa este în mod clar curățată, dar nu la fel de mult ca face tu sau soțul tău. Lucrurile sunt stivuite într-o manieră neobișnuită, detergenți nu sunt în cazul în care v-ar în mod normal, patul nefăcut nu este așa, ca întotdeauna.

Produse alimentare. În frigider au fost găsite mese că soțul tău nu de obicei, Cook. Există, de asemenea, pot fi atribuite la produse simple, care nu sunt, de obicei achiziționate în familia dumneavoastră: o altă marcă de lapte; fructe că soțul tău nu-i place; vin; dulciuri. În general, orice modificare a preferințelor gastronomice ale soțului dvs. poate fi un „clopot“.

Parfume. Apartamentul este în mod clar miroase spiritele ciudate, iar baia bine stabilit mirosul nefamiliare gelul de duș sau săpun. Față de pernă să se schimbe în fața sosirii sau mirosul de parfum sau șampon altcuiva.

Foto. Unele amante a intrat în casa omului, ei vor să afle mai multe despre rivalul ei - vor vedea pozele ei, lucrurile sortate. Dacă observați că hainele sunt pliate într-un alt mod, iar imaginile în mod clar cineva este atins, nu este exclus ca apartamentul vizitat de oaspeți nepoftiți.

Pentru a aborda dacă un detectiv particular, pentru a găsi un soț sau nici o schimbare

Professional ajuta, desigur, ajuta pentru a risipi toate îndoielile, dar în acest caz, de asemenea, ar trebui să cântărească „pro“ și „contra“.

Acolo unde este cazul

Știi exact că adulterul a avut loc, dar toate dovezile indirecte. Sunteți sigur că doriți un divorț, dar trebuie să fie în posesia de fapte incontestabile că mariajul nu a rupt vina ta. Acest lucru este important nu numai pentru ei înșiși, ci pentru rudele încăpățânați, al cărei soț poate convinge „nevinovăția“ lui. Poate că aceste informații vor fi utile în instanță - mai ales dacă aveți o pre-nuptial. Detectivul se va găsi tot, ceea ce face soțul tău în afara casei. Dar, să fie pregătit pentru faptul că supravegherea poate lua fie o săptămână, după ce a suferit o cheltuieli semnificative.

Atunci când este inadecvat

Parerea ta este neclară, și nu exclud că soțul inselat - doar o plăsmuire a imaginației tale. Dacă angajezi un detectiv, și soțul ei într-un fel afla despre ea, fiind absolut adevărat pentru tine, atunci poate duce la divorț.

Un alt motiv bun: ezitarea la divorț. Știi exact așa cum ar putea fi, nu sunteți gata să divorțeze de soțul ei. Poate afecta prezența copiilor și a altor circumstanțe. Atunci nu va trebui să încercați să-l aducă la o „apă curată“. În cazul în care soțul încearcă să se ascundă de tine trădarea, așa că, de asemenea, nu vrea să strice familia, și, cel mai probabil, aventura lui nu a durat mult. Spunandu soțul ei că știi despre trădarea, te pune în dezavantaj. Ales își dă seama că, în ciuda faptele rele, nu vor să plece, care ar putea dovedi a asocia rândul tău pentru mai rău - va înceta să se ascundă, nu-ți fie frică să te pierd.

Cum știu dacă soțul meu se schimbă la locul de muncă sau la domiciliu, semnele de infidelitate, consiliere psihologică

Schimbări meu soț, ce să facă, dacă să ierte infidelitatea

Deci, fără îndoială - amantul pe partea laterală a conexiunii. Cum cel mai bine să se comporte într-o astfel de situație.

Drept Talk va ajuta să înțelegeți

Dându-și seama că nu se va pune cu trădarea unui soț, iar dacă nu se va rupe conexiunea de pe partea, sunteți gata să-l lase, ia-l să vorbească în mod direct. Spune-i soțului tău că el a fost infidel pentru tine este nici un secret, și ne întrebăm ce noi evoluții el vede. Vorbește calm și fără probleme. Lăsați cuvintele tale și alunecă emoție, dar nu se împotmolească în pârâu și să aducă scandalul. În cazul în care soțul a spus că el a decis să aleagă un alt, sau nu este specificat, va trebui fie să părăsească casa în sine, sau pentru a arăta ușa ei, și începe pregătirea pentru divorț. Da, începe o conversație, să fie pregătit că trebuie să ia un astfel de pas dramatic. Dacă nu există nici o posibilitate de divorț, atunci iniția astfel de discuții inutile.

Așteptați un timp până când toate dispar

Dacă vedeți că soțul ei a fost nepocăit și nu vrea să te pierd, apoi da-ti o pauza si-l. Spune-mi, ce-ți fac rău să știi că familia ta se confruntă cu o astfel de situație, și ai nevoie de câteva zile, în care să se gândească la ce să facă în continuare. Ar fi frumos în acest moment pentru a merge undeva unde vă puteți aduna gândurile. Pentru soțul tău va fi, de asemenea, un shake bun. La sosire, spune-mi ce sunt dispuși să-l ierte, dar dacă ceva de genul asta din nou, nu va primi oa doua șansă.

Lucrul cu privire la relația de a păstra familia

După o discuție sinceră cu cei aleși, sigur, ați înțeles de ce a mers la trădare. Dacă decideți să-l ierte și de a salva familia, dar a promis în schimb să păstreze loialitatea, atunci este timpul pentru a schimba ceva în viața ta împreună. Nu ajuta cauza, dacă mergi în mod constant rănit, amintindu soțul ei despre legătura sa de pe partea. Încercați să înceapă o relație, ca și în cazul în care de la zero.

Având grijă de starea dumneavoastră psiho-fizică

Chiar dacă vă decideți că va fi capabil de a ierta un soț și sunt dispuși să continue să trăiască cu el, ca o familie, este posibil ca experientele stresante a lungul timpului va avea un efect. O femeie care a fost confruntat cu o trădare a cuiva drag, de multe ori a redus stima de sine, și încetează să se simtă bine despre tine.

sfatul psihologului: psihologia infidelitatea soțului ei

Cum știu dacă soțul meu se schimbă la locul de muncă sau la domiciliu, semnele de infidelitate, consiliere psihologică

De ce inseala sotul

Ați devenit un alt

Când soțul ei i-ai oferit, nu au fost la fel ca și acum. El odată ce a știut cât de modest și timid fata, dar acum ați transformat în putere „autoritară“. Sau înainte de a avea o subțire cu părul lung blond, acum mult mai recuperat și părul a fost tăiat, după ce a decis să devină o bruneta. Poate că ați încetat pur și simplu să se uite după ei înșiși. Pentru unii oameni, astfel de situații poate fi un motiv important pentru a fi interesat de alte femei, astfel încât toate schimbările majore în aparență nu ar fi de prisos să se precizeze în avans pentru a doua jumătate.

Nu ai timp pentru el

Vei fi interesant să-și petreacă timp pentru întâlniri cu prietenii decât cu soțul ei. Sau cariera pentru tine în prim-planul vieții, așa că vine acasă, te valites picioare, dorind doar un singur lucru - că nu va atinge. De asemenea, este posibil ca aproape tot timpul pe care il dedica copil sau o familie, oferindu-soțul ei să înțeleagă în mod clar că nu este pentru tine, în primul rând.

În viața ta, nu se schimbă nimic. Tu bălăcim în gospodărie, și în ciuda faptului că aveți timp și soția, o bucurie deosebită pentru el nu se dă. Sunteți foarte conservatoare în viața privată, aproape niciodată nu se întâmplă, nu este interesat de nimic nou, nu-l inspira noi realizări. Plictiseala în căsătorie poate fi, de asemenea, foarte periculos.

L-ai trata nerespectuos

Tu în mod constant „retezate“ el, spunând că el câștigă nu este suficient sau nu este în măsură să termine treaba, sau prea timid, sau prea leneș. Treptat, te iau pe rolul de „mama“, care este admonestează constant partenerul său în viață, arătând astfel că mintea lui ceea ce el va atinge puțin. În cazul în care cealaltă femeie a început să se uite la ea cu entuziasm, nu cu o iritare constantă, atunci ar putea fi un motiv foarte important pentru trădarea lui.

Ai temperament scăzut

Pentru soțul ei viata sexuala ocupat este important, dar aveți un temperament scăzut, și nici nu cred să-l ascundă. De fiecare dată când încercați să întârzie executarea „datorii conjugale“, aveți o atitudine negativă față de dorința sa de a experimenta, orice neînțelegere ușoară este motivul pentru tine de a refuza soțul ei în intimitate.

Trădare și scenarii după

În cazul în care a avut loc înșelăciune, este practic imposibil ca acesta a fost un accident. Cu siguranță în familia ta a fost mult timp probleme de fabricare a berii pe care nu le-ați rezolvat un soț, sau pur și simplu preferă să luciu peste. Orice ar fi fost, acum aveți două rezultate posibile ale evenimentelor.

Barbat nu abandoneze variat

În ciuda faptului că între tine o conversație serioasă a avut loc, și a pus un efort pentru a se asigura că familia ta a fost fericită, soțul ei este încă un comportament suspect. Începi să realizeze că el este încă interesat de alte femei, dar acum face acest lucru cu atenție. În acest caz, dacă știți că într-adevăr nu doresc să le pună cu schimbarea, va trebui să se despartă. Soțul folosit pentru a trișa, iar acum discuțiile sunt puțin probabil să ajute. Singurul lucru pe care el poate motiv cu - un divorț.

Cei doi dintre voi folosiți oa doua șansă

Dacă găsiți un soț, de ce sa întâmplat, iar cei doi decid să restaureze căsnicia, atunci orice se poate întâmpla. Principalul lucru să fie de acord că toate problemele vor fi rezolvate imediat, dar o altă trădare va duce la divorț. Nu da vina doar soțul ei ce se întâmplase, încearcă să înțeleagă ce a fost greșeala ta. Șapte salva oportunități, și chiar să devină mult mai aproape unul de altul, în cazul în care unul dintre soți ajuns la concluzia că el vrea să salveze relația și rezolva toate problemele din căsnicia lor.