Cum știu cine este VKontakte on-line

Astăzi vom vorbi despre modul de a afla cine este online VKontakte. Acest lucru ne va ajuta un program gratuit, care se numește „linia VKontakte.“

Să vedem cum funcționează acest program.După o rapidă și nici o aplicație complexă de instalare, executați programul:

Cum știu cine este VKontakte on-line

După cum puteți vedea interfața este simplu, de a spune cel puțin: este auster ...

Pentru a începe, putem merge la setările făcând clic pe butonul cu uneltele de lângă butonul „Add“. În setările puteți specifica programul de boot cu Windows sau nu, specificați site-ul Interval VKontakte pentru sosirea oamenilor care ne interesează, și, de asemenea, să specifice dacă să afișeze o notificare atunci când starea unui utilizator a devenit nevoie on-line.De asemenea, în acest meniu, puteți actualiza lista și selectând „Despre“ pentru a vedea versiunea curentă și site-ul oficial al programului.

Adăugați butonul din colțul din stânga jos cum poate ați ghicit este utilizat pentru a adăuga utilizatorii rețelei Vkontakte, pentru care vrem să „ceas.“ Mai mult decât atât, o caracteristică interesantă a programului este că putem adăuga anumite persoane pe listă, și anume, selectiv, nu toți prietenii.

După ce vom face o listă, programul poate fi redusă la minimum, acesta va apărea în bara de sistem și va semnala despre utilizatori publicate online.

Programul "VKontakte on-line", funcționează pe Windows XP, Vista, 7. Anexa "cântărește" mai puțin de 1 MB.

Descarcă programul „VKontakte Online“

(Nu a fost evaluat încă)