Cum știu că fata te urăște

Cum știu că fata te urăște

Cum știu că fata te urăște

Exploreaza privirea de pe fața ei. Deși nu este o metodă ideală, multe dintre lucrurile pe care oamenii se confruntă, se reflectă în fața lor. Sunt multe lucruri pentru care pot să acorde atenție. De obicei, doar unul dintre ei nu va însemna că te urăște, dar dacă nu va fi mai mult, se va arăta că ea displace. [1]
 • Dacă el riduri nas, ceea ce înseamnă că exprimă o aversiune față de prezența dumneavoastră (în cazul în care, desigur, nu un miros neplăcut este prezent).
 • Ingustat ochii sau de rulare a ochilor, atunci când închideți (mai ales dacă vorbești).
 • Dacă nu te uiți în ochi, aceasta poate însemna că ea este timid, dar poate fi, de asemenea, un semn de ostilitate.

Cum știu că fata te urășteCum știu că fata te urăște

Ferește-te de limbajul corpului ei. limbajul corpului - un alt indicator bun, dar trebuie să vă amintiți acest lucru nu este o știință exactă. Priviți cu atenție la ceea ce iti spune, pentru modul în care ea răspunde fizic la prezența ta. Acesta vă poate spune multe despre sentimentele pe care le are pentru tine.
 • Mâinile încrucișate pe piept, este adesea considerat un semn de apropiere. Există posibilitatea ca în cazul în care ea stă sau se așează, cu brațele încrucișate pe piept, atunci când ea este aproape de tine, încearcă să stai departe de tine. Desigur, unii oameni sunt doar atât, astfel încât gestul, dacă îl luați în afară, poate nu înseamnă nimic.
 • Un alt semn bun - uite, dacă se întoarce cu spatele la tine tot timpul. Dacă nu te uiți în ochi și respinge corpul de la tine, aceasta poate însemna că ea vrea să o lase în pace, și ea este în căutarea pentru o modalitate de a obține departe de tine.

Cum știu că fata te urăște

Cum știu că fata te urăște

Rețineți că comportamentul prietenilor ei. Există posibilitatea ca, daca ea te urăște, ea a spus deja prietenilor săi cu privire la aceasta. Ei vor dori să-l protejeze (pentru că ei vor fi de partea ei). Dacă acorde o atenție la comportamentul prietenilor ei, în cazul în care te ignora atunci când încercați să vorbești cu ei, veți obține o idee destul de precisă a sentimentelor ei. [2]
 • Dacă sunteți amândoi la o petrecere și să încerce să-l abordeze, dar nu lasa prietenii ei, sau să încerce să oprească încercarea de a vorbi cu ea, acesta este un semn bun că ea nu vrea să aibă de afaceri cu tine.
 • Dacă ai fi fost singur, și prietenii ei sunt în mod constant a fi nevoie să o ia sau să vă întrerupă, acesta este un alt semn bun pe care nu o poți mulțumi, și prietenii ei să încerce să-i protejeze de tine.
 • Dacă vedeți rînjind ei și râzând cu prietenii lui, când se uită la tine, acesta este un alt semn bun că partea ei are o aversiune. Desigur, nu se poate uita la tine, dar dacă se întâmplă tot timpul, și împreună cu alte caracteristici, este indiciu destul de clar de ostilitate.

Cum știu că fata te urăște


Cum știu că fata te urăște

Fiți atenți la modul în care ea se comporta cu tine. Este evident că în comportamentul ei este important nu numai limbajul corpului. Acțiunile sale vor ajuta de asemenea sa determine ceea ce simte față de tine, și dacă te urăsc.
 • De fiecare dată când încerci să vorbești cu ea, ea se transformă într-un magician și dispare. Acest lucru înseamnă că, chiar în momentul în care ai încercat să vorbești cu ea, ea ar putea fi oriunde altundeva. Dacă sa întâmplat o dată sau de două ori, aceasta nu înseamnă nimic, dar dacă se întâmplă mai des, probabil, că ea nu-i place sau nu-l supara ceva.
 • Ea nu răspunde la apeluri sau mesaje. Aceasta este o caracteristică de mare, pentru că este destul de ușor de răspuns, chiar și un scurt mesaj, dar dacă vreodată nu răspund sau răspund monosilabic, acesta este un semn că ceva este greșit.

Cum știu că fata te urăște

Cum știu că fata te urăște

Fiți atenți la modul în care se comportă în cazul în care planurile tale coincid. Dacă ați planificat ceva împreună, chiar și ceva la fel de simplu ca o pregătire pentru cursuri de la un magazin de cafea sau altceva, și ea găsește întotdeauna un motiv pentru a nu pune în aplicare aceste planuri, acesta este un semn bun că ea nu vrea să te dețină timp.
 • În cazul în care strică planurile tale, nu a fost prezentă la locul de întâlnire, fără avertisment sau scuze, din nou, ea nu vrea să-și petreacă timpul cu tine.
 • Dacă ea uită mereu planurile, nu vrea să-și petreacă timpul cu tine. Unii oameni sunt ciudat, dar nu suficient.
 • Amintiți-vă, acest lucru nu înseamnă neapărat că ea te urăște. O poți enerva, enervant planurile ei, sau poți fi complet indiferent.

Partea a 2 din 3: Studiu semne verbale Editare

Cum știu că fata te urăște

Cum știu că fata te urăște

Ascultați tonul vocii ei. Apoi, vocea - un indicator serios al simțurilor. Acest lucru nu înseamnă ceea ce spune, pentru că oamenii mint, sau spune ceva ce nu înseamnă, de fapt, în mod constant, dar sentimentele pot fi adesea văzută din modul în care ea vorbește.
 • Dacă se folosește un ton calm al vocii, atunci când ea vorbește cu tine, înseamnă că ea nu dorește să vorbească (cu excepția cazului, desigur, ea nu vorbește așa vreodată). De obicei, atunci când o fată spune celor ce ii place, vocea ei va fluctua.
 • Sarcasmul poate fi o modalitate foarte bună pentru ea să-ți spun că ea nu-i place, și ea nici măcar nu va trebui să-l spun în mod direct. Toate problema în fluctuațiile în vocea ei. Dacă ea spune ceva de genul „Ar fi distractiv“ dacă o invit la o cafea, să acorde o atenție la modul în care se spune ea. Ori cu expresia feței și a corpului ei de limbă, și puteți destul de clar pentru a înțelege ceea ce ea a fost într-adevăr senzație.

Cum știu că fata te urăște

Cum știu că fata te urăște

Observați ce cuvinte ea folosește. Cuvintele pe care le folosește, vă pot spune de multe ori cum se simte, chiar dacă acesta a venit la tine și a zis: „Te urăsc“ (pentru că puțini vorbesc). Cu toate acestea, în cazul în care ea spune „Te urăsc“, și ea pare gravă, acesta este un alt mare semn că ea chiar te urăște.
 • Dacă ea răspunde la întrebări și răspunsuri monosilabice vorbesc, sau vorbesc prea mult, sau nu este foarte interesat de acea conversație.
 • Dacă nu începe o conversație, și întotdeauna spun odată ce, încă o dată, nu este, probabil, prea interesat să vorbească cu tine. Cu toate că acest lucru nu înseamnă neapărat că te urăște, dar sunt șanse ca ea nu-i place.
 • „Da, dreapta.“ „Excelent“

Cum știu că fata te urăște

Cum știu că fata te urăște

Determina dacă a vorbit cu tine despre alte persoane. Chiar dacă nu ai putea spune chiar că te urăște, probabil, că ea a spus altor persoane, de exemplu, prietenii ei și chiar unii dintre prietenii ei. Întrebați oamenii dacă ea nu a spus (dacă este nimic de spus) despre tine.
 • Cel mai bine este de a cere prietenii ei. Deși poate fi dificil să vorbesc cu unul dintre ei singuri, dacă aveți posibilitatea, cere doar prietenul ei, dacă totul este în regulă între tine și femeie, și dacă ați făcut ceva greșit. Dacă ești politicos, este probabil că ar vrea să-ți spun.
 • Doar amintiți-vă că, indiferent de oameni ar putea spune pentru tine, acesta va fi răsucită la propria lor interpretare, iar acest lucru nu ar trebui să fie singura dovadă că ea te urăște.