Cum știi dacă te iubesc fata de semnele pe care te-ai îndrăgostit de o fată

Înțelege sentimentele fiecăruia dintre noi, uneori poate fi dificil, apoi, pentru a vorbi despre sentimentele celeilalte persoane! Cu toate acestea, pentru a răspunde la întrebarea cum să spună dacă o fată îi place probabil că doriți orice tip. Cum o faci?Și atunci trebuie să recunoaștem că pentru a obține un răspuns mai mult sau mai puțin fiabile este dificil, în unele cazuri. Concentrându-se asupra caracteristicilor externe poate fi determinată, ești fată drăguță sau nu; probabil cu o oarecare certitudine, vom fi în măsură să presupunem că ea este îndrăgostită de tine. Dar, pentru a afla dacă ea atașat sincer cu tine, ești, din păcate, nu se poate. De multe ori, fata însăși nu își dă seama cum este dragă să-i prietenul ei.

Este puțin probabil ca cineva va fi în măsură să vă oferim o metodă simplă și intuitivă pentru determinarea puterea și profunzimea de afecțiune pe care o are pentru tine fata. Dar tipi tot întrebi, cum știi dacă o fată te place, așa că am să-ți spun ce să caute atunci când se ocupă cu ea.

fată sexuală și tipul sugerează unele limitări. Orice ieșire dincolo de stereotipurile acceptate în societate, deja privit ca un pas înainte. Prin urmare, în cazul în care o fată nu vrea să vadă în încercarea ei de comportament să se apropie, este limitat la comunicarea formală. Desigur, între un bărbat și o femeie poate fi prietenie pură, în plus, ei pot vedea fiecare companie bună celuilalt și un coleg respectat și cu plăcere și entuziasm pentru a comunica pe orice subiect. Dar dacă un om nu este potrivnic de a pune relațiile într-o masă mai mult cu un romantic, uneori, nu poate determina dacă bunăvoința de tribut sale familiare de politețe sau ea încă mai speră să continue.

În această situație, nu ar trebui să aștepte primul pas sau indiciu evident al fetei. Puteți săptămâni pentru a puzzle peste cum să știe dacă te iubesc fata, sau cel puțin se confruntă cu un interes crescut pentru tine. În schimb, trebuie doar pentru a testa apele, invitând-o la o ceașcă de cafea sau o plimbare. Nerespectarea sau întreținerea de a vorbi mici, fără a încerca să meargă la un alt nivel de comunicare vă va arăta cum stau lucrurile astăzi. Aceasta, desigur, nu înseamnă că nu puteți schimba situația în viitor. Dar, atâta timp cât trebuie să înțeleagă modul în care să se refere la tine este prietenul tău, astfel încât să nu tresari o presiune excesivă ei.

modificări ale dispoziției fatăUn alt criteriu poate fi schimbat în cazul în care starea ta de spirit aspectul fată. Dacă tu, ca obrajii roz rândul său, există un zâmbet, ea începe să vorbească plin de viață și entuziast, se spune că nu este indiferentă față de tine. În acest caz, de la tine va avea doar o mică observație și nimic mai mult. Chiar dacă o fată este jenat și să încerce să se ascundă dragostea mea, va fi capabil de a urmări explozia de energie pe care ea trăiește în prezența ta.

Dar răspunsurile comportamentale - dovezi insuficiente pentru un tip, derutat înainte de convulsie sentimentul lui. Neștiind cum să-i spuneți dacă o fată te place, poate fi rezolvată pentru o lungă perioadă de timp pentru a fi recunoscute.

Iar întâlnirea cu ea, omul uneori se îndoiască de dragostea de prietena lui. Comportamentul mediu de sex feminin, el poate fi considerată ca încadrându-se în dragoste. Se crede că o femeie iubește un bărbat, în cazul în care:

  • Traseele sunt și încearcă să arate atractiv în prezența sa;
  • Vrei faptele și succesele lui, gata să asculte ore în șir cu privire la modul în care ziua lui;
  • El încearcă să-l trateze cu ceva gustos și arată îngrijirea lor în alte moduri;
  • El nu este interesat de alți oameni și gelos pe prietenul său de o femeie;
  • Experimentarea bucuria sinceră de comunicare cu prietenul ei.

De fapt, aceste simptome nu indică neapărat dragoste. Desigur, o astfel de femeie se confruntă cu sentimente calde partenerului, dar educația ei ar putea face ei să aibă grijă și să fie blând. Fiind persoana blajin și dulce, ea nu se poate imagina că în ceea ce privește prietenul său se poate face altfel. Dar ea nu poate planifica relatii pe termen lung și să depună eforturi pentru ea. De aceea, orice om care nu ar trebui să se bazeze pe construcție logică, atunci când vine vorba de sentimentele femeilor. Poate atunci va mai util intuitia, deoarece numai aceasta poate fi de așteptat, atunci când construirea o stație de lucru rațional ...

oameni vrăjiți privi în ochii un pic mai mult decât de obicei. În timpul unei note de apel, care a trimis avizul. În cazul în care nu-l separă de față, ea se uită în ochii lui și zâmbitor - simpatizeaza astfel.

Ea va fi bucuros de atingerea ta. Îmbrățișați-o sau de a lua parte, în cazul în care nu se replieze și nu a trage departe, ea te place. În plus, ea va căuta să te ating. Poate fi evident, sau imbratiseze presupune contactul accidental în timpul mersului.

Iubitorii de fată strălucire cu fericire. În prezența ta, ea a ridicat starea de spirit, ea râde la glumele, glumește ea, sau cel putin incearca sa. El zâmbește larg, iar ridurile apar in jurul ochilor. Este atât de frumos să fie cu iubitul ei.

Ea încearcă întotdeauna să arate mai bine. haine frumoase, subliniind figura, machiaj impecabil, păr curat. Fetele au tendința de a monitoriza aspectul lor întotdeauna, dar de dragul unei persoane iubite, o fac foarte atent. La o întâlnire straightens spate, trage stomacul, ținând bărbia sus. În masca de spectacolele sale prin acest ideal, ceea ce este dificil de a sprijini tot timpul - numai pentru elite.

Cum știi dacă te iubesc fata de semnele pe care te-ai îndrăgostit de o fată
A se vedea, de asemenea: