Cum și ce să se spele pe stomac la domiciliu, cu intoxicație alimentară - este popular în domeniul sănătății

Cu o astfel de neplăceri ca intoxicații alimentare se pot întâlni, ocazional, fiecare persoană. Evitați distorsiunea fiind, de fapt, foarte puțini oameni reușesc. Dar, în cele mai multe cazuri, intoxicatii alimentare pot fi corectate destul de bine la domiciliu, principalul lucru - pentru a avea informații cu privire la tratamentul corect. Astfel, atunci când este necesar intoxicație alimentară pentru a aduce rapid corpul particule agresive și periculoase. În acest scop, de obicei, efectuat lavaj gastric. Hai să vorbim despre această pagină www.rasteniya-lecarstvennie.ru cum și ce să se spele în stomac cu intoxicație alimentară în casă.Imediat după apariția simptomelor neplăcute de intoxicație alimentară ar trebui să bea cantitatea maximă posibilă de apă plată. Apoi, trebuie să încercați să provoace golirea stomacului - voma prin atingerea cu degetul la o pereche de rădăcină de limbă (o astfel de manipulare este eficientă în stimularea gag reflex). Vărsături gastrică oferă curățarea tuturor substanțelor poluante. Această curățare va ajuta la reducerea consecințelor neplăcute de otrăvire, deoarece otrăvuri pur și simplu nu au timp să fie pe deplin absorbită în peretele stomacului si intra in fluxul sanguin.

Care sunt cele mai bune compoziții ar trebui să fie utilizate pentru spălarea stomacului cu intoxicație alimentară?

Pentru lavajul gastric poate fi utilizată apa obișnuită fiartă, de preferință temperatura camerei. De asemenea, o alegere bună este de a folosi o solutie speciala de bicarbonat de sodiu. Într-un litru de apă este necesară pentru a dizolva aproximativ o lingura o lingura de suc. Asigurați-vă că se amestecă bine formularea de medicament, și apoi bea.

soluție de permanganat de potasiu poate fi folosit, de asemenea, a fost colorație roz pal. Pregătirea unor astfel de mijloace este obligatoriu să se filtrează prin tifon curat, pliat în mai multe straturi. Această procedură de filtrare este foarte importantă, pentru că altfel chiar și cristale mici pot provoca arsuri grave ale mucoasei.

Pentru lavajul gastric poate fi utilizată soluție comună de sare. Pentru a face aceasta, aveți nevoie pentru a pregăti o pereche de linguri de sare și se amestecă bine pentru a le dizolva în cinci litri de apă călduță fiartă. soluții mai concentrate pot dăuna sănătății și agrava starea generală a pacientului.Cum să se spele în stomac acasă? recomandări

Persoana Otrăvit ar trebui să se așeze pe un scaun destul de greu, cu un spate. Mai mult, victima ar trebui să bea multe lichide. Adult nevoie orice primește aproximativ jumătate de litru de soluție de mai sus pentru lavajul gastric (dar poate bea și mai mult).

Pentru o stimulare mai eficientă a vomei este necesară nu numai pentru a stimula rădăcina limbii, dar, de asemenea, să împingă mâna liberă pe stomac. Desigur, această procedură nu este foarte plăcut, dar este foarte eficient.

Cât timp este necesar pentru lavajul gastric?

lavaj gastric este necesară în mod repetat. Primele spălare pentru a menține, poate fi bine că trebuie să continue să sprijine pacientul (acestea vor investiga medicii). Se efectuează procedura exact atâta timp cât în ​​vărsături iese lichid complet curat.

Ce se poate face după lavaj gastric?

Dacă bănuiți că substanțele toxice a trebuit să intre în intestin, este necesar să se petreacă chiar și o clismă să-l curățați.

După procedura de spălare, victima trebuie să meargă la culcare (cel puțin zece minute). Pentru stomac poate fi aplicat la cald (nu fierbinte) încălzire pad.

Este demn de remarcat faptul că, chiar și un lavaj gastric complet nu este întotdeauna 100% eficace, deoarece substanțele toxice pot fi spălate în afara corpului, nu toate. Prin urmare, după o astfel de procedură ar trebui să ia absorbanți, de exemplu, carbon activat. Medicamentul absoarbe toxinele si sa le scot din corp împreună cu fecale. Puteți zdrobi zece la douăzeci de comprimat de carbon, a le conecta cu apă și lăsați băutura victimă.

Când lavaj gastric la domiciliu poate afecta?

Nu este necesar să se efectueze lavaj gastric dacă victima este inconștientă. În acest caz, aveți nevoie pentru a apela o ambulanță. O astfel de procedură este contraindicată în leziunile ulceroase ale tractului gastrointestinal, cu sângerare, arsuri sau inflamații ale cavității bucale, boli cardiovasculare și așa mai departe. Este de remarcat faptul că lavajul gastric poate fi efectuat în infarctul miocardic, sau tensiune arterială ridicată.

Fără un medic nu poate face!

În cele mai multe cazuri de otrăvire posibil pentru a câștiga pe cont propriu. Dar, uneori, ai nevoie pentru a vedea un medic.
Deci, fără îngrijire medicală nu se poate face, în cazul în care tulburarea este insotita de dureri de cap, dureri în zona rinichilor, a ficatului și a altor organe interne.

De asemenea, suna medicul este în valoare de ea în cazul în care pacientul a dezvoltat febră, transpirație crescută și un sentiment de sufocare.

De asemenea, merită ERR și să caute asistență medicală în cazul în care otrăvire a avut loc într-un copil sau o persoană în vârstă.

Asistența de doctorat este necesară în cazuri de intoxicații cu ciuperci suspectate, în caz vărsături și diaree persistă pentru o lungă perioadă de timp, iar când disconfortul nu a trecut o săptămână.

În cele mai multe cazuri, lavaj gastric în timp util pentru a ajuta la prevenirea deteriorarea gravă a sănătății, prevenirea complicațiilor și ordinea de recuperare a vitezei.