Cum și ce să picteze plasticul în mașină

Stat de îngrijire a automobiliștilor salon nu este mai mică decât vopseaua exterioară a mașinii. Dar, precum și din material plastic, aici este unul dintre materialele de bază, restaurarea ei trebuie să se acorde o atenție specială.Cum și ce să picteze plasticul în mașină

În cazurile în care tehnologia de recuperare știu de plastic în mașină, atunci puteți face treaba, și cu propriile sale mâini.

Metode de recuperare plastice

Prelungirea duratei de viață a pieselor din plastic ale interiorului auto sunt mai multe moduri în care cele mai importante sunt:

  1. Aplicarea cernelii speciale;
  2. Căptușeala pielii sau înlocuitorul acestuia;
  3. Inserând filmului;
  4. Măcinarea încălzit;

Dar suntem în special în acest articol să vorbim despre aplicarea vopselei, mai degrabă decât ca material plastic pot fi vopsite în vehicul.Pentru reparații trebuie să se pregătească:

  1. Vopsea speciala pentru material plastic;
  2. grund;
  3. Lac;
  4. Șmirghel cu granulație fină;
  5. umplutură special pentru plastic;
  6. Un set de instrumente pentru dezasamblare a cabinei;

La început Demonteaza fi piese recondiționate. În acest caz, se recomanda folosirea unui instrument special, pentru că altfel se poate zgâria plasticul și. În plus, piesele demontate sunt bine curățate de murdărie și praf, apoi în condiții de siguranță pentru plastic înseamnă mai mult și degresate.

În cazurile în care suprafața are zgârieturi adânci, ele pot fi reparate cu chit, iar apoi vom curăța părțile interioare cu hârtie abrazivă fină.

Atenție: Ar trebui să fie făcut cu mare atenție, mai ales în cazul în care suprafața de plastic are o structură canelat. În cazul în care detaliile sunt modele complexe și profunde, mai bine sari peste procesul de măcinare, și du-te la următoarea etapă de reparații.

Fiecare detaliu gruntuem au fost colorate și lăcuite. Grundul se aplică în două sau trei straturi, care, după aplicare în lumină bună inspectează cu atenție.

În cazul apariției unor defecte, măcinare de fabricație sau eliminată prin chit. Vopseaua a fost aplicată în mai multe straturi.

La sfârșitul lucrării, detaliile sunt uscate, stabilite în locul și poloneză.