Cum și ce să picteze din lemn, sfaturi practice

Cum și ce să picteze din lemn, sfaturi practice

Wood sa bucurat întotdeauna și se bucură de o mare popularitate. Și întrebarea cum și ce să picteze un copac. multe griji. Procesul pare simplu, dar există mai multe nuanțe, care trebuie să fie luate în considerare pentru a obține o suprafață netedă și chiar, care este pe termen lung, va fi de a menține un aspect bun.In acest articol voi discuta probleme majore legate de pictura de produse din lemn și să explice cum și ce să picteze un copac. cu mâinile sale, astfel încât rezultatul să vă mulțumi pentru o lungă perioadă de timp.

Pregătiți suprafața de lemn pentru vopsire
Acesta este un punct important: suprafața trebuie să fie complet curată și uscată. În caz contrar, vopseaua va cădea inegal, barbotare și în curând se încadrează doar în spatele. Prin urmare, răspunsul la întrebarea cum să picteze un copac, începe cu următoarele: se pregătească în mod corespunzător suprafața pentru pictura!

În primul rând avem nevoie pentru a curăța suprafața bine și uscată. Aceasta este urmată de aplicarea unui grund special sau un antiseptic, pentru a produce un tratament de suprafață, în scopul de a proteja de dezintegrare și biologice amenințări de insecte. Pe lângă o astfel de operațiune corectează denivelare, creând o suprafață netedă pentru cerneluirii optimă.

Cum să picteze un copac:

Selectarea unei pensule și vopsea pentru pictura din lemn.


Tehnologia de vopsire corectă din lemn înseamnă selecție competente de pensule și vopsele. Este important de a alege produsele dreptul de vopsea și o perie pentru a picta. De asemenea, este posibil de a utiliza rola pentru suprafețe plane de mari dimensiuni și un instrument suplimentar, alegerea cărora depinde de caracteristicile suprafeței.

De exemplu, poate fi necesar să șmirghel. dimensiunea perie depinde de complexitatea geometriei tâmplăriei, dar, în orice caz, este mai bine să stoc diverse modele de perii.

Ce vopsea pentru a picta un copac? Un răspuns clar la acest lucru poate fi dat, totul depinde de locul în care produsul de lemn, și anume, caracteristicile de funcționare. De exemplu, să ne uităm la cât de bine pokrasitderevo. interior și exterior.

Pentru primul exemplu de realizare este acrilic adecvat, și anume acesta nu conține substanțe nocive și este sigur pentru aplicare internă. În aer liber este mai bine de a folosi vopsele alchidice, acestea au o rezistenta la apa si de a proteja lemnul de putrezire.

Caracteristici ale procesului de vopsire a produselor din lemn.
Ce poate picta un copac? Pentru vopsea email poate fi folosit, ulei, alchidice, vopsele acrilice. Dacă vă întrebați cum să picteze un copac aici va ajuta la lacuri incolore, acestea vor păstra culoarea naturală a lemnului și a structurii acestuia.

Sper că problema a ceea ce este mai bine să picteze un copac, am răspuns, și acum ne întoarcem la procesul principal, direct la pictura. Este foarte important să nu se grăbească mișcarea ar trebui să fie netedă, vopseaua trebuie aplicată în mod uniform de-a lungul cereale și asigurați-vă că nu a existat nici un surplus.
impune o atenție deosebită pentru a picta porțiuni de capăt placi, ele sunt câștigă o mulțime de umiditate, și, prin urmare, necesită procesare suplimentară și suprapune peste un strat de vopsea mai gros.

Calitate lemn pictura cu mâinile, este laborios și necesită o atenție la detalii. Deci, în cazul în care pe suprafața capetelor de unghii trage cu ochiul avem nevoie de ele pentru a procesa un inhibitor de rugină, acesta va proteja lemnul de deteriorare și aspectul inestetice. Aproape întotdeauna necesară aplicarea unui al doilea strat: prima ridicare gramada are loc în copac, chiar și în bine tratate.