Cum și ce pentru a curăța și se spală cojocul la domiciliu

Piele de oaie - tip destul de popular de îmbrăcăminte exterioară. Acesta este un lucru foarte confortabil și cald. Dar există acest tip de articole de îmbrăcăminte exterioară este un dezavantaj. Ele apar rapid pete lucioase sau alți contaminanți care sunt foarte vizibile pe acest material. Nu toată lumea știe cum să curețe cojoc la domiciliu, și curățătorie chimică - nu o plăcere ieftină, unii oameni le resping.În acest articol vă va învăța cum să curățați cojoc la domiciliu, dacă este posibil să se spele cojoc într-o mașină de spălat, cum să aibă grijă de cojoc și o mulțime de alte informații utile pentru proprietarii norocos haine de top.

Acest tip de articole de îmbrăcăminte exterioară este făcută din piele și artificială. Culorile sunt, de asemenea, foarte diferite, variind de la culoare alb-negru clasic la cele mai vii. Toate acestea sunt curate în felul său.

Cum se curata o piele de căprioară din piele de oaie naturala

Suede - un strat subțire, catifelat, moale și plăcută la atingere. Lucrurile din acest material arata destul de atractiv și costisitoare. Dar, din păcate, acest tip de piele este foarte capricioasă. Ea strălucește repede, și se pare hidoase.

Cum și ce pentru a curăța și se spală cojocul la domiciliu

Suede - foarte frumos si lucruri foarte capricios

Pentru a curăța cojoc din piele de la domiciliu pot fi metode diferite. Noi le împărți în două tipuri: de curățare uscată și umedă.

curățare chimică

Curățare chimică este efectuată fără apă sau orice alt lichid. Toate fondurile sunt aplicate produsului într-o formă uscată. Iată câteva modalități de astfel de curățare:

 • Petele proaspete și spațiu strălucitor pot fi curățate cu grisul. Guler, buzunare și manșete - aceste locuri sunt de multe ori suprascrise și strălucitoare. Toate aceste locuri și petele proaspete trebuie sa fie presara cu generozitate grișul. Pe de mână să poarte mănuși textile și bine frecat într-o mișcare circulară. Deoarece contaminarea cerealelor, aceasta trebuie să fie schimbat. Continuați procesul până când orzul nu mai este întuneric. Apoi, se agită din hainele bine.

Gris poate înlocui sarea, dar nu la fel de frecare intensă, în caz contrar se poate deteriora piele de căprioară.

 • piele intoarsa naturala dublenki la domiciliu, de asemenea, pot fi curățate prin utilizarea de amidon. Acesta trebuie să fie golit pe loc de grăsime și așteptați pentru ceva timp. Amidon ar trebui să absoarbă grăsimea de îmbrăcăminte din piele. În cazul în care există o nevoie, amidon întunecat este înlocuit cu unul nou. Se repetă această operație până la dispariția completă a locului.
 • , piese grase murdare și inițiind pesmet. Grad nu contează. Pâine face bile mici: au nevoie să facă mai mult, pentru că trebuie să se schimbe gradul de poluare. Și rola până când petele dispar.
 • De asemenea, zonele zalosnivshiesya pot fi îndepărtate prin aplicarea unui radieră obișnuit. Ar trebui să fie frecat zonele cu probleme, apoi se agită din elementul. În acest scop, puteți cumpăra un bambus de construcții, perie de cauciuc noroi alama.

curățare umedă

Cum și ce pentru a curăța și se spală cojocul la domiciliu

Utilizați amoniac

Dacă un lucru este destul de murdar, cel mai probabil, să-l actualizeze trebuie să utilizați curățare umedă. Înainte de a curăța partea murdare este mai bine la abur, pe o baie de aburi. Este necesar să dețină elementul peste apă clocotită. Apoi, pieptene gramada perie.

 • Cum se curata contaminarea, în cazul în care acestea au vestsya deja în suprafață de piele de căprioară? În acest caz, o astfel de metodă este perfectă: pe clapeta de pânză groasă cauza benzină sau kerosen și bine freca locul murdărită. Rezisti hainele numai culori închise.
 • Este necesar să se ia amoniacul, este amoniacul, și se combină cu apă într-un raport de 1: 4. Această soluție pentru a șterge petele. Imediat după această manipulare este necesară pentru a șterge zonele cu probleme cu o soluție de oțet și apă. În 0,5 litri de apă, se adaugă o lingură de oțet.

Cum se curata piele de oaie din piele de culoare lumina

Clean strat subtire din piele de oaie acasă poți, în mai multe moduri, și anume:

 • urme de culoare galben deschis pe blana sunt îndepărtate cu peroxid de hidrogen. Trebuie să ia o lingură de apă și se conectează cu o linguriță de peroxid. Acest îngălbenire proces lichid.
 • Vaselina pata va îndepărta talc și amidon. Loc stropită selectat din belșug ingredient. Așteptați până când se va implica o grăsime. După cum este necesar talcul (amidon), aceasta trebuie să fie schimbat.


Cum și ce pentru a curăța și se spală cojocul la domiciliu

Soda va ajuta la curățarea straturi de lumină

 • Există, de asemenea, o astfel de metodă: Ia-o linguriță de bicarbonat de sodiu și se toarnă într-un pahar de lapte cald. Se agită pentru a umeziți o cârpă curată în ea și de mers pe jos pe site-urile contaminate. După toate zonele cu probleme trata cu oțet.
 • Cum se curata cojoc faux la domiciliu

  • Dacă piele de căprioară nu este natural, acesta poate fi curățat cu o soluție pe bază de săpun. Într-o apă caldă pic pentru a dizolva mijloacele prin care ne curata si piele de oaie: poate fi săpun ras. sampon sau detergent de vase.

  Este de asemenea posibil să se utilizeze alți agenți de expandare, care nu conține coloranți și agenți de înălbire.

  Folosind o cârpă absorbantă, se aplică o soluție de săpun la fața locului, astfel încât piele de oaie nu este foarte umed. În continuare, se clătește cu un prosop curat și pat cu o cârpă uscată. Puteți apoi cojoc să se usuce, dar evita lumina directă a soarelui.

  • Petele dificile pot fi eliminate astfel: Se combină părți egale de amoniac, borax, glicerol și apă caldă. Soluția rezultată a fost aplicată la contaminarea tampon de bumbac. Apoi ștergeți cu un prosop umed, curat, trimite umed și uscat uscat.

  După cum se usuca din piele de oaie lung de strat, trebuie să treacă periodic prin ea cu prosoape de hârtie de curățare a benzii de rulare de umiditate. Acest lucru va ajuta la evitarea divorțului.

  Pot spăla din piele de oaie

  Titularii de piele de oaie cere de multe ori întrebarea: sunt piele de oaie lavabile în mașina de spălat sau manual?

  Ca urmare a hainelor de spălare se va spăla tanin, iar lucrul va deveni dur, poate varia în dimensiune. Acesta se poate schimba, de asemenea, culoarea sau apar pete. Dar acest lucru se aplică numai piele naturală. În cazul în piele de oaie dvs. artificial, acesta poate fi spălat.

  Cum să se spele dublenkuv artificială spălare mashineili mână

  Se spală Faux din piele de oaie mână mai bună, dar sunt cei care nu dăunează mașina de spălat. Pentru a afla cum să se spele dvs. de tip cojoc, citiți eticheta internă.

  spălare manuală

  Cum și ce pentru a curăța și se spală cojocul la domiciliu

  Folosiți apă cu săpun pentru a îndepărta murdăria

  Bazinul de apă pentru a dizolva detergentul. dublenki întinde pe o suprafață plană. burete umed în apă cu săpun și se freacă elementul pătată. Ștergeți partea de sus în jos, nu apăsând burete puternic la suprafață. Odată ce aveți întreaga suprafață, este necesar să se spele pe soluția de săpun. Clătiți buretele și ștergeți curat cojoc apă. Eliminați soluție de săpun rezidual trebuie să fie atent să nu lase pete.

  mașina de spălat

  1. Ca piele de oaie se spală în mașină?
  2. Pentru a nu strica lucru pe care trebuie să se spele sau de mână-spălare moduri delicate.
  3. Spălătorie trebuie să cumpere o pulbere specială de curățare.
  4. Apa ar trebui să fie călduță.
  5. Piele de oaie se spală în mașina de spălat, nu utilizați de spin.
  6. umiditate reziduală este mai bine pentru a șterge, folosind prosopul.
  7. Lucru ar trebui să stea pe un umeraș, un prosop presând ușor de apă.

  Când ați terminat de curățare sau de spălare atât din piele de oaie artificiale și naturale, nu este recomandat să le usuce în apropierea unui radiator. Ei au nevoie să se usuce încet.

  Cum se curata haine de blana la domiciliu

  Cum și ce pentru a curăța și se spală cojocul la domiciliu

  Asigurați-vă că pentru a citi etichetele înainte de spălare

  Există mai multe metode de curățare blană, aici sunt unele dintre ele:

  • Șampon pentru pisici dizolvați în apă și biciuiau în spumă. Este necesar să se pună pe blana și se clătește cu apă caldă după câteva minute.
  • guler de blană pot fi curățate și așa. Ia 5 ml de alcool (amoniac) și 30 g de sare. Adăugați 0,5 litri de apă și se amestecă. Soluția tratează poluarea și șterge totul curat burete, umed.
  • Ai nevoie pentru a absorbi un burete moale cu suc de lămâie. Ștergeți zonele murdare. Apoi, pieptene de blană.

  Îngrijirea cojoc și stocarea

  Cum și ce pentru a curăța și se spală cojocul la domiciliu

  Respectați regulile de îngrijire pentru cojoc

  Dacă îți pasă în mod corespunzător pentru haina din piele de oaie și să adere la fiecare regulă din listă, veți avea mult mai puțin probabil să recurgă la metodele de curățare în casă și în curățătorie.

  • După un sezon de articole de îmbrăcăminte de uzură trebuie să fie trimise pentru depozitare numai după curățare. Petele vechi sunt mult mai dificil să se retragă, mai degrabă decât doar set.
  • Magazinul trebuie să fie pe umerașe într-o pungă, care este permeabil la vapori. Aceste pungi sunt vândute în magazinele de specialitate. Saci din curățătorii chimice pentru acest scop, nu se va face.
  • Pentru îmbrăcăminte exterioară nu este deformată în dulap, ar trebui să atârne liber.

  Curățarea straturilor la domiciliu - acesta este un proces foarte important.

  Toate metodele de curățare, și uscate și umede, trebuie să fie utilizate foarte atent! Pre-vă că pentru a încerca metoda selectată pe o suprafață invizibilă, astfel încât să nu strice produsul.

  Cum și ce pentru a curăța și se spală cojocul la domiciliu

  casnică cu experiență. El știe totul despre ordinea și curățenia în casă. El preferă ani de metode dovedite și experiențe personale. Mama a sase copii, are doi nepoți.