Cum se usuce unghiile (rapid și la domiciliu)

Frumoasa manichiura - un angajament de aspect bun și starea de spirit. Dar, destul de des, femeile intra într-o situație în care lacul de unghii este încă umed până la capăt, iar tu trebuie să faci ceva, copiii suna sau trebuie să se grăbească. milă Manichiura să strice, astfel încât să fie conștienți de mici trucuri care vor ajuta usca vopseaua repede.pregătirea poloneză

Pentru a picta un cox bun și a avut loc, este necesar pentru a se conforma cu tehnologia de formare de unghii pentru a se acoperi procesul de strat de lac.

 1. Mai întâi îndepărtat lac vechi, cu un lichid special sau acetonă.
 2. În continuare, cel mai important lucru. Acesta ar trebui să aibă grijă de cuticula - pielea din jurul unghiilor în creștere. Pentru manichiura privi mâini frumoase și bine îngrijite, se aplică un pic de ulei pentru cuticule. Se înmoaie pielea, atunci este ușor de a împinge băț de lemn.
 3. Apoi, plumb forma și lustrui suprafața în ordine. Pentru a face forma dorită cu ajutorul unui fișier de unghii rigid, unghii fișier mai moale și bureți speciale folosite pentru lustruirea unghiei. Cand unghiile sunt netede, lac merge mai lin. Ei bine, în cazul în care aceste proceduri vor fi efectuate pe timp de noapte, astfel încât să puteți răspândi pe mâini cremă hrănitoare și se lasă.
 4. Când gătit terminat, se trece la aplicarea stratului de lac. Pentru a începe să utilizați o bază transparentă. Dar, pentru a pune mai bine lac, placa de unghii trebuie sa fie degresate cu un săpun fluid sau ordinare. Experții nu recomandă să se aplice poloneză colorate de pe placa de unghii goale. Baza întărește unghiile și este de angrenare. Deci, culoarea se va menține mai bine și mai mult.
 5. Cazul rămâne pentru mici. Aplicați lac să fie de la mijlocul unghiei, deplasează spre margini. Pe cuticula poate provoca un instrument special, care va elimina rapid lac, în cazul în care ajunge pe piele. În cazul în care culoarea a mers fără probleme, cu lumeni, se aplică al doilea strat atunci când primul seca.
 6. La sfârșitul ancora, se recomandă să se aplice lac transparent. El va păstra oja dura mai mult, chiar dacă aveți contact cu apa.

Se usucă lac acasă mai repede decât în ​​cabină

Există mai multe moduri complicate și eficiente pentru a usca lacul cât mai curând posibil.

apă rece

Cum se usuce unghiile (rapid și la domiciliu)
Această metodă este testat de mai multe femei și este un succes. Acesta este un mod foarte rapid. Dar ține cont de faptul că, imediat după aplicare pe unghii aduce apa nu poate fi, pur și simplu, ea estimează întreaga manichiură. Ar trebui să așteptați cel puțin cinci minute pentru vopseaua a început să se usuce. Unghiile sunt coborâte sub un curent de apă rece și să păstreze câteva minute. În acest timp, lacul se întărește.

De asemenea, puteți pune mâna în congelator pentru câteva minute. Chill fixa lac, si se intareste rapid. Unii oameni preferă să omită unghiile în apă rece, dar există cazuri în care acest lucru duce la exfolierea acoperirii. Prin urmare, această metodă trebuie să fie corecte. În caz contrar, va trebui să refaceți.

uscător de păr, ventilator

O modalitate comună este de a utiliza uscare lac de aer rece. Cel mai adesea, femeile sunt un uscător de păr cu ventilator sau rece de la robinet. Aerul cald este mai bine să nu-l folosească. pentru că s-ar putea, dimpotrivă, să se înmoaie unghia și să-l plictisitoare.

Recurgerea la astfel de metode, trebuie să ne amintim că există o posibilitate de inegale uscare lac de unghii, deoarece un jet puternic de aer acționează pe vopsea proaspătă.

ulei vegetal

Uleiul de floarea-soarelui sau ulei de măsline cel mai frecvent utilizate, dar se potrivesc și orice bază cosmetic.

Uleiul poate fi turnat într-un recipient mic și la rândul său inferior degetele cu lac de unghii în ulei. Puteți face acest lucru utilizând o pipetă, pur și simplu se scurge de ulei pe unghie, ea se răspândește și reduce timpul de așteptare în jumătate. Multe companii produc ulei-fixatori, care funcționează pe același principiu.

Folosirea uleiului este util pentru unghiile si cuticulele. Înmoaie și hrănește pielea, întărește unghiile.

Un alt mic truc. Înainte de a începe pictura pune flacon lac în congelator timp de două până la trei minute. Se răcește și atunci când este aplicată va crea un contrast de temperatură. vopsea rece va usca mai repede pe placa de unghii cald.profesional

Uscarea cu un lac

Cum se usuce unghiile (rapid și la domiciliu)
În orice magazin cu vopsele puteți găsi unul care va asigura o uscare mai rapida. Este transparent, este aplicat pe unghii colorate când a înghețat un pic. După uscarea stratului de lac se întărește după cinci minute.

Un astfel de instrument vă permite să stați mai mult lac pe unghii și oferă o strălucire lucioasă. Mai mult de un strat nu trebuie aplicat. Uscarea să funcționeze corect. Astăzi, această metodă este folosită foarte des, pentru că este ușor și de încredere.

uscare prin pulverizare

Acest lucru înseamnă, de asemenea, este disponibil gratuit. Utilizați este foarte simplu. Uscarea este o sticlă mică și distribuitor.

Imediat după aplicarea unui strat colorat poate fi pulverizat pe conținutul eclisele unghiilor. Datorită componentelor de spray de vopsea se usuca mai repede.

Avantajul este că spray-uri contin uleiuri si substante nutritive care au un efect pozitiv asupra unghiilor. Dar minus este că spray-ul nu dă stabilitate lac, aceasta nu împiedică de la ciobire prematură și exfolieri.

ventilator manichiură

Cum se usuce unghiile (rapid și la domiciliu)
Acest dispozitiv mic va face procesul mai rapid lac de uscare. Pentru a utiliza nu este necesar pentru a rula la salon. Acesta este vândut în magazinele de specialitate și este ieftin. Ventilatoare - mici dispozitive care produc un curent de aer pentru uscare. Ele pot fi cu o singură mână sau două.

Utilizarea lor este simplă. Doar porniți dispozitivul, care lucrează pe baterii sau alimentare. Degetele sunt plasate în dispozitiv, și deci trebuie să păstrați câteva minute, până când lacul se întărește. Comoditate este că nu este necesar să se ia măsuri suplimentare, zece minute de răbdare și degetele sunt irezistibil.

Lampe pentru uscarea lacurilor

În prezent, bec foarte popular care puteti folosi in mai multe scopuri. Acestea sunt folosite în saloanele de înfrumusețare profesionale și la domiciliu. Cu ajutorul lor, puteți face unghiile Naroscheny strat de acoperire uscat shellac, unghii regulate sigure. Utilizarea unui astfel de dispozitiv crește șosete de unghii, bine întărește rezultatul.

Lămpile sunt structuri închise cu o deschidere pentru mână. În interior, există lămpi speciale UV, care au un efect de uscare. Multe modele au o caracteristică convenabil, ca timer-ul. Utilizați-l pentru a controla timpul de staționare în lămpile fără teamă restante.

Există mai multe tipuri de lămpi:

 • Ultraviolet diferă că sunt disponibile în preț și nepretențioasă în funcțiune. Ei consumă puțină energie și sunt relativ lungi. Dezavantajele acestor modele este că, atunci când există o încălzire excesivă a lacului poate arde ușor, iar cazul este foarte cald. salturi de tensiune pot obține eșec lampa de lucru. Lampa necesită o anumită temperatură în temperatura camerei nu trebuie să scadă sub zece grade.
 • lămpi cu descărcare sunt operate de gazul din lămpile cu incandescență. Astfel de lămpi funcționează pentru o lungă perioadă de timp și a elimina arderea de lac, deoarece condițiile de temperatură normalizat. Ei nu consumă o cantitate mare de energie și nu afectează pielea.
 • Ice-lămpi seamănă cu mici bananchiki curbat. Ei lucrează cu LED-uri, ușor de transportat și nu ocupă mult spațiu. Ele sunt lungi, ușor încălzit, ceea ce exclude aplicarea arsurilor și a provoca nici un pericol pentru ochi si piele. Uscate lac sau gel foarte repede, dar există destul de puține.
 • Există, de asemenea, lămpi hibride. care combină caracteristicile pozitive ale mai multor modele care dau accelerarea uscării și de securitate.

Ceea ce nu trebuie făcut înainte și în timpul uscării manichiură lac

 • Înainte de a aplica lacul de unghii nu este necesar să se aplice creme și uleiuri pe unghii. Acest lucru se poate face cu câteva ore înainte de a aplica pentru toate substantele nutritive au avut timp pentru a absorbi. Înainte de a aplica suprafața unghiilor trebuie să fie curate și fără grăsime pentru a asigura o bună aderență.
 • În timpul procesului de uscare, mulți au început să se balanseze brațele spre cox poloneză mai repede. Dar mișcări bruște pot deforma unghia, se va întări în mod uniform. În plus, aceasta crește probabilitatea ca vei atinge orice obiect, iar apoi unghii complet unse.
 • Dacă utilizați lampa vă simțiți de arsură sau alte simptome neplăcute, ar trebui să oprească procedura, în caz contrar s-ar putea răni pielea.

Deci, modalități de uscare în mod eficient și rapid vopsea destul de mult. Rămâne doar de a alege cele mai potrivite și să aducă stilouri lor în ordine!

Veți fi, de asemenea interesant

 • Cum se usuce unghiile (rapid și la domiciliu)
  Crack gel lac de unghii - ce să fac?
 • Cum se usuce unghiile (rapid și la domiciliu)
  crăpături longitudinale pe unghiile de la maini
 • Cum se usuce unghiile (rapid și la domiciliu)
  dungi longitudinale pe unghii: ce înseamnă?
 • Cum se usuce unghiile (rapid și la domiciliu)
  Cum de a elimina parul de pe maini: la domiciliu, în cabină, cu ajutorul rețetelor bunicii mele