Cum se umple cartuș Xerox Phaser 3010 instrucțiuni pas cu pas fotografie

Cum se umple cartuș Xerox Phaser 3010?

Cum se umple cartuș Xerox Phaser 3010 instrucțiuni pas cu pas fotografie

În primul rând, înainte de cartușul de reumplere Xerox (3010/3045), pentru a cumpăra un toner special este compus din 2 componente cu dezvoltatorul și, ca compoziție standard, care este utilizat în dispozitivele monocrom de același producător este capabil să imobilizeze aparate.În al doilea rând, ar trebui să fie familiarizați cu proiectarea consumabilelor înainte de a cartușului reumplere Xerox WorkCentre 3045 și Phaser 3010. «Cum să obțineți un cartuș„și «Cum pot schimba cartușul în Herox Rhaser 3010 imprimantă» -?? Probleme de actualitate. Ca răspuns la ele, putem spune cu siguranță că este ușor. Doar deschide capacul imprimantei, apoi accesați consumabile de acoperire. Cartușul 3010 și 3045 de formă cilindrică. Văzând un astfel de rezervor, rotiți-l în sens antiorar și apoi poate fi îndepărtată prin tragere. Montat pe același model, dar în ordine inversă.

Cum se umple cartuș Xerox Phaser 3010 instrucțiuni pas cu pas fotografie


Pentru a face umplerea cartușului, trebuie să îndepărtați mai întâi rezervorul de reziduuri de pulbere, după apăsarea declanșatorului pe cartuș. Rezervorul gol este necesară pentru a umple pudra de toner. Toner trebuie să fie de înaltă calitate.

Cei care sunt interesați de modul de completare a cartușului Xerox 3045 sau 3010, ar trebui să știți despre înlocuirea cip după procedura de realimentare. Este necesar ca imprimanta nu este blocată, și poate continua după alimentare pentru a imprima. CHIP trebuie să fie comandate separat. Puteți cumpăra un alt producător cip, care este compatibil cu cartușul Xerox.

Cum se umple cartuș Xerox Phaser 3010 instrucțiuni pas cu pas fotografie

CHIP trebuie să aibă cea mai mare grijă pentru a nu deteriora broaștelor le dețin pe bara. Platforma cu o curea este îndepărtată după cum urmează:

  1. 1. creșterile consumabile capac ușor bej;
  2. 2. A doua marginea platformei este eliberat din dispozitivul de blocare cu ajutorul muchiei de cuțit de papetărie, care se agață și ușor prese fikstor.

CHIP retras curea cu o șurubelniță cu cap plat, care este să cârlig placă cu două laturi. După îndepărtarea cip cartuș în noul senzor este instalat și totul este pus în aplicare în cadrul aceluiași sistem. Dacă sunteți interesat de modul de a umple cartușul Herox Rhaser 3010 fără înlocuirea cip, puteți apela la centrele specializate pentru dispozitiv intermitent.