Cum se umple, a patra săptămână de somn adecvat, citiți on-line, fara inregistrare

Cum de a dormi

În toate cazurile, cel mai important lucru - la început. Acest lucru se aplică, de asemenea, să doarmă. Somn bun cere ca noi să mergem la culcare în mod corespunzător. Pentru a face acest lucru, puteți face referire la o serie de orientări fiziologice și psihologice, cu ajutorul pe care le putem pune la zbor, și spectrul de insomnie.În primul rând. Nu este recomandat să mănânce o masă grea în seara. În caz contrar, stomacul și zona buricului pe timp de noapte va fi simtit. Cea mai mare parte coșmarul - un coșmar de disconfort corporale. Cui îi place să mănânce înainte de a merge la culcare, ar trebui să se refere la produsele alimentare digerabile - fructe, pâine, iaurt, etc. Alimentele trebuie mestecate bine ...

În al doilea rând. înainte de culcare ar trebui să evite consumul de alcool, tutun și alte droguri, precum și activitatea mentală intensă.

În al treilea rând. plimbare seara că puțin obosit corp - mai multe (nu toate) mijloace bune de a adormi. În mod similar, poate acționa și exerciții de seară. Dar, ca de obicei, aici este important să nu exagerați și nu overextend, pentru că atunci va fi, din contra, alunga somnul.

În al patrulea rând. Somn ar trebui să aleagă camera cea mai spațioasă și bine ventilat și într-un apartament în timpul zilei, pentru a avea grijă de faptul că a avut acces furnizat la lumina soarelui și a aerului. Același lucru este valabil și pentru pat. Noaptea, nu neapărat să dormi cu geamul deschis. Țăranii pentru cea mai mare parte a ferestrei este închisă, iar exemplul câine urca cu bucurie sub pătură. Lăsați toată lumea ar trebui să dețină înclinații.

A șasea. noi trebuie să încercăm să inabusi zgomotul cu ajutorul unor perdele grele și sigilii de uși. Chiar dacă zgomotul nu întotdeauna te trezește, este încă așa cum au arătat experimentele, cauzând tensiunea musculara si creste tensiunea arteriala. Tot ceea ce excita simturile - zgomotul, lumina,, unele idei si probleme interesante rece, grijile - tot ceea ce ar trebui să dispară din mediul dumneavoastră.

Al șaptelea. Ea nu are nevoie să fie înfășurat mai mult decât este nevoie să-l păstrați cald. Patul ar trebui să fie deschis pentru aerul să fie ventilat.

A opta. încredere remedii naturale pentru somn. Acestea includ baie de picioare contrastantă, după care vă puteți pune pe șosete cald și baie caldă de conifere înainte de culcare. Poti manca un mar, bea chefir, iaurt, un pahar cu apă de zahăr sau de a lua câteva picături de valeriană, face terapie cu apă Kneipp recomandată.

Al IX-lea. vă puteți pune în slujba efectelor de uleiuri esențiale de relaxare: picătură pe perna un pic Koln, lavanda sau alte arome placute - cum ar fi esențe de rășinoase, mentă sau ulei de eucalipt. Uleiul esential, care din cauza căldurii corpului începe să se evapore, pătrunde prin nas, gură și piele în organism și are calmante, relaxante, efecte de somn de promovare. Este suficient să se cea mai mică doză. Acesta va acționa mai mult și mai interesant.

A zecea. aveți posibilitatea să acorde o atenție la modul în care ar trebui să pat, și asigurați-vă că pentru a dormi cu capul spre nord. De multe ori cauza de insomnie pot fi rezolvate prin simpla schimbare a poziției în timpul somnului. Persoanele sensibile spun că pentru ei poziția cea mai plăcută - capul spre nord. în direcția busolei. Valabil și pentru mulți, chiar și plăcut este direcția capului la est, care corespunde rotației Pământului. obiceiul generale importante de luare în mod conștient o poziție a corpului în care ești cel mai treaz.

Omul nu adoarme pe neașteptate, dintr-o dată. În primul rând începe să acționeze oboseala, urmată de o diminuare treptată a conștiinței. Oboseala se transformă în somnolență: membrii corpului devin lent, muschii se relaxeaza, percepția lumii se îngustează, participarea noastră în viața sa și, treptat, scade activitatea simțurilor se estompeze.

Aceste transformări au loc, ca să spunem așa, cu câmpul vizual spiritual. În locul imaginile din noaptea zilei vin picturile: cortina se ridică în fața regatului misterios de vise. Lucid, gânduri coerente congela, locul lor este luat de jocul liber al conștiinței, până când conducerea nu va complet în mâinile lor, iar mintea subconștientă este nesubordonate trenul de gândire propriilor sale legi.

Între timp, în organism există o scădere a tensiunii arteriale, activitatea ritmul cardiac, pulsul, scăderea frecvenței respiratorii. fluxul de sânge, care în timpul zilei cade creierul, este, de asemenea, încetinirea.

Ce putem face pentru a sprijini acest proces natural de a adormi? Foarte mult. Dupa ce a adormi depinde de o gândire corectă. Cu acumulare obositoare substanțele corporale sau cu unele dintre debutul sau „uzura“ de somn nu are nimic de-a face. Mult mai frecvent, este un fenomen natural, care este specific, periodicitatea, care sunt zi și noapte, flux și reflux, se referă la realitățile planetei noastre. Aici trebuie să învățăm să distingem între somn natural de la acea oboseală severă cauză.

Atâta timp cât lucrăm la ceva rafturi creierul lor, în timp ce noi suntem ocupați cu afacerile și preocupările, mușchii sunt în tensiune! Și, din moment ce esența somnului - relaxarea, el în mod natural pentru noi și nu a venit deloc, sau ne plonja într-o jumătate de somn nelinistit din care „picătură“ în dimineața rupt și nu odihnit.

Prin urmare, este necesar înainte de a merge la culcare pentru a da gândurile noastre „a murit departe“, iar mușchii și inima conștient relaxați-vă, da toată tăcerea simțurilor, reduce stresul corpul și sufletul.

De altfel, putem simula oboseala, în cazul în care se încadrează adormit cât mai mult posibil în viață și în mod vizibil imagina un proces menționat mai sus, așa cum au fost, se arunca cu capul în ele: imagina cum membrele noastre devin grele, ca de plumb, muschii se relaxeaza, corpul droops; imaginile zilei răspândit ca și în cazul în care într-o ceață, așa cum am ceda la magie auto-sugestie și-a dat arme să doarmă. Dar mai întâi trebuie să fie curățate de toate gunoi afară. Trebuie să ne purifice pe plan intern pentru a obține un somn bun si somn fara griji. In timp ce noi am fost cel putin un pic interesat de ceva, somnul nu va veni la noi. Lipsa de interes în împrejurimi este esența somnului.

Dar, în primul rând trebuie să te scapi de toate grijile, pentru că există griji cu privire la respingător de somn, precum și temerile și de așteptare anxietate, furie și anxietate într-o anumită ocazie. Toate acestea face imposibil să se relaxeze, și, astfel, de a adormi. Toate aceste gânduri și sentimente, trebuie să declanșăm, pentru a găsi pace și seninătate. Este necesar să zboare în liniștea nopții nu împovărat, și înainte de calm să ne îmbrățișăm și va acorda noi competențe, noi trebuie să devină încă și plină de pace.Pentru a reactiva proaspete, avem lipsită de griji, aripi și zâmbitor pentru a merge la domeniul de somn. O experiență legate și vechi, spunând că optimiștii dorm bine, în timp ce pesimiștii care văd în mod constant înconjurați de pericole și griji, nesomn și neliniștiți.

Aici trebuie să facem câteva observații practice.

Cu toate acestea, cel mai bun instrument - plonja în amintirile experiențelor din copilarie. Ca un vis - este un fel de întoarcere la starea naturală, la copilăria ființei umane, procesul de somn poate fi susținută prin instalarea la imagini vesele de amintiri din copilărie. Această concluzie este ușor de a verifica pe propria lor experiență. Toată lumea are amintiri fericite din copilărie. Și oricine poate ușura te adormi, pierdut în aceste imagini. Încearcă-l singur!

Este posibil să adormi în voie. Răspunsul la această întrebare ar trebui să fie negativ, deoarece esența voinței naturii opusă a somnului. va sublinia somn respinge. Pe de altă parte, în cazul în care, fără a forța, să se aplice reprezentărilor la imaginile de oboseala, aceasta va contribui la somn.

Doar încercați și de a face următoarele: se concentreze adormit care se încadrează mintea de pe tălpile picioarelor, și sentimentele - pe conștiința faptului că picioarele sunt din ce în ce mai cald și mai cald. Fă-o, fără a strecurat. Toate acestea înseamnă că fluxul de sânge la picioare va fi mai puternic, mai viu decât vă imaginați și simțiți acest proces.

În același mod va fi capabil să se relaxeze creierul, capul devine mai rece și procesul de adormire - mai ușor.

In toate aceste jocuri, imaginația lor să evite orice stres. Cu cât vă veți simți în picioarele calde și grele, și în capul meu - răcoarea și odihna, și cu cât mai repede adormi. Pentru unii oameni, aceste experimente nu a reușit până la sfârșit, pentru că, înainte ca acestea erau deja adormit.

Ca hipnotic bun poate fi atitudini pozitive emotive. De exemplu, o pancartă cu textul poate fi agățată deasupra patului. Textul poate arata aproximativ astfel:

„Mă duc la culcare în seara asta. respirația mea este uniformă și armonioasă. Îmi va aduce o nouă putere. Dis de dimineață mă trezesc în stare proaspătă și încrezătoare de succes, va merge spre o nouă zi plină de bucurie! "

Sau înainte de a merge la culcare, pentru a aproba în certitudinea că visul viitor se va actualiza și ne umple noua putere. Concentrându-se pe respiratie pana cand acesta devine ritmic, relaxați-vă toți mușchii și lăsați-l să alunece, sau să recite mental următoarele:

„Sunt obosit. Voi dormi liniștit și trezesc devreme în dimineața zilei de bucurie, plin de noi forțe proaspete. Sunt obosit, brațele și picioarele mele devin grele, ca de plumb, grele, ca de plumb ... mă duc la culcare, du-te la culcare, du-te la culcare ... "

În același timp, te simți că dormi Capacele, care devine treptat întuneric, și că Duhul vieții, trăind și acționând în noi, te ia în brațe ca o mamă pentru copilul ei.

Tulburările de somn, de asemenea, depășite prin gândire corectă. În cazul în care acestea sunt în primul rând rezultatul gândirii false, stil de viață săraci, atunci pastilele de dormit obișnuit, ei nu câștigă. Multe pastile de dormit nu provoaca somn, ci mai degrabă, înțepeni. Unele dintre aceste otrăvuri sistemului nervos, sau sunt „efecte secundare nedorite“. curativa de somn nu este atins a lua pastile de dormit, acest „fakir timp de o oră.“ Poate că, uneori, este nevoie de un fachir. Dar trebuie amintit faptul că, de regulă, somnifere reduce capacitatea naturala de a dormi, în special în cazul în care există o astfel de obiceiul de a lua medicamente si apoi persoana „nu poate dormi fără somnifere.“

Cine crede că nu este capabil să facă fără somnifere, pentru a încerca în loc de narcotice mijloace inofensive naturale. În cursul învățământului în continuare și autoeducație în școala vieții, învățăm că toate aceste fonduri externe este puțin probabil să aibă nevoie și, în cele din urmă, punctul de a decide.

Oricine este capabil să corect tune în somn, ar fi creatorul, proprietarul, poate chiar si dupa cel mai scurt somn să se simtă în alertă și în stare proaspătă, se simt forțele de reînnoire, care au dormit doar câteva ore. El poate aduce sufletul în armonie și pentru a depăși consecințele tuturor tipurilor de stres interne și dizarmonie, care cauzează de multe ori insomnie. În viitor, se va proteja de orice gânduri născute egoismul, ura, invidia, lăcomia, care este gândit că ezita și să facă tensiunea. El va încerca să mă umple cu sentimente de iubire, dorinta de a ajuta pe alții și, astfel, să devină mai liberi pe plan intern, relaxat. El poate descopere în sine cauzele tulburărilor de somn -, opinii nefundamentate inconștiente, sumbre, iar în locul lor a pus imaginile pline de bucurie.

Cel mai mare obstacol pentru a dormi - frica de insomnie. De frica - acea tensiune si stresul interferează cu somnul. Există chiar și un fel de forță brută: frica de frica de insomnie, care nu doarme.

Cine nu-și alunge un vis de el însuși, dar vrea ușor să cadă în somn, și apoi greu să dormi, nu să vă faceți griji cu privire la somn. El nu a avut nevoie să aștepte pentru somn ca suspans, de asemenea, ar putea descuraja somnul. Nu am nevoie de toată ziua să se gândească dacă somnul de noapte va veni sau nu. Nu trebuie să se gândească la faptul că așa-și-așa este, sau nu ar trebui să facă, în caz contrar, atunci nu merg la culcare. Eu nu spun: „Este de a face acest lucru si asa, pentru a evita insomnie,“ sau, de exemplu, „Despre regula am uitat, asa ca acum nu merg la culcare.“ Sau: „Ei bine, chiar dacă oaspeții au plecat cât mai repede posibil, și apoi obosesc, mi-e dor psihologic important moment de a adormi, iar apoi eu nu pot dormi!“

Se poate cita o serie de alte gânduri tulburătoare și concepții nedorite cu privire la somn. Frica de enervant și nu închide ochii, dar calm, calm și fearlessness este relaxant și promovează somnul.

Îndoială că sunteți în stare să dormi liniștit - sursa multor tulburari de somn, în timp ce credința în capacitatea de a dormi bine peste tot și în toate circumstanțele poate fi pentru o persoană infailibilă hipnotic.

Ar trebui să fie evitată și va stres. „Am vrut să dorm, dar nu pot.“ Desigur, nu se poate, pentru că un vis - este o excepție notabilă de la regula că orice persoană care dorește una și poate. Visul nu are nimic de-a face cu dorința, voința. Depinde de gândurile persoanei.

Aici ne confruntăm cu o eroare tipic de multe. Mai degrabă decât creat gândurile lor asupra somnului, oamenii directe insomnie lor. Gândurile lor gravitează în jurul mod nu prea plăcut de relaxare de pace, și în jurul valorii de încălcări reale sau presupuse, care, așa cum li se pare, distilate din somnul lor. Dacă ați înțeles nocivitatea acestor gânduri și să le alunge de la ei înșiși, insomnie va slăbi de la noapte la noapte și nu se mai întoarcă.

Când tulburările de somn cel mai bine nevrotic vă puteți gândi mai puțin despre somn, devin indiferenți de a adormi sau nu adormi. O astfel de indiferență va slăbi probabil stresul intern - un somn natural și te acoperă deja.

Cu cât percepem tragice ore de insomnie mai puțin, mai multe gânduri pozitive și productive umple mintea, cu atât mai puțin daune, vom provoca insomnie și cu atât mai puțin va trebui să vizitați.

Nu te teme, „efectele nocive ale insomnie.“ Cele mai dăunătoare, în acest caz - este frica însăși. tulburări de somn ocazionale nu sunt dăunătoare pentru sănătate. Și dacă nu am dormit toată noaptea, corpul în noaptea următoare pentru a prinde din urmă. După un vis - este ceva natural, și, la fel ca toate naturale, vine de la sine. fără participarea noastră, și numai atunci când noi nu-l lasa-l repara!

Ce se poate face cu școli viața de student la vizitat ocazional de insomnie?

Acesta folosește o oră de somn pentru ce să se uite în propriul său suflet, pentru tăcerea nopții pentru a aduce sufletul în armonie cu ea însăși. Căci el știe că de multe ori insomnie are ceva să ne învețe, să ne arate că am încălcat legea vieții și cum să acționeze pentru a corecta eroarea.

Acum, el știe ce să facă. Dimineața, el va fi capabil să facă față cu problemele lor prin adoptarea unei decizii, arătând duritate ceva față de sine. Deci, el poate proprii probleme să se pună la serviciu, și slăbiciune în plată de sine. Și datorită faptului că a devenit conștientizarea clară a cauzelor de insomnie, care nesoluționată a găsit rezolvarea - elimina cauza insomnie si in sine, starea de spirit din spate pentru a dormi din nou, reapar capacitatea de a dormi, de pace interioară într-o mai bună pace de somn de vindecare.

Și dacă nu găsim în noi înșine nimic nerezolvat și vrem să punem capăt ore nedormite? Nimic nu este mai ușor! Misterul trecerii la o stare lipsită de tensiune, care este un vis - gata să se predea el. În loc de gânduri de genul „Nu pot să dorm“ sau „Eu nu dorm“, a crea o prezentare, „Sunt obosit.“ să se cufunda în ea. Lăsați conștiința să lăsați toți membrii noștri: piciorul drept, stânga, piciorul dreapta, la stânga, apoi mâinile, antebrațele, trunchi, piept, spate, umeri, gât și cap. se compară cu gazul care iese din balon. „Ball“ - este corpul nostru. Când iese din „gaz“ (mintea), cade în jos, fiind subordonată forța de gravitație singur.

Acum nu ne putem mișca mâna sau piciorul deoarece nu mai sunt acolo. Corpul nostru este acum astfel ca viata in ea mai.

Pentru a putea crea o astfel de prezentare și să se predea complet să-l că, în câteva momente într-un somn profund, care împrospătează în mod miraculos.