Cum se traduce într-o altă mâncare pentru pisici

Traducere de la un aliment la altul pentru animale de companie - acest lucru nu este un fenomen rar, și-l provoacă o mare. Cauze posibile:

  • vârsta de tranziție;
  • animale de companie de vârstă;
  • sarcina Cat;
  • lipsa de anumite vitamine și minerale;
  • sunt alergic la ceva.

Nu exclude posibilitatea de costul ridicat al hranei pentru animale obișnuite. De multe ori, proprietarii se confruntă cu una dintre aceste probleme, iar acestea se confruntă cu o sarcină foarte importantă: pentru a traduce rapid si fara durere prieten cu blană, cu un nou regim alimentar.Cum se traduce într-o altă mâncare pentru pisici

Pregătiți-vă pentru a fi sigur că animalul este într-o pierdere de lumină din noul meniu.

Dar nu este la fel de ușor cum pare la prima vedere. După orice schimbare în viața obișnuită pisica poate deveni stresant pentru el. Pisicile sunt, de asemenea, dificil să se obișnuiască cu noul aliment, precum și oameni. Da, și în afară de ei nu pot înțelege de ce ei nu dau alimentele lor preferate, și de ce trebuie să fie înlocuită cu o alta, chiar mai util și de înaltă calitate. Natura capricioasă a pisicilor se poate face simțită și este necesar să fie pregătită pentru acest lucru. Se prepară o posibilă imunitate și animalul de companie pufos partea negativă. În acest caz, cel mai important lucru - nu merg la ea ocazional, să manifeste răbdare maximă, fermitate și perseverență.

Luați în considerare două moduri de a transfera la un aliment nou:

  • înlocuirea treptată a vechiului produse alimentare la noua;
  • înfometare forțată.

Schimbarea treptată a hranei pentru animalePrima metodă este adecvată pentru undemanding pisici. Dar această metodă este mai lung. De asemenea, această metodă este nedureroasă și blând. Esența ei constă în înlocuirea treptată a produselor alimentare vechi. Intr-un bol de alimente noi ghimpat alimente la un raport de 1/4. Astfel, pisica se obisnuieste cu noul miros și gust, dar nu-și pierde gustul produsului alimentar vechi și familiar. crește rata în continuare, dar nu salturi ascuțite. După zece zile, raportul de alimentare ar trebui să fie 3/4. În cazul în care scenariul de succes, va fi capabil să înlocuiască toate produsele alimentare vechi. Principalul lucru este că, în această perioadă, animalele de companie nu se trece prin tulburări emoționale și schimbări majore legate de alți factori. În caz contrar, aceasta poate interfera cu transferul la o alta dieta.

Cum se traduce într-o altă mâncare pentru pisici

Vei avea ușor, pentru că pisicile sunt în măsură să se ocupe de abil.

post preventiv

În cazul în care un animal de companie a fost foarte capricios și exigent, va trebui să se întoarcă la a doua cale. Este mai strictă și poate părea crud la prima vedere. Dar această metodă este mai eficientă. Proprietarul trebuie să colecteze toate voința într-un pumn, și să fie foarte stricte. În cazul în care animalul este încă o refuză din nou bolurile alimentare propuse, lipsindu-l de ea, precum și orice alte produse alimentare pentru o zi. După acest timp, a pus din nou vasul. Mulți după o astfel de foame preventivă înțeleagă gravitatea intențiile proprietarului și de a face concesii, luând și, treptat, obisnuirea cu noul aliment. Dar cele mai persistente merge mai departe. Și, de asemenea, să refuze cu încăpățânare alimente noi. Acest tip de greva foamei poate dura 2-3 zile. Foarte important, nu uitați să ofere animalele de companie în acest moment cu multă apă. Deoarece fără alimente poate trăi, dar fără apă acolo. În cazul în care toate cele 3 zile animalele de companie nu face concesii, trebuie să consultați un specialist.

Sfaturi practice pentru proprietar

Nu uitați să laude și să încurajeze animalele de companie pentru un progres bun și susceptibilitatea nou feed. În orice mod de a-i arăta cât de mult sunteți mulțumit de interesul său pentru noua dieta.

Dacă schimbați mâncarea pisica trebuie să acorde o atenție la compoziția și calitatea produsului. Mesele trebuie să conțină toate mineralele necesare și oligoelemente pentru a menține starea de sănătate a animalului. De asemenea, carnea trebuie să fie prezente în dieta.