Cum se spala vopseaua de par de la îmbrăcăminte la acasă

Fiecare femeie știe că principala caracteristică a vopselelor de par este durabilitatea sa. Și experți din domeniul produselor cosmetice fac tot posibilul pentru a face produsele lor au fost cele mai rezistente. În acest context, obtinerea de vopsea de pe haine este o problemă. Cum să se spele cu haine de colorare a părului la domiciliu?Având în vedere rezistența ridicată de culoare, va trebui să lucreze pentru a obține toate petele care urmează să fie eliminate. Principala dificultate cauza țesăturile colorate, culorile pe care doriți să le salvați fără nici un prejudiciu. În lupta cu pete am folosit substanțe puternice, precum și medicamente standard, care există în fiecare casă.

În rezolvarea problemelor noastre, trebuie să ne amintim doar o singură regulă - contaminarea trebuie să fie eliminate cât mai repede posibil. de dorit atunci când sosește. Acest lucru este valabil și pentru îndepărtarea părului de vopsea de îmbrăcăminte. Petele proaspete de vopsea se spele relativ ușor, dar atunci când se usuce, problema începe să ia o scară complet diferită. În unele cazuri, toți trebuie să dea lucruri la curățătorii, pentru a nu deteriora materialul și culoarea.

Spala de colorare a părului la haine de culoare

Cum se spala vopseaua de par de la îmbrăcăminte la acasă

Ka pentru a spala de colorare a părului de la îmbrăcăminte și să nu cauzeze prejudicii? Pentru a face acest lucru, trebuie să urmeze reguli simple:

  • Formulările de testare utilizate pentru porțiunile invizibile ale țesăturii;
  • Nu folosiți substanțe prea agresive;
  • Verificați tipul de material.

De asemenea, rețineți că țesăturile colorate și albe reacționează la medicamentele utilizate în diferite moduri. Pentru a începe, vom vorbi despre cum să eliminați vopsea de par pentru a colora hainele.

Dacă pata este proaspăt, se trage rapid îmbrăcămintea contaminată și spălați cu multă apă rece - vopsea în această etapă nu are timp să absoarbă și să câștige un punct de sprijin în fibrele de tesatura, astfel încât spălați destul de ușor. După spălare cu apă trece la spălare. Aici putem folosi orice detergenți adecvați. Este, de asemenea, permisiunea de a utiliza săpun obișnuit - ea cu succes in mai multe spălări pete pe toate tipurile de țesături.

În lupta cu pete proaspete și ajutor spray de păr, care se aplică în mod direct la poluarea. După acest loc are nevoie de un pic freca, realizarea de penetrare a lacului în fibre de țesătură. Alte așteaptă murdare element de rufe cu detergent sau săpun.La fața locului de vopsea a avut timp să se usuce și vestsya din tesatura din fibre? Apoi, trebuie să lucrăm pe haine de droguri mai agresive și substanțe. Pentru a începe, înarmat la peroxid de hidrogen obișnuit - poate fi achiziționate de la farmacie local, acesta costă doar mărunțiș. pour liberally pata peroxid și se lasă timp de 20-30 minute. Apropo, indeparteaza cu succes peroxid de hidrogen și mulți alții nu sunt deosebit de murdărie încăpățânat. După înmuiere trimite haine la spălătorie. Această metodă este foarte comună în îndepărtarea diferitelor pete, de exemplu, folosindu-l puteți spăla de îmbrăcăminte cu Zelenka.

Înainte de a folosi peroxid de hidrogen Încercați invizibil pentru site-ul tesut pentru a verifica absența vopselei în efectul său de reacție.

În plus față de peroxid de hidrogen putem folosi obișnuit oțet tabelul 9% (dar nu acidul acetic 70%!). Noi pour le pata, se lasă timp de 20-30 minute, apoi clătite și trimite-l în mașina de spălat sau de mână se spală cu săpun. Aceeași metodă este bine adaptată pentru a îndepărta petele de iarbă cu blugi și alte articole de îmbrăcăminte.

Dacă nici unul dintre lucrarea de mai sus, introducem lupta artileria grea - solvent, benzen, acetonă, kerosenul sau unghii simplu pentru îndepărtarea poloneză. Să ne amintim că combustibilul este foarte potrivit pentru îndepărtarea lacului de unghii de îmbrăcăminte. Înainte de a începe prelucrarea, trebuie să verificați materialul de rezistență la aceste substanțe. Pentru acest complot agentul selectat pe piesa de material exterior invizibil și de așteptare pentru 20-30 de minute, de așteptare pentru nici un răspuns. Dacă materialul a rămas intact, proceda în siguranță la tratarea petelor. După finalizarea procedurii se efectuează spălarea.

Unele țesături delicate, în general, nu pot fi supuse nici unei influențe - ei trebuie să dea la curățătorii uscate, în cazul în care acestea sunt curățate cu substanțe chimice speciale.

Îndepărtați petele de cerneală de la haine albe

Cum se spala vopseaua de par de la îmbrăcăminte la acasă

În ceea ce privește țesăturile albe, atunci le putem folosi cu oricare dintre metodele de mai sus. Dar, așa cum țesătura nu avem coloranti, putem folosi medicamente mai puternice. De exemplu, acesta poate fi un înălbitor puternic și Antipyatin speciale săpun. Urmați instrucțiunile pentru aceste fonduri, vom fi în măsură să se spele rapid culoarea părului cu haine albe.

În cazul în care materialul este destul de stabil, putem folosi procedura de albire folosind mai multe mijloace. Pentru a începe, frecati pata cu glicerina de la cea mai apropiată farmacie, se spală cu apă, se picură câteva picături de apă sare și oțet, așteptați câteva minute - pata ar trebui să dispară. Un efect suplimentar de măsură ar folosi o soluție de amoniac 10% (amoniac). Etapa finală - spălarea tricouri albe sau orice alt lucru într-o mașină de spălat automată și detergent.

Dacă hainele albe confecționate din țesături delicate, este necesar să se aplice curățătorii chimice. Singurul mod în care va fi capabil să se retragă la fața locului și să păstreze hainele în stare bună.

Bumbac lavabila vopsea tesatura

Îndepărtați vopseaua de par din denim pentru a ajuta la 10% amoniac. Pune un element murdar în recipientul cu apă, adăugarea de amoniac, sub rezerva cateva minute (procedura este cel mai bine realizată în stradă sau pe balcon). După aceea, se spală hainele cu orice detergent.

Utilizați amoniac (amoniac) maximă precauție, deoarece este dăunătoare pentru sănătate și de viață lucruri umane.