Cum se șindrilă cu tavan arma montaj lui mâini fotografie

Cum se șindrilă cu tavan arma montaj lui mâini fotografie

Plafonul căptușeală arată bine în interior

Aspectul plafonului este o componentă importantă a interiorului orice cameră. El nu numai că are o funcție decorativă, dar, de asemenea, are o semnificație practică. Primul plafon reține căldura, izoleaza și alte sunete pentru părți invizibile de comunicații și de iluminat. Piața modernă oferă o varietate de produse pentru construcții, materiale decorative, sunt capabili să facă tavan modern, frumos și bine păstrate. Unul dintre reprezentanții de materiale de finisare este o căptușeală. Luați în considerare tipurile sale și cum să tavan clapboard în teacă.Tipuri de căptușeală pentru constructii

lambriuri din lemn se cere un material de finisare. Este produs din copaci de foioase și conifere. Principalele avantaje: stabile la formarea de mucegai și a mucegaiului, ușor de manevrat, există un număr mic de noduri. Pentru plafon șindrilă cu arma mâinile sale, mulți consumatori din cauza rezistența, durabilitatea și compatibilitatea ecologică, pentru a alege-l. În zonele în care temperatura aerului este mult mai mare decât în ​​mod normal și așteptat de finisare panouri de plafon, utilizate Teracota de bord de var, deoarece nu conține rășină. panouri pentru pereti pot fi vopsite cu email de culori diferite, lacuite, sau pur și simplu au un aspect natural și culoare.

Un șipci din plastic sunt o instalare ușoară și practic, nici un proces putrefacție și coroziune. Acesta poate fi fie fălțuite sau, structura de piatra naturala mimică, diverse copaci fără sudură și au o culoare uniformă. După montarea plafonului nu necesita grunduire si vopsire.

bord, fibrolemnoase sau panouri MDF turnate sunt fabricate din metoda de presare fibre, și servesc pentru finisarea tavanelor cu mâinile lor, dar nu sunt recomandate pentru utilizare în camere cu umiditate ridicată. Caracteristici: Datorita culorilor bogate au un aspect frumos, de lungă durată.

Cum se șindrilă cu tavan arma montaj lui mâini fotografie

Placi din lemn poate fi vopsit sau lăsat culoarea naturală

Plafonul facut din căptușeală

Aproape toate materialele utilizate în decor se combină perfect cu șindrilă de bord utilizate în cazul aplicării plafonului cu mâinile. Pentru băi și saune, case de țară, loggii și balcoane din acest material nu are egal. Bucătărie cere o nu mai puțină atenție.

căptușeală Plafonul de proiectare ar trebui să se amestece cu camera de ansamblu interior și aspect elegant și armonios. Suprafața nu este monoton, benzile de montaj sunt produse în diferite direcții, formând astfel un anumit tipar. Pentru a face acest lucru, utilizați aceleași grinzi decorative sau șipci în culori diferite. Bucataria va arata elegant, în cazul în decorarea plafonului va fi prezent din lemn natural.

Ce instrumente sunt necesare

Depunerea la tavanelor cu rama de lemn nu a emis nici un inconvenient, este necesar, trebuie să aveți la îndemână un anumit număr de instrumente:

  1. Șurubelniță, burghiu ciocan sau găurit cu percuție.
  2. Ciocan.
  3. Flacon (sau laser).
  4. Suprafata utila.
  5. Ruleta.
  6. Bomfaier. Pentru profil metalic - staniu snips.

În construirea unui cadru de lemn recomandat dimensiune lemn 20x40 mm, 40x40 mm, 50x50 mm. Pentru a atașa-l la tavan și pereți folosind cuie, șuruburi sau ancore cu dopuri și șuruburi din plastic pentru lemn. Dacă doriți să faceți un plafon de garnituri de propriile lor mâini, dar cu ajutorul unui cadru metalic, acesta va avea nevoie de asemenea:

  • Profilul CD - este baza cadrului;
  • Profilul UD pentru a crea un perimetru;
  • tip Crosspoint de montare „crab“ și fixare în formă de U;
  • șuruburi „purici“ și șuruburi autofiletante pentru metal.


Pentru plafonul arma într-o casă de lemn necesită o anumită cantitate de materiale necesare de calcul. Atașarea căptușeală la cadru prin intermediul unor capse capsator, cuie speciale, clipuri și șuruburi pentru a apăsa pucul.

Cum se șindrilă cu tavan arma montaj lui mâini fotografie

Dublura poate fi făcută într-o singură direcție, și în diferite modele pentru a crea

lucrările pregătitoare

Căptușeală pentru mantale implică o lucrare pregătitoare obligatorie. Cumpararea aceste lucruri, trebuie să se înțeleagă că mucoasa ar trebui să aibă aceeași temperatură și umiditatea cu camera, pentru a evita ulterior transpirație și distorsiuni. În acest scop, ar trebui să fie eliberat de ambalaj și a pus pe podea timp de cel puțin o zi.

În cazul în care plafonul există o siding vechi sau alte materiale de finisare și tencuiala lor exfolieri demontate fără regret, eliminați. Suprafața este curățat de praf și diferiți contaminanți. fisuri mici sunt îngropate chit și profundă cu ajutorul brodeze bulgar și mortar de ciment betonate.

Pentru a preveni atacul ciupercilor, baza a fost tratată cu o soluție specială. face materialul de izolație de izolare termică, dacă este necesar.

suprafaţă de marcare

Această etapă este cea mai critică, calitatea de care depinde întregul proces de finisare a plafonului. Problema modului de arma captuseala plafon este rezolvată în mod corespunzător în cazul în care dreptul de a partiție. Acesta - scopul determinării orizontală, care reprezintă planul locația viitoare a lemnului, precum și desen o paralelă între liniile de toți pereții camerei.

Cu ajutorul toate nivelurile sunt cel mai de jos punct al bazei, din care ceilalți fac urme pe ceilalți pereți în jurul perimetrului. Lowered plafon în termen de 7-10 cm. În buclă închisă este aplicată prin intermediul cernelii din cordonul ombilical molar sau markeri. Trebuie amintit faptul că a deschis linia ar trebui să conveargă la un singur punct, iar tendinta este o eroare în marcaj.

cadru de montaj

Cum se șindrilă cu tavan arma montaj lui mâini fotografie

Este necesar să se adune în mod corect cadrul pentru căptușeală

Decorați tavanul cu mâinile lor - este un proces simplu, dar necesită o anumită atenție la el însuși. Headliner se realizează în două etape: baza de suport dispozitivului și carcasa acestuia.

Opțiunea 1: cadru de lemn

La începutul cazare, laturile opuse a două plăci sunt montate la o distanță de 10-15 cm de perete. Beam fixat pe plafon prin șuruburi, cuie, dibluri sau ancore în trepte de 60 cm, și perpendicular pe direcția de panourile selectate. Distanța dintre barele trebuie sa fie 60-100 cm, pentru lemn si 40-60 cm pentru panouri din plastic. Fața inferioară a grinzii trebuie să fie exact paralel cu podeaua și au același nivel ca și celelalte bare. De-a lungul marginii de jos a setului de bare transversale din lemn întins linia de pescuit sau frânghie, concentrându-se pe care este atașată grinzile rămase.

Executam armare structurale. Între plăcile stivuite instalate jumper-ul din același lemn. Acestea sunt necesare în special în cazul în care aveți de gând să instalați iluminat.

Varianta 2: un cadru de profil metalic

Instalarea începe cu fixare în jurul perimetrului zidurilor marcate cu profil UD contur. Atașați-l cu dibluri. Apoi, pe laturile opuse între un CD montat pe plafon profile de 10-15 cm de perete. dispunerea lor ar trebui să fie strict perpendicular pe pielea viitorului. Un compus al profilelor de tavan se realizează cu ajutorul elementelor de fixare în formă de U, în trepte de 40-60 cm. Set de cabluri etalonat și apoi fixa profilul rămas al suprafeței tavanului. Distanța între profilurile CD ar trebui să fie mai mică de 60 cm.

Ranforsare pânze cu structură de metal prin tip „crab“ cross-montaj.

După instalarea completă a tuturor tipurilor de cadru montate cabluri de puncte necesare sunt lăsate capete ale firului, care va fi instalat de iluminat.

instalarea de Siding

Cum se șindrilă cu tavan arma montaj lui mâini fotografie

Instalarea căptușelii de plafon

Deci, ne uităm la modul în care să tiv tavanelor pentru a lucra rezultatul a provocat un sentiment de profundă satisfacție.

Din materialul preselectată face lungimea semifabricatului egală cu distanța dintre pereții paraleli minus 5 cm. Ansamblul începe cu setarea primei curea, care este atașat de ambele părți la traversele de carcasă cu ajutorul capselor. Al doilea și următoarele Grătarele sunt inserate la un unghi mic în canelura găurilor anterioare. Pentru a fi sigur, fiecare suprapus cu sunatoare față de capăt de-a lungul lungimii sale, cu un ciocan de cauciuc. Cea de a doua parte este atașată la ghidajul părții inferioare a-cheie jante. Pentru a face acest lucru, să ia cuie sau șuruburi pentru a apăsa pucul. Setați banda de pe peretele opus.

Atunci când se utilizează plastic sau panou de acoperire din PVC, ordinea de stivuire și mărimea golurilor pentru posibila dilatare termică rămân baser. Doar înainte de a fi gata să instalați prima bandă în jurul perimetrului a plafonului în construcție, este necesar să se stabilească canelura în formă de U, în care se introduc capetele extreme ale panourilor.

Ultima etapă

Cum de a face o căptușeală de plafon, acesta este deja cunoscut, dar recent a făcut, este nevoie de un pic mai mult timp. Pentru a închide spațiul dintre pereți și căptușeală pe perimetrul tavanului zonei securizate sau orice muluri decorative.

Știind cum să tavan clapboard arma, poate organiza competent întregul proces de finisare și de cotitură scândură de lemn într-un seif și ochi prinderea materialul cu care se confruntă.