Cum se reproduc ceftriaxonă la domiciliu

Dacă vom compara medicul care prescrie medicamentul, ceftriaxona de droguri este principala antibiotice pentru uz parenteral. Datorită versatilității sale este adesea prescris pentru tratamentul diferitelor procese inflamatorii in ambulatoriu si stationar.La prepararea ceftriaxonă este cunoscut nu numai pentru lucrătorii din domeniul sănătății, dar, de asemenea, ușor pentru pacienții care de multe ori sufera de boli respiratorii. Ceftriaxona aparține cefalosporină 3 generații și este un antibiotic cu spectru larg. transpeptidazei inhibând opreste peretelui celular bacterii biosintezei peptidoglican.

Efectul medicamentului este distribuit la mai multe microorganisme, unele microorganisme aerobe gram-pozitive și gram-negative anaerobe.

numire Ceftriaxone

numire activă Ceftriaxona văzut în foi următoarele departamente: medicina interna, chirurgie, urologie, pediatrie, si chiar venerologie. Când este Ceftriaxone? Cele mai frecvente boli pentru care tratamentul este aplicat Ceftriaxone:

 • procese inflamatorii; Otolaringologie
 • boli respiratorii frecvente (bronșite acute și cronice de stat, traheită, pneumonie);
 • Infecții ale pielii și țesuturilor moi;
 • Bolile inflamatorii ale copiilor sistemului urogenital și a adulților (cistite acute si cronice, pielonefrită, glomerulonefrită, prostată, gonoree necomplicată, boli ginecologice);
 • procese infecțioase ale intestinului (peritonite, stare post-operatorie asupra organelor digestive);
 • Osteomielită (infecție osoasă);
 • Atunci când purtătorii de Salmonella și bolile care rezultă din activitatea;
 • Tratamentul sifilis (chancroid);
 • In bolile neurologice infecțioase (meningita, boala Lyme);
 • Pentru prevenirea proceselor infecțioase după diverse proceduri chirurgicale.

De ce rasa Ceftriaxone

Deoarece Ceftriaxona este disponibil sub formă de pulbere, atunci ar trebui să fie dizolvat administrare. Nu a fi amestecat cu medicamentul este utilizat numai sub formă de pulbere cu escare, leziuni cutanate ulcerative și răni lungi non-vindecare. De ce rasa pacientii ceftriaxona? Acest lucru se întâmplă doar în cazurile de tratament la domiciliu. Uneori refuza bolnav de îngrijire medicală și de a face injecții intramusculare de propria lor cu ajutorul unor rude sau prieteni apropiați.

Diluarea de droguri la domiciliu ar trebui să fie în primul rând condiții aseptice. Ar trebui, de asemenea, stoc pe antiseptice și adresați-vă medicului dumneavoastră cum să planteze ar trebui să ceftriaxona singur. Administrarea intramusculară a antibioticelor - procedura este destul de dureros, astfel încât creșterea lor folosind lidocaina 1% sau 50% novocaină. Aceste preparate reduce semnificativ durerea de injectare, dar uneori provoca reacții alergice complexe.Prin urmare, înainte de introducerea trebuie făcută pe un eșantion de un răspuns alergic ca un antibiotic și un analgezic. Pentru a face acest lucru printr-o seringă de insulină pentru a introduce doza minimă diluată cu apă pentru injectare, la încheietura mâinii. Dacă după 20 de minute la locul de injectare nu a apărut schimba - medicamentul poate fi administrat.

Pentru injectare intramusculară de soluție Ceftriaxona trebuie utilizată cu două ace de seringă, seringa sau 2. Înainte de manipulare ar trebui să fie înlocuit cu un ac nou. După ce piercing cauciucul este uzat considerabil vechi, și poate provoca dureri și echimoze suplimentare. Copii sub 1 an numai Ceftriaxonă diluat cu apă pentru preparate injectabile sau clorură de sodiu.

Ceftriaxona injectat intramuscular lent și profund. Antibioticul poate fi administrat numai în cadranul superior exterior (mușchiul fesier). În locul injectării poate forma etanșarea. Pentru prevenirea lor poate fi făcută plasă de iod.

diluție Ceftriaxona pentru utilizare intravenoasă

In cele mai multe cazuri, atunci când se diluează Ceftriaxon pentru administrare intravenoasă, soluție de clorură de sodiu 0,09. Dacă doza este mai mică de 1 g, medicamentul este injectat lent jet. In alte cazuri, soluția se introduce prin picurare timp de 30 minute, folosind 100 ml de soluție de clorură de sodiu.

Clorura de calciu: regiune și metodele de utilizare, contraindicații

Ceftriaxona se administrează intravenos numai în biroul instituțiilor medicale. În cazul în care pacientul dorește un tratament la domiciliu, este nevoie de asistenta unui cadru medical calificat. Soluție Ceftriaxona pentru administrare intravenoasă trebuie utilizată imediat după diluare. Medicamentul este administrat intravenos in sange mult mai rapid, în funcție de eficiența sa este mult mai mare. În plus, pacienții prezintă simptome mai puțin neplăcute.

Contraindicații și Ceftriaxone idiosyncrasy

Cele mai multe Ceftriaxona tolerate fără efecte adverse. În unele cazuri, există reacții rare. Aproape întotdeauna, reacții alergice sunt evitate, deoarece testul de sensibilitate este efectuată înainte de începerea tratamentului cu antibiotice.

Inainte de tratament, citiți contraindicațiile utilizării ceftriaxona:

 1. Creșterea sensibilității la antibiotice din grupul cefalosporină (dacă pacientul au fost observate reacții la grupul de medicamente penicilina, crescand probabilitatea de reacție încrucișată alergică la ceftriaxonă).
 2. Copiii prematuri (inainte de a prescrie medicul pediatru de droguri ia în considerare necesitatea unei astfel de terapie calcul anterior vârsta gestațională și vârsta după naștere).
 3. Nivelurile crescute de bilirubină în sângele prematuri și nou-născuți. Acest lucru se datorează molecula Ceftriaxona proprietatea de a deplasa bilirubina de asocierea sa cu albumina din plasma sangvină. O astfel de condiție poate duce la dezvoltarea encefalopatiei.
 4. Tratamentul Ceftriaxona interzis în trimestrul I de sarcină, deoarece este în această perioadă este cel mai mare risc de mutatii.
 5. Alaptarea - deoarece medicamentul este infiltrat în laptele matern. În această perioadă de hrănire ar trebui să fie amânată până la sfârșitul tratamentului.
 6. Insuficiența renală este o contraindicație la terapia ceftriaxona. În cazul în care, din motive medicale, medicul trebuie să atribuie acest medicament, ar trebui să monitorizeze performanța stării funcționale a rinichilor și a ficatului.

În cazul în care pacientul este în hemodializă, ar trebui să fie monitorizarea regulată a concentrațiilor indicatorilor de ceftriaxona în plasmă. intoleranțe ceftriaxona pot apărea din cauza caracteristicilor organismului. Cea mai frecventa cauza este caracteristici genetice sau istoric prelungit terapie antibacteriană.

Ați folosit Ceftriaxona sau tratate cu alte medicamente?