Cum se razbuna fata care te-a părăsit - frumusețea sufletului

Când tipul și fata a adăugat o relație de mare, amândoi încercați să le facă chiar mai bine. Ei nu cred că chiar cu privire la modul în care să se rănească reciproc. Omul nu se va gândi despre cum să rănească o fată. Dar dacă dintr-o dată ea a decis să se despartă de un tip, să scape de el, el începe imediat să se trezească ego-ul de sex masculin, care este atins. Și tipul se gândește cum să rănească o fostă prietenă.1. Istorie Alternativă

Din păcate, planurile noastre de multe ori zboară în iad. Cel mai adesea, femeile sunt judecate pe fostul lor foarte brusc. În loc să regretând ceea ce sa întâmplat, și se simt vinovați, primul gând care apare în capul lor: „Ei bine, ei bine, l-am lăsat.“

Deci, femeile raționaliza și încearcă să-mi dovedesc că decizia corecta. Deci, dacă doriți să se comporte modest, dulce și umil, ca un tip care rănit pe nedrept imensa sa iubire, este mai bine acum uita despre asta. Acest comportament vă va arăta doar slăbiciune proprie forțând-o să se gândească rău de tine.

Cel mai bun mod de a se comporta cu fosta lui - trebuie doar să fie prietenos, dar nu dau cel mai mic semn de atașament emoțional față de acesta sau de regret. Arata-i ca esti de succes și nu a crescut din cauza a ceea ce sa întâmplat între voi, vă dau impresia că nu a fost o mare pierdere pentru tine.

Aceste probleme nu vor alerga afară de vieți omenești.

Cum se razbuna fata care te-a părăsit - frumusețea sufletului
Un om, astfel încât a constituit doare atât de multe lucruri. Resentimentele - un fel de protest, eu nu sunt de acord cu ceea ce se întâmplă. Și dacă infracțiunea vine în materie de dragoste, atunci este grav. Fetele iau infracțiune la băieții, ei nu au suficientă atenție, nu cuvintele pe care le spun, nu le înțeleg. Băieți, de asemenea, sunt jignit de femei, dar le provoacă grave.

Ea stă și așteaptă un prinț chipeș, undeva într-o jumătate de oră trebuie să o suni și spune că a fost un divorț.

  1. Pentru a-i înșela. Sovrem ei că prietenul tău e cu ea doar pentru că și el a făcut un pariu că el va dizolva dvs. de sex / sarut sau ceva de genul, și, prin urmare, de asemenea, dovedește că ea este un prieten rău.
  2. Ai o prietenă, știi ce ii place băieți, poate, știi băiatul cu care ea a vrut să fie împreună. 1. Există două moduri de a începe intalniri el sau 2. spune-i și să ceară ajutor. Apoi, totul este simplu. Spunând că prietenul ei nu sa supărat și fac apel la o plimbare, spunându-i despre „tip nou“ și spune că el a întrebat despre asta, ce mai jignit din nou.

Ea este întotdeauna cu ei va căuta o întâlnire, și (la cerere) ei otoshet și nepoliticos.

Ea este întotdeauna cu ei va căuta o întâlnire, și (la cerere) ei otoshet și nepoliticos.

Ca răzbunare pentru prietena baze?

Cum se razbuna fata care te-a părăsit - frumusețea sufletului

  • Un prieten a făcut o josnicie, și a spus că ai făcut-o. Răzbunarea nu este o opțiune, trebuie mai întâi să se întâlnească cu un prieten și pe cei care-l lezați și să înțeleagă, cere-i să dovedească vinovăția.

Am impachetat si sa dus la ea, ma lăsat deschis, am fost în apartamentul vdvoom.Ya a început doar distractiv pentru a vorbi fără a vorbi despre relații, a început treptat să se apropie și de atingere a spune ceva distractiv în același timp.

Am pregătit n Edwin Vostryakovsky.

subiecte înrudite

Poiana (Desnogorsk) Știu ce vrei să spui. Am avut un caz similar, dar din fericire am avut 2 cei mai buni prieteni. Și unul ne-a trădat amândoi. Încearcă să se întâlnească oameni noi, face prieteni cu cineva, chiar nu acorde atenție la el, și uitați-l la colegii săi. De ce ai pe cei care sunt gata să te trădeze în orice moment. Dacă rândul său, departe de acest lucru înseamnă pentru ei nu sunt mai bine o face. Vei vedea că regreta, dar nu ar trebui pus cu ea vreodata. Și, în cele din urmă spune lucrurile ei în bine și este bine că ea a arătat lui culori adevărate, și că pare rău toți anii de care ai fost cu ea;)

Am zhruzhu cu cel mai bun prieten meu de 7 ani și am schimbat la Anna, când ne-am cusut haine pentru a lupta nuanțelor Moxie au cusut și eu nu pentru că skzala Anya nu știu cum să coase, am mâncat mâncat zderzhivala Ana lacrimi dedică timpul Ana și nu am observat eu pentru 2 zile cu ei nu prieteni am pornit de la a alerga ei și ea Anya mă rulează pentru a afla de ce mai am eu de la ei a alergat 1 și m-au prins am spus de ce sunt pe termen de jos, deoarece Lisa udelyalya durere Chez jos Manie Ani și Lisa am spus bine atunci voi fi prieteni cu Anna pentru că ai fugit de la noi ajuta pozhalusta :(Am trădat un prieten, și vreau să mă întorc la ea, pentru că va dura o viață întreagă este amintit.

poate fi considerată o trădare, atunci când cel mai bun prieten a devenit prieten cu celălalt în timp ce eu mint fără rușine? Sunt oameni furioși care mint. Dar am înțeles că nu pot pur și simplu elimina din viata ta, dar mă simt ca. conștiință nu permite. este că nu scrie și nu suna primul vreodată. Tocmai am interceptat să o trimită în iad și toate. și viața va fi calm. ma enerveaza. și a început să enrage recent, când a aflat că ea mă înșeală ea doar Stupid să mă minți. cum sa comunice cu asta? avem astfel de planuri minunat au fost pentru vara, dar apoi ea spune-mi naiba. că ea nu poate veni în orașul meu. Nu pot ierta acest Audacity, doar N E M O D D nod în gât atunci când intră în contact cu ea, pentru că nu am încredere în ea. cum poate exista încredere când oamenii mințit toată viața mea? Ce? nr. ce ar trebui să fac?

blmn Vreau răzbunare atât de plin de viață Ana podgavarila yang și yang pentru mine că e un prost nu este prietenos atât de dornic atamstit shtob ana ma boyalasi

Am avut cel mai bun prieten (un coleg), mai precis, așa am crezut. Prieteni cu anul 4. Și cum prietenii ei au vorbit în școală împreună toate părțile implicate, ea a avut toți băieții au fost bune, dar îmi place că nu a efectuat cu el. Ea mi-a dat chiar și la prietenul ei gelos, cu toate că pentru mine a fost doar un prieten. Atunci când pentru a începe o vacanta nu ne-am chemat, putem spune nici măcar nu corespundea. Eu nu a avut niciodată suficient de Bolster, nimeni să se așeze și chat. Am mers foarte rar și atunci numai cu colegii noștri. Apoi am început să se întâlnească un tip. Ea nu a vzljubili, ei se ceartă în mod constant, eu de la acest lucru a fost foarte dezamăgitoare. La școală, la adâncitură am încercat, dar nu să-și petreacă o mulțime de timp cu prietenul ei, ca prietenul meu jignit în mod constant, deși, și a încercat să nu-l arate. Și astfel vacanța de vară. De la ea nu SMS, am aflat că ea merge cu colegul nostru, suprascrise și toate acestea perfect. Ea a scris că nu a vrut să, deoarece conversația se termină înainte de a fi început. La naiba foarte dezamăgitoare, pentru că în afară de ea nu mai am prieteni

Am fost, de asemenea, așa că este mymra cerut chiar și pentru iertare. Potrivit sorilis nu știu din cauza a ceea ce probabil doar ieri, totul a fost bine până seara și apoi oprit din vorbit și, în plus, a furat Man. Ceea ce nu știu cum să se răzbune, dar.

Am trădat cel mai bun prieten al meu, numele ei a fost Pauline erau prieteni cu ea din clasa întâi și clasa a 9-a, dar nu a reușit pentru că am fost alături de o altă fată Natasha ea a fost singur, iar noi nu este aruncat, dar mai târziu sa întors împotriva mea, ea mi-a înlocuit Pauline cu mine a devenit mai puțin și mai puțin de a comunica bine, și le-am lăsat și a fost lăsat complet singur mama mi-a spus că, dacă aveți nevoie de ele ei izvenyayus și sa întors pentru un an și încă nu au și îmi pare rău că am rănit, ajută-mă.

Mnya trădat doi prieteni despre primul am scris mai sus, chiar acum vreau să scrie despre al doilea! mă de ea devine mai ușor! suntem prieteni cu ei de la grădiniță numele ei este Kate. Întotdeauna am ajutat-o ​​la școală, dar am devenit prieteni nu mai comunica atât de strâns cu celelalte fete și unele cu altele. Când am aruncat prima mea prietenă Pauline ea și Natasha, fata pe care ea a fost prieteni, astfel încât să nu mai vorbim mi-a lăsat să se descurce singuri și să devină prieteni, de multe ori am strigat cu mine. M-au mângâiat, dar le-am simțit încă unele dezaprobare de la Natasha și de la care nu am fost eu de când am știut cât de mult doare atunci când înlocuiți Natasha doar speriat că își pierde prietena lui și a plecat singur ca eu sunt. Cel mai probabil ea a simțit că știa că Katka trăiesc în aceeași casă, de aceea vom comunica mai mult decât acestea sunt cu Natasha. Dar, în zadar, deoarece ea a crezut că în curând am început să arunce în mod constant Katka a promis să meargă cu mine la plimbare mare și în ciuda promisiunii mers pentru o plimbare cu mama mea și ea a promis mult mai mult și a mers și am așteptat ca un prost până când vine. Eu și până astăzi am rănit în fiecare zi plângând și singurătate a început să țină un jurnal de ea mă liniștește! Și am vrut să găsesc o prietenă de vârsta mea, care a trecut prin ea și să înțeleagă cum doare și, desigur, am știut că, în general, „fetele ca mine“ Sunt în vârstă de 16 ani și nu am nici un prieten insultarea.

Bună ziua când nu am fost în stare trevzvom odnoklasnitsy mea a spus că mă place și vrea să înceapă vstrechatsya (Sunt 19) și am vrut acest lucru, chiar si eu pentru ca ea, a observat mi-a început să lucreze în clasa a patra și încă mai fac, dar nu esența, 2 zile mai târziu, se arată corespondența cu fostul și spune îmi pare rău, dar suntem bine.
Când am citit-o, am vrut să o omoare, dar apoi m-am gândit ce aș fi mai degrabă răzbunarea ei și colmatarea
(Sunt oameni răi memorabile) bine, și aici, eu nici măcar nu știu cum
care poate ajuta decât cu opțiuni de răzbunare
Offline am în fiecare zi.

Oh, Doamne! Vai, atunci ce) prefaci că sunt bine! Și toate de la sine! Ea însăși să te în genunchi crawling)

Am trădat prietena mea lutchshayu, am fost prieteni sney exact 5 ani și am dorit să creeze o aniversare b onoarea prieteniei noastre, dar nezapna ea ma trădat și chiar a vrut să mă sugrume

oamenii sunt trădători tot sufletul (fără oraș)

Reglările necesare. ANUME GET. Trădător. Nu NIZACHTO nu ar fi pur și simplu. Și tu nu ierți. Niciodată.

Sunt la școală și am un cel mai bun prieten Vic, suntem prieteni cu ei de 6 ani și în acest timp ea Jam mă dracului sincer. Susțin întotdeauna rahat ei, și mă bucur pentru ea, și în schimb primesc din această lovitură cățea în fund. Și când ne luptăm se dovedește că eu sunt stupizi. dar elegant puțin alb. O să-ți spun un caz care dovedește că ea este o curvă: au fost o vacanță și am bunica mea a murit, și în aceeași zi ma sunat și a spus Wick. Am luat caietul ei! Da, rahat. Știi, am fost în ce stare, iar femela este încă în picioare pe lui și când m-am dus la școală, spune ea. El a găsit notebook-ul său - este un tăntălău! Vreau să o omoare și umili. și rupe prietenia noastră de cățea! I-am spus Nasr o în gura ta!

sunt de acord în totalitate cu tine! Umil, ea este o curvă și nu merită iertare! Du-te naibii trebuie să-i umilească. astfel încât acesta să devină un porc pentru toată lumea!

Dar calcul calm și atent fetelor sperie cel mai mult, pentru că ei înțeleg că nu sunt o trădare spulberat și a făcut o cu sânge rece. Citiți despre astfel de lucruri ca „sabia lui Damocles“, și voi toți vor deveni clare.

Acum, că știi cum să-și răzbune prietena lui! Faceți acest lucru încet și cu grație!