Cum se pune o plasă de pescuit

Pescuitul momeala - o ocupație pentru suflet. Dar când ai nevoie de o captură garantată, rețea de înaltă calitate este pur și simplu de neînlocuit. Principalul lucru - să-l instalați cu mintea, iar apoi rezultatul va justifica toate așteptările.Cum se pune o plasă de pescuit

Cum se pune o plasă de pescuit

Punctul cheie - este un loc alegerea rețelei. Pe un mic iaz pătrat o zonă de pescuit bun poate fi determinată prin încercare și eroare. Dar, dacă, înainte de ochii deschiși întinderea nemărginită de apă, această metodă este ineficientă. Puteți ucide o mulțime de timp a determina locația optimă. Prin urmare, în timpul instalării rețelelor în râuri și lacuri mari trebuie să respecte următoarele reguli:

  • Pește este mereu în mișcare spre mal Lee, în cazul în care valurile bat o mulțime de alimentare cu nămol;
  • în timpul iernii și în căldura verii în zone individuale de concentrare de oxigen (gura, izvoare, afluenți);
  • în apele adânci ale crește de pește la banca nu se află pe fundul plat și în vale.

Aceste zone ar trebui să acopere rețelele care sunt practic garantate pentru a asigura o captură bună. Instalați-le mai bine împreună cu barca: o persoană cu vâsle, iar celălalt se întinde pe net.Recunoscut ca cel mai eficient monofilament magazin online de plasă de pescuit le oferă într-o gamă foarte largă - single sau triplu, cadru. De asemenea, este bine dovedit ele însele produse din nailon, cu toate că acestea sunt predispuse la incurcatura. Dar, indiferent de ce material a fost făcut de rețea, aceasta necesită o manipulare atentă și inspecții regulate pentru integritate.

Dar, chiar și cea mai bună rețea de calitate în perioada de vară de căldură aduce de multe ori captura. Pentru pește a căzut în plasă, aceasta trebuie să se deplaseze în apă. În primăvara indivizilor sunt întotdeauna într-o stare activă. Dar, în timpul verii, atunci când condițiile sunt nefavorabile în apă, peștele începe să consume alimente mai puțin și, prin urmare, a muta.

Salvați această situație poate doar de pescuit activ cu supratensiuni. Pentru aceasta va trebui trójścienna lungimea lanțului de la 30 la 60 m, care este ușor de a produce vegetația de coastă butoniere, unde peștii concentrat adesea. În rețeaua sa condus un impact dinamic asupra apei „botok“ - cochilii de lemn sau plastic. Aceasta tehnica a fost dezvoltat acum câteva zeci de ani, dar de atunci nu sa schimbat prea mult. Pe parcele mici de pește în plasă, puteți conduce în zabrodku, îmbrăcat într-un costum de cauciuc. Pentru o captură bună este suficient de 2-3 astfel de valuri.

val de iarnă poate fi de asemenea utilizat, este cel mai eficient la prima gheață, încă subțire.

discuții

Genul de lucru de la sine, dar dacă pe zona mlastina va merge, pantofii si rezistent la apa.

Desigur, în viața reală, este dificil de a găsi aplicarea acestor cunoștințe. dar în călătorie extreme, de călătorie.