Cum se păstrează viermilor la domiciliu

Cum se păstrează viermilor la domiciliu
În mod normal, viermilor cumpărat cu o zi înainte sau în ziua de pescuit, pentru că știm cu toții capacitatea lui de a pupation rapid. Dar ce să facă atunci când priza este departe de locul de reședință? Există o cale. Este suficient să ne dăm seama cum se păstrează viermilor la domiciliu. Cu organizarea corectă de stocare, care nu necesită echipament special, larvele de muște albastre va fi de top potrivit pentru primirea cârligului timp de o lună.Acum, rareori viermilor de pescuit acasă cu caracter personal crescute, așa cum este, trebuie să spun, activitatea neplăcută. Prin urmare, cei mai mulți pescari utilizarea comerțului cu servicii. La momentul achiziționării momeală pentru pescuit. trebuie să acorde o atenție la starea viermilor. viermilor proaspete aproape alb, iar el se mișcă în mod activ.

De stabilire a viermilor de depozitare este foarte important să se respecte regimul de temperatură. Temperatura de depozitare ideală -2 până la 0. Această temperatură este menținută în producătorii de echipamente speciale Larvele în volume mari, care este folosit în scopuri comerciale. În casa reală menține temperatura în intervalul de la 0 la 4 grade prin frigider. La această temperatură, momeala rămâne proaspătă pentru o lună sau mai mult.

Pentru păstrarea viermilor nevoie pentru a ridica capacitate. Orice spațiu recipient de plastic adecvat, în care se încadrează numărul necesar de larve. Capacul containerului, orificii pentru ventilație.Viermii umplute în stratul container nu este mai gros de 1,5 cm Apoi larvele sunt turnate rumeguș în proporție de 1 :. 1.5. Rumeguș de lemn ar trebui să fie de foioase. Este posibil să se adauge pudra rezultată din construcția de cretă (1/5 din substrat), dar acest lucru este opțional. Pentru a preveni formarea de condens este recomandabil să se folosească silicagel.

Amestecat cu larve rumeguș în container și trimis la frigider este instalat într-un loc în care variază temperatura 0 0 - 4 0. În această stare, larva pot fi stocate timp de peste o lună. În cazul în care o scădere puternică a temperaturii ei doar mor, și chiar dacă creșterea sa pe termen scurt semnificativa in start un proces ireversibil de pupation.

În ziua de pescuit de eliberare este de ajuns pentru a pune larvele sub razele de soare, și ei vin repede la viață.

Pescuitul cu viermilor

Trebuie amintit faptul că prezența momeală sub soare nu este permisă. În câteva ore, mai ales în timpul verii, se poate începe procesul de pupation. Acest lucru este demonstrat de înroșire a larvelor. Pentru a evita deteriorarea prematură a momelii, păstrați-l pe picioare de pescuit într-un recipient bine ventilat și amestecat cu rumeguș umed. Maggot trebuie să rămână în umbră. În cazul în care pescuitul durează mai mult de o zi, într-o locație umbrite săpa o groapă și se pune într-un recipient cu viermi. În mod constant a se asigura că pilitură au fost întotdeauna ude. Puteți acoperi recipientul cu o momeală tifon umed, care este în mod constant umezit.

Cum se păstrează viermilor la domiciliu
efectivă de pescuit cu larve de pește special, depinde de modul în care a împins pe cârlig. Atunci când pescuitul la crap mici se poate lipi maggot „ciorap“. Cârligul este pus în aplicare îngroșat momeală și intepatura scos. Puteți cârlig ușor marginea larvei și asigură agitarea activă.

La prinderea unei momeli de pește mari câteva larve sau viermi angajează fascicul. fascicul mount elimina pescar de griji pești mici. Un rezultat bun se poate obține larve nazhivlyaya cu alte momeli sau duze.

De obicei, momeala de pește atrage mirosul natural, dar mirosul poate fi îmbunătățită besklove viermilor folosind arome. Este suficient în calitate cu aroma insufla momit dorită. Larvele sunt foarte bine absorb mirosurile.