Cum se obține rapid de grăsime 10 kg timp de o săptămână la domiciliu, Fel

Cum se obține rapid de grăsime 10 kg timp de o săptămână la domiciliu, Fel
În cele mai multe cazuri, pentru mulți oameni, o prioritate întrebare pierdere rapidă în greutate, astfel încât scopul pare a fi mult mai ușor pentru a obține o mai bună, și nu se poate nega-te de alimente și mănâncă tot ce vrei. Asta e doar totul pare atât de simplu la prima vedere. Pentru unii oameni întrebarea importantă cum să obțineți de grăsime 10 kg pe săptămână la domiciliu. Mai ales, în cazul în care greutatea naturală a atins un nivel critic.Principalele recomandări pentru creșterea în greutate

Nu ajunge pentru a ajunge la creștere în greutate rezultatele dacă nu respectă un set de condiții. subiect deosebit de relevante pentru cei care au un metabolism foarte bun și arde calorii rapid. Ei nu trebuie doar să adăugați greutate în plus, dacă nu vii la această problemă în detaliu. Mai jos, vom discuta principalele recomandări pentru care este important să se acorde atenție, dacă doriți să câștige aproximativ 10 kg pe săptămână.

Cum se obține rapid de grăsime 10 kg timp de o săptămână la domiciliu, Fel
Prin care se obține un volum mai mare al corpului? Acestea sunt cei doi factori majori:

  • creșterea țesutului adipos în organism,
  • creșterea masei musculare.

Pentru a obține rezultate, aveți nevoie pentru a lucra cu ambele versiuni. Este, probabil, nu este o greutate corporală inform, și atractivitatea organismului, care poate să apară mai dens, cu forme distincte.Cum de a obține o mai bună prin nutriție

Este necesar să se înceapă cu alimente, dacă doriți să câștige în greutate într-un timp scurt. Ai nevoie pentru a recrea dieta ta. Neapărat trebuie să crească cantitatea de calorii consumate. Rata dvs. ar trebui să fie depășită - de exemplu, standardul 2500 Kcal și 3500 Kcal cel puțin, poate mai mult.

Cum se obține rapid de grăsime 10 kg timp de o săptămână la domiciliu, Fel
Este necesar să se mărească cantitatea de ingestia de alimente. Cu trei mese pe zi pentru a merge la șase ori. Ajută-te pentru a prinde apetitul poate fi baut un pahar de suc de fructe sau legume. Sentimentul de foame ar trebui să fie familiarizați. Orice pauze trebuie să completați o gustare. Nu vă fie teamă de a manca inainte de culcare. Trebuie să ne amintim că calorii nu interferează.
Cum se obține rapid de grăsime 10 kg timp de o săptămână la domiciliu, Fel
Dieta ar trebui să fie bine echilibrată. Acesta trebuie să fie prezente în proteine ​​multiple, grăsimi și carbohidrați. O atenție deosebită trebuie acordată produselor alimentare de proteine. Ei bine, potrivit de pui. Este bine asimilat și contribuie la o masă musculară frumoasă. Conținutul de grăsimi ar trebui să fie, de asemenea, suficientă. Asigurați-vă că pentru a umple din nou salata cu cantități mari de ulei. Brânză, produse lactate, care au nevoie, de asemenea, de a utiliza în mod regulat, ar trebui să conțină un procent mare de grăsime. Toate goodies făină, din care, de obicei, încearcă să scape, trebuie să se aplece în mod activ :. Chifle, dulciuri, cartofi, paste, etc. - totul pentru tine.

Sport pentru cresterea masei musculare

  • Un decoct de pelin îmbunătățește foarte mult pofta de mancare. În plus, ea combate în mod eficient paraziți. Și nu este un secret faptul că subțirime este adesea cauzată de vie sedimentarea entitate în interiorul corpului uman.
  • băut bere cu smântână - un mod foarte eficient și simplu. Pe un pahar de bere au 3 linguri de smântână mare de grăsime. Rezultatul utilizării de zi cu zi smântână și bea bere vor fi vizibile în mod clar într-o săptămână.

Aceste sfaturi simple va ajuta la creșterea greutății corporale. Pentru ca rezultatul ar putea fi văzut într-o perioadă scurtă de timp, se recomandă să se consulte medicul dumneavoastră și să facă verificările necesare.