Cum se murarea ghimbir la domiciliu

Cum se murarea ghimbir la domiciliu

Ghimbir marinat - condimente, care se va adăuga o notă savuros în orice fel de mancare.

Acest condiment original este, de asemenea, foarte util, deoarece rădăcina de ghimbir conține un număr mare de acizi și vitamine.Combinația de bună și original condimente de gust face acest unic și de neînlocuit.

Cum se murarea ghimbir la domiciliu - principiile de bază ale gătit.

Pentru marinare ia rădăcină de ghimbir și curățați-l din piele, încercând să-l taie cu un strat subțire. Apoi, radacina de ghimbir se taie cercuri foarte subțiri împotriva creșterii de fibre.

Produsul preparat este răspândit într-o tigaie sote mică și se toarnă apă clocotită, astfel încât acesta a acoperit complet condiment. Pan sote de conținut se adaugă sare și se fierbe la foc moderat timp de trei minute.

Paharul de apă caldă diluat zahăr, se adaugă oțet și se amestecă. Decapat gust de ghimbir ar trebui să fie saturate și tart, umplere poet trebuie să fie suficient de puternic. Marinata poate adăuga vin roșu sau vodca.

Cu apa de ghimbir este drenat, răcit și trecerea într-un vas separat, care poate fi închis ermetic. Spice se toarnă sosul, închideți capacul și se lasă la marinat timp de trei zile. Pansamentul terminat depozitate în frigider.

ghimbir murată se adaugă la preparate din pește, carne sau fructe de mare. Cel mai adesea este folosit pentru prepararea sushi și role. Acest condiment poate fi, de asemenea, adăugate la produse de patiserie.

ghimbir marinat la domiciliu - Trucuri și sfaturi
Pentru marinare, utilizați tânăr rădăcină de ghimbir. Un astfel de crustă produs ca un tânăr cartofi.
Pentru ghimbir murat a dobândit o tentă roz, puteți adăuga o felie de sfeclă sau de colorant naturale purificat.
Antena de satelit va mai rafinat, în cazul în care sosul se adaugă un pic de vin roșu.
Pentru marinarea pot folosi orez, vin, mere sau otet de prune.

Reteta 1. marinat ghimbir

1. Radacina de ghimbir - 300 g.
2. oțet - 0,5 sticlă
3. Zahăr - 0,5 sticlă
4. Apă 0,5 litri.
5. Sare măcinată fin

Cum să se pregătească ghimbir murat:

1. radacina de ghimbir si decojit mea. Cu peelers tăiate în lamelelor sale. Plia într-un vas adecvat, se presara o linguriță de sare și se lasă peste noapte.
2. Într-o jumătate de litru de apă fiartă se adaugă o jumătate de cană de oțet și aceeași cantitate de zahăr. Se amestecă bine. Ginger ușor muribund și trecem la tigaie, umple-l jumatate din marinata si a pus pe un foc moderat. Deoarece fierbere se fierbe ghimbir zece minute.


3. Selectați o furculiță de ghimbir și trecerea într-un borcan, se toarnă restul de sos, închideți capacul bine și trimite în frigider. Două zile mai târziu, putem folosi condiment în produsele alimentare.

Reteta 2. murat ghimbir acasă cu un vin alb sec

produse:
1. rădăcină de ghimbir tineri - 0,5 kg.
2. Vin alb uscat - 80 ml.
3. Oțetul 2,5% pentru sushi - 200 ml.
4. Vodka - 50 ml.
5. Zahăr - nisip - 80 gr.

Cum să se pregătească ghimbir murat cu vin alb sec:

1. meu sub robinet rădăcină de ghimbir proaspăt și pânză obsushivayut. Curățați-l din piele, scoate-l cu un strat subțire. Se taie ghimbirul in bucati mici.
2. apa fierbe într-o cratiță și picătură în fierbere bucăți de ghimbir apă. Se fierbe condiment pentru un minut. Ne scoate ghimbir fierte si trecerea pe un șervețel. Obsushivayut și se taie în plăci foarte subțiri cu ajutorul peelers de legume.
3. vin amestecat cu zahăr și vodca. Se toarnă într-o cratiță și incendiate. Se fierbe, amestecând constant, până când zahărul se dizolvă. Se adaugă oțet, se aduce la fierbere și se stinge focul.
4. Ginger pus într-un borcan de sticlă, se toarnă sosul și închideți capacul bine. Când ghimbir complet rece murat, am trimite-l timp de trei zile în frigider. condimente Ready pot fi stocate timp de până la trei luni.

Reteta 3. marinat ghimbir si vodca

produse:
1. rădăcină de ghimbir Cuplu - 200 g.
2. Sare - 3 gr.
3. Oțetul de vin - 50 ml.
4. Vodka - 10 ml.
5. Zahăr - 45 gr.

Cum să se pregătească vodca ghimbir murat:

1. Se spală ghimbir, cârpă uscată și coaja lui. Se taie în bucăți, a pus într-un castron și se toarnă apă clocotită peste ghimbir. Lasă timp de două minute, apoi se scoate și condimente uscate. Ginger peelers să taie felii subțiri.
2. Se toarnă într-un oțet de vin cratiță, se adaugă o lingură de apă potabilă, zahăr, sare și vodca. Se amestecă, se fierbe sosul la foc moderat și se răcește.
3. borcan de sticlă opărite cu apă clocotită, pune în vasul pregătit și umple-l cu sos de ghimbir ostyvshim. Strâns închide capacul și se lasă timp de cel puțin cinci ore. Asezonare furnizate preparate din pește sau carne.

Reteta 4. murat ghimbir acasă cu sfecla

produse:
1. sfecla Slice
2. rădăcină de ghimbir Cuplu - 250 g.
3. 9% oțet - 30 ml.
4. Apa - 2 cesti
5. Zahăr - 30 gr.
6. Sare măcinată fin - 5 gr.

Cum să se pregătească ghimbir murat cu sfecla:

1. rădăcină de ghimbir din piele curata. Acest lucru se poate face folosind o lingură simplu.
2. Peeler ghimbir tăiat în plăci subțiri. Mai subțire, acestea sunt cele mai gustoase obține o gustare.
3. sticlă de apă se fierbe, se adaugă la fierbere se amestecă cu apă și sare. Se umple amestecul ghimbir rezultat și se lasă timp de cinci minute. După timpul alocat apa este drenată.
4. În al doilea pahar de apă se adaugă zahăr, se amestecă și se pune pe foc. Se aduce la fierbere și se toarnă apă clocotită ghimbir dulce, punând felie de sfeclă. Ne rezervăm condimentele în apă până când sa răcit complet. Recoltarea în frigider peste noapte. Apoi, trecerea ghimbir murat într-un borcan, se acoperă cu capac și se depozitează în frigider.

Cum se murarea ghimbir la domiciliu

Cum se murarea ghimbir la domiciliu

Cum se murarea ghimbir la domiciliu