Cum se murarea caviar stiuca - pike caviar la domiciliu

Cum se murarea caviar stiuca - pike caviar la domiciliu
Când este vorba de pike caviar, ar trebui să știi că a apreciat întotdeauna scump. Pe masa regelui, în ciuda mitului, creat de film celebru în care Ivan Vasilievich își schimbă profesia, prețuită mereu caviar din cauza stiuca Volga. Roșu, negru, vinetele de peste mări - este nimic mai mult decât un scriitor de ficțiune.Cum se murarea icrelor stiuca involuntar vine în minte ideea de braconaj ca metodă de producție de caviar. Este cunoscut faptul că peștele pentru stiuca în timpul perioadei de depunere a icrelor. atunci când ea este gata să dea naștere la un nou urmași - o crimă.

Dar, spre deosebire de alți pești, stiuca spawn nu toate, rămâne în ea. Nu este surprinzător faptul că un pescar - Shchukarev poate aduce acasă un prădător cu reziduuri de viței mici.

Dar, de regulă, acest produs poate fi achiziționat doar la piață, pentru a pune nu este o masă sau face sandwich-uri cu ea, o yastiks nu va fi suficient. Joaca-te cu un sac (vițel în film), care, cu o jumătate de litru de produs, eforturile la fel, dar asta e un rezultat complet diferit.

Cum se murarea caviar stiuca - metoda de gătit

Pike caviar poate fi sărare și yastiks, dar mai ales este prețuită caviar. Acesta este alimentat pe masa Regal și considerată o delicatesă adevărată. Cumpara stiuca caviar poate fi deja în borcane, dar fierte mâinile proprii lor caviar stiuca in casa va fi mult mai gustoase. Cu atât mai mult, deoarece complexitatea este ca acesta să fie separat de film în mod corespunzător și eficient. Acesta este momentul cel mai important în această procedură de ansamblu.

Metoda una - dovedită și cele mai frecvente. Pentru a elibera caviar stiuca din yastiks folosi o strecurătoare obișnuită. Este foarte convenabil, dacă numai pentru că ei înșiși trebuie să se spele mai întâi saci de murdărie, la scară, și alte elemente străine.

Cum se murarea caviar stiuca - pike caviar la domiciliu

În plus mișcare circulară lină extrudat produs principal într-un vas adânc. Cel mai important, stiuca sărarea caviar nu necesită alte mirodenii. În acest caz, sare de bucătărie destul de obișnuită. De regulă, este vorba despre două linguri cu tobogan pe jumatate de litru de cele mai multe ouă.

Produsul final va fi lansat destul de sărat și delicioase, și să devină nu doar un decor minunat pentru orice masă de vacanță, dar, de asemenea, un plus bun pentru sandwich-uri la micul dejun dimineața.

Apoi, cursul este furca de obicei, cu care bat ouăle temeinic înainte de dizolvarea finală a sării. Acest instrument tabel benefic pentru faptul că ei „dinții“ pot obține piesele de film de la yastiks scurs în timpul curățării ouălor de la ea.

Cum se murarea caviar stiuca - pike caviar la domiciliu


Această procedură este destul de lungă și poate dura de la un sfert de oră și douăzeci de minute. Faptul că poate fi oprit, atestă sare formată warbler albă. Pentru a face prezentarea produsului, se adaugă la ea două treimi din ulei de floarea soarelui.

Apoi, când toate aceste ingrediente simple se dizolvă, în special sare, știuca caviar se îngroașă și este gata de utilizare. Dar mai întâi trebuie să aleagă pachetele potrivite pentru ea. Este încă o delicatesă și o lingura de ea nu mănâncă.

Pentru a pike caviar in casa este bine păstrată și consumate treptat, cel mai bine este de a folosi borcane mici de alimente pentru copii. Completarea acestora cu produsul rezultat, trebuie să se țină seama de faptul că partea de sus va trebui să toarne ulei de floarea soarelui, astfel încât să se adapostirea cu atenție întreaga suprafață de câțiva milimetri, chiar și un centimetru.

Cum se murarea caviar stiuca - pike caviar la domiciliu

Acum, ouăle ambalate pot fi plasate în frigider cel mai obișnuit, în cazul în care acesta este deja de cinci zile va deveni o delicatesă demnă de masa regală.

Pike caviar la domiciliu - alte moduri

După cum se poate înțelege din cele de mai sus, cele mai consumatoare de timp și stadiul istovitor în prepararea ROE stiuca sărate, este să o elibereze din filmul yastiks, în care ea este în pântecele peștelui.

Ca o modalitate, unii recomanda pentru a scăpa de ea cu o mașină de tocat. Cum ar fi, alungând sacii prin ecran, puteți obține același efect ca și utilizarea unui strecurătoare.

Apoi, teoretic, shell-ul ar trebui să se înfășoare în jurul cuțitul. Dar nu faptul că metoda funcționează. În cazul în care instrumentul este suficient de ascuțit, el poate pisa cu succes și foarte de film, care va trebui să „captura“ a se prepara masa.

Un alt mod, care este popular cu bucătari atunci când pregătește ouă tiuci la domiciliu este de a folosi un mixer pentru a separa de cereale din film yastiks. Atunci când se utilizează un film mixer este înfășurat pe lama, eliminându-se astfel de la munca manuală plictisitoare și de rutină.

Cum se murarea caviar stiuca - pike caviar la domiciliu

Dar, indiferent de modul de eliberare de caviar nu a fost folosit atunci când traducerea în, de fapt, un aspect granulat, încă mai trebuie să-l spele bine. Nici una dintre metodele menționate mai sus nu sunt în măsură să ofere o garanție absolută de puritate.

Acum, produsul rezultat semi-finite trebuie să fie bine spălate, și nu este un timp, până când nu rămâne nici un indiciu al resturilor de film, de sânge și alte resturi. Numai atunci, după sărare, sărat icre de stiuca va încânta gospodăriile populației și nu va fi rușine să distreze oaspeții importante.

caviar stiuca Saline - metoda de decapare fierbinte

Unii oameni recomanda decapare fierbinte, și anume, Se toarnă ouăle în tigaie cu saramura preparată (2 linguri de sare per litru de apă clocotită) și apoi se scurge bine.

În această rețetă, ulei de floarea soarelui adăugat înainte de servire, dar depozitate astfel preparat pike icre sărate numai 2 sau 3 zile, apoi devine inutilizabil. Acest lucru este de a mânca un astfel de produs ar trebui să imediat după adăugarea de ulei în ea, nu pentru a păstra vasul terminat în frigider pentru o lungă perioadă de timp.

Cum se murarea caviar stiuca - pike caviar la domiciliu

Mai multe despre acest subiect pe site-ul nostru:

  1. Cum se murarea stiuca - în natură și în casa
    Pike în lac să pescuiască treaz - spune un proverb rusesc. Dar aici, pescarul șef în familie, merge la stiuca.
  • Gătitul multivarka conservele de știucă
    conserve stiuca de casă multivarka pot fi preparate astfel încât Yum. Deci, vă puteți pregăti peștele să mănânce.
  • Heh stiuca - o reteta clasica si noi
    Heh - una dintre cele mai bune preparate din bucătăria coreeană. De fapt, heh este, să spunem, o salată în coreeană, care este facut din.