Cum se introduce un tampon, o fată, o virgină

Cum se introduce un tampon, o fată, o virgină
femei moderne sunt stil de viață foarte activ. Multe femei și fete cer o astfel de întrebare simplă a modului de a insera o fată tampon sau chiar virgină. Și mulți dintre ei nu este întotdeauna limitată doar la locul de muncă. Acest saloane vizita și săli de sport și cursuri de fitness și multe altele. zile critice creează o mulțime de neplăceri la astfel de femei. femei speciale experiență disconfort în timpul verii, atunci când doriți să poarte lucruri de culoare lumină. Utilizarea tampoanelor in timpul menstruatiei - o soluție perfectă a acestei probleme. Tampoane da un sentiment de confort și de încredere pentru femei este importantă. Asigurați-vă tampoane de materiale moi, care sunt ușor de a absorbi si retine umezeala. În prezent, există o mare varietate de tampoane pentru fete, care diferă atât în ​​materialul și capacitatea acestora de a absorbi umezeala. Dacă v-ați decis pentru prima dată pentru a încerca să corecteze tampoanele de a folosi pentru fete, să profite de sfaturile noastre.În cazul în care pentru a insera un tampon

Și astfel în cazul în care a insera un tampon, și cum să o facă.

 • Înainte de a utiliza tamponul trebuie să fie sigur să vă spălați pe mâini cu apă și săpun.
 • Scoateți tamponul din ambalaj și să ia o poziție confortabilă pentru tine. Acest lucru se poate face atât de relaxare și în picioare.
 • Încercați să vă relaxați cât mai mult posibil, astfel încât să nu resimt niciun disconfort atunci când este administrat tampon.
 • Desfaci picioarele si usor îndoiți genunchii lor.
 • Scoateți ambalajul individual cu un tampon.
 • Dacă ați ales un tampon cu un aplicator, răspândi și să ia IT aplicatorul în mijloc.
 • Așezați aplicatorul de la intrarea în vagin și de altă parte, un pic deschide vagin.
 • Acum, introduceți ușor aplicatorul în jumătate.
 • Dupa care patrund tampon in mod direct, se deplasează degetul.
 • Dacă o faci dreapta, un tampon confortabil în vagin, și nu va provoca nici un disconfort. Pur și simplu nu se va simți.
 • Tampoane fără aplicator pentru fete administrate de aceeași schemă. Doar în cazul în care trebuie să-l împinge cu degetul cât mai adânc, în timp ce tamponul atinge colul uterin.
 • Poate că pentru prima dată și nu obține dreptul de a plasa tamponul și veți experimenta o senzație de disconfort în vagin. În acest caz, încercați să se mute mai adânc în tamponul sau complet îndepărtați-l și încercați din nou.
 • Tamponul trebuie schimbat ori de câte ori este necesar de abundența menstruația. Dar, în orice caz, nu lăsați un tampon în vagin timp de mai mult de 4 ore.
 • Nu uitați să igiena la schimbarea unui tampon.


virgini

Tampoane poate folosi chiar și o virgină fată, având în nici o experiență de activitate sexuală, nu se tem să rupă himenul. Dar, indiferent cât de vechi esti, voi traiti o viata sexuala sau nu - înainte de a începe să utilizați tampoane, vizitați un medic ginecolog. Deoarece folosi tampoane ca mijloc de igienă poate doar o femeie absolut sănătoasă sau fată.

Când nu le puteți utiliza

Tampoanele nu trebuie utilizat în următoarele cazuri:

 • În timpul bolilor infecțioase ale sistemului urogenital. Mai ales în cazul în care medicamentele prescrise de medicul dumneavoastră, aveți nevoie pentru a intra în vagin. Cum ar fi diferite tipuri de douches sau supozitoare.
 • Dacă aveți o infecție de drojdie, este mai bine pentru această perioadă, folosind garnituri convenționale.
 • Nu utilizați tampoane interne după nașterea copilului până când ciclul menstrual este restabilită.

Nu uita despre o astfel de problemă ca sindromul de șoc toxic, care poate fi declanșată prin utilizarea tampoanelor. Aceasta este o boală foarte gravă și adesea pune viața în pericol. In cele mai multe cazuri, sindromul șocului toxic se produce atunci când se utilizează tampoane interne ridicate de absorbanță cu. Este important să se cunoască simptomele acestui sindrom, în timp pentru a vedea un medic. Deci, dacă aveți o temperatură a crescut brusc, a existat amețeli, vărsături, diaree, există salturi ale tensiunii arteriale, ar trebui să eliminați imediat tamponul și contactați un medic. Aceasta este, probabil, toate recomandările privind modul de a insera un tampon pentru fete și fecioare cu mâinile lor.

Distribuiți un post cu prietenii tăi: