Cum se Fotografiați o „cutie de săpun“ digital - rețea fotosotsialnaya

Compact digital „Săpun“, deoarece acestea sunt adesea numite, sunt foarte ușor de manevrat. Ele sunt ușoare și mici, nu ocupă mult spațiu, ele sunt întotdeauna convenabil de a lua cu tine oriunde te duci. În plus, digital „Săpun“ are diverse moduri automate prin care o imagine este foarte simplu de făcut, trebuie doar pentru a aduce aparatul de fotografiat la subiect și apăsați butonul declanșator.

Cum se Fotografiați o „cutie de săpun“ digital - rețea fotosotsialnaya
Digital „Săpun“ are dezavantajele sale. Principalul dezavantaj - este fotografii de calitate scăzută decât atunci când fotografiați SLR. Cel mai adesea, acest lucru este vina echipamentului camerei. Cum se Fotografiați o „cutie de săpun“ digitale și pentru a primi imagini de înaltă calitate? Luați în considerare câteva sfaturi practice:  • Inițial, dezactivați modul Auto ISO. Pune ISO manual la valoarea minimă. Acest lucru va ajuta la evitarea inutile „zgomot“, într-o imagine.
  • rândul său, blițul îndepărtează cu forța pe built-in, și încercați să nu-l folosească atunci când fotografiați, deoarece creează o iluminare plat neplăcut.
  • Crearea unui obiect cea mai bună lumină posibilă, dacă este posibil, folosind mai multe surse de lumină
  • Utilizați un trepied atunci când fotografiați pentru a evita fotografiile neclare. Dacă nu aveți un trepied, puteți utiliza orice suprafață stabilă: o masă sau un scaun. Sau să ia o poziție stabilă, slabă față de un perete sau stâlp. La fotografierea cu acesta ar fi cel mai bine pentru a utiliza autodeclanºatorul, deoarece chiar și cea mai mică mișcare a camerei poate strica fotografia următoare
  • Adesea autofocus aparatului foto nu focalizează pe subiectul dorit de filmare, dar poate fi rezolvată dacă ai pus mai mult contrast și obiect mare (revista, ziare, etc.), la aceeași distanță față de aparatul foto ca și subiectul real este. Atunci când aparatul foto focalizează pe sub-obiect, acesta poate fi scos din cadru.
  • Nu folosiți în mod inutil „zoom“, se va înrăutăți calitatea imaginilor. Dacă este posibil, se muta mai aproape de subiect. Apoi, calitatea imaginii va fi mai bine.

Cei mai mulți fotografi profesioniști nu sunt doar camera foto SLR, dar, de asemenea, o serie de accesorii multifuncționale, lentile interschimbabile, trepiede, etc. Cu toate acestea, vrei să știi un secret? Acest fotograf este întotdeauna în posesia unei bare de săpun obișnuit.

Într-adevăr, imagini bune pe un aparat de fotografiat buget - nu un mit. Cu ajutorul obicei ieftine săpunieră pot face fotografii decente, dar în unele privințe chiar ea are avantajele sale. Principalul lucru este de a folosi toate resursele autovehiculului și să aplice principiile de bază ale fotografiei, iar apoi fotografiile pot fi la fel de elegant și de înaltă calitate.Pentru a începe cu, titularii pot shoot vă rugăm prezența unor algoritmi complicate care combină lumina de la lumina blițului și ambiental, care sunt absente în multe aparate foto SLR. De exemplu, acest mod Fill-Flash - bliț de umplere. În plus, există un fel de fulger pop-up, care devine de multe ori un criminal de o lovitură bună la multe entry-level SLR. Proprietarii de compacte probleme aparate foto digitale, acesta nu va primi nici.

În al doilea rând, de regulă, complet cu un aparat de fotografiat SLR sunt cele mai uzuale lentile zoom contrast redus, care limitează în mod sever capacitatea camerei reale. O bucată de săpun despre același obiect, așa că, în acest sens, tu nu esti diferit de fotograf novice.
Și, în sfârșit, principalul avantaj al camerei bugetului - său compact și ușor, astfel încât să-l aibă întotdeauna la îndemână.

Acum, dacă tu, ca proprietar al vasului de săpun, voodushevivelis și a dat seama că nu este diferită de fotografii începători cu DSLR, este timpul pentru a merge la o vânătoare fotografie. Dar, mai întâi, pentru a înțelege mai bine principiile de bază și caracteristici de fotografie.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale fotografiei este lumina. Atunci când se lucrează cu săpun este mai bine pentru a opri blițul atunci când fotografiați în condiții de luminozitate scăzută. După cum știm, în scopul de a obține instantaneu al volumului, necesită prezența umbrelor în cadru. O bucată de săpun ca flash-ul este situat chiar lângă obiectiv, eliminând complet toate umbre și luând o imagine a unui apartament. Dacă vrem să fotografieze Ia artistice, trebuie să fie răsucit.

Puteți muta obiectul în noul mediu, în cazul în care există o iluminare adecvată, sau de iluminat pentru a crea în mod artificial. Puteți direcționa lumina de la lanterna sau lampa, este important doar ca acestea sunt departe de a cristalinului. Totuși, este posibil să se facă folia de reflector, care va redirecționa lumina blițului la tavan. În plus, aveți posibilitatea să modificați parametrii de setări de sensibilitate ISO, făcându-l mai mare. Se va adăuga zgomot la imagine, dar poate oferi nuanțele și umbrele necesare.

Cu toate acestea, în unele situații, blițul pe vas de săpun poate veni la îndemână. Una dintre situațiile standard, - când fotografiați un subiect în fundalul cerului solar. În acest caz, obiectul nu se ajunge la pete de culoare închisă, este necesar să se evidențieze blițul.

Următorul pas pentru a fotografia bună este focalizarea corectă, această funcție are cele mai avansate camere digitale compacte. Este suficient să apăsați pe jumătate butonul declanșator pentru aparatul foto focalizează pe subiectul principal (de obicei, este în centru), și apoi presat până la capăt, pentru a primi imaginea. Dacă nu doriți să facă subiectul principal a fost mijlocul imaginii, accentul pe ea este, de asemenea, ușor - în primul rând, a remedia problema în centrul cadrului, iar apoi ajustați poziția camerei, iar atunci când subiectul este în cazul în care doriți, eliberați butonul declanșator.

Și, desigur, un fotograf nu va tam-tam în jurul valorii de cadrul său? Uneori ai nevoie pentru a face 10 sau mai multe imagini ale aceluiași obiect sau scenă, mergând de la o poziție la alta, modificarea setărilor, inclusiv oprirea blițului. Pe scurt, prin experimentare. Fara niciunde in acest fotografi, pentru că imaginea cea mai valoroasă, de regulă, este una dintre zecile de eșecuri.

În cele din urmă, probabil, nici un fotograf modern, nu se poate face fără un program de editare a imaginilor de pe computer. Crede-mă, razele de aur, care pot fi găsite pe internet, du-te prin mai multe straturi lor de retușare. Fără Photoshop în prezent nicăieri, dar, de asemenea, există o alternativă pentru leneși sau la distanță de oameni aceste lucruri. Pe Internet, puteți găsi o mulțime de acțiune de dosare, ceea ce va face mai ușoară prelucrarea nicăieri. Ca o regulă, în descrierea acestor fișiere specificând care fotografia le sunt destinate (de exemplu, pentru fotografii în culori închise sau fotografii zasvetlennyh pentru peisaje la portrete la fotografii de o anumită culoare, etc.). Alegerea este mare, dar pentru a utiliza mai simplu posibil, setați fișierul în Photoshop, faceți clic pe butonul „Start“, si va edita fotografia.

Aplicând aceste câteva sfaturi simple, puteți chiar și cu ajutorul camerelor digitale face poze nu-i rău. __________________________________________________________________________________________________________________________