Cum se depune o plângere la poliție - site-ul, superior și inferior Salda Salda

Știri »Poliția → Cum să se aplice la poliție

Cum se depune o plângere la poliție - site-ul, superior și inferior Salda Salda

Relația dintre cetățeni și poliție reglementa un număr foarte mare de legi și regulamente interne. În special, este important să știe cum să depună o plângere la poliție, și cum să acționeze, în cazul în care cererea este depusă, și nici un răspuns la ea.Aceste documente spun, în primul rând, că polițistul este obligat să accepte și să înregistreze orice aplicație, rapoarte și alte informații de la cetățeni cu privire la crime, infracțiuni și evenimente care pun în pericol siguranța individuală sau publică, precum și să ia măsuri în timp util și adecvate asupra lor.

Se poate aplica atât cetățenilor străini și ruși și apatrizi. Cererea de probă atașată la poliție

Descărcați aplicația de probă la poliție: 128090781454.doc [2.92 Kb] (Count: 10449)
Descărcați o mostră de aplicare trecere notificare: 1280908176542.doc [29 Kb] (Count: 3313)


Mesajele sunt primite în orice organ de Interne din jurul ceasului, indiferent de locul și momentul incidentului, caracterul complet al informațiilor conținute și de prezentare. Orice cetățean (și chiar de către un apatrid) se poate aplica în persoană, printr-un reprezentant (în acest caz, este necesar să se prevadă puterea corespunzătoare de avocat), e-mail, sistemele de informații publice, sau orice alt tip de comunicare.


Cum de a scrie o aplicație

Declarația a comis sau a unei infracțiuni planificate (oral și scris) pot fi transmise datoria taxei de funcționare ATS sau a unui ofițer de poliție, chiar dacă el este în afara spațiului de birouri.


Cum se aplica?

Ofițerul de serviciu înregistrează, de asemenea, recursul într-o carte specială a contului raportului de incident (KUSP). Numărul de înregistrare atribuit la tratament ar trebui să fie aceeași cu cea care stă pe bilet, o notificare a cererii.

După ce a primit cardul și conectați-l în revista, puteți respira ușor: aplicația este înregistrată.


După cum va fi raportat la declarația de poliție

Operațiuni ofițer de serviciu care a luat declarația trebuie să dea așa-numita pass-notificare, rădăcină umplut din care resturile taxei. Aceste cupoane sunt cusute în carte și numerotate. Ambele părți ale biletului au același număr de înregistrare. mai mult

Potrivit infracțiunii ar trebui să fie una din următoarele decizii:
• să inițieze proceduri penale;
• refuzul de a iniția proceduri penale;
• transferul de posturi privind competența, instanța (în caz de urmărire penală privată).

Potrivit rapoartelor altor incidente:
• introducerea unei acțiuni cu privire la contravenție administrativă;
• luarea unui refuz motivat de a iniția un caz administrativ;


• transferul de luarea în considerare a jurisdicției;
• admiterea mesajelor înregistrate anterior cu privire la același incident;
• admiterea unui caz special nomenclatură.

În acest caz, materialele din care a luat decizia de a refuza să inițieze proceduri penale sunt înregistrate într-un registru special imediat, și în termen de 24 de ore, împreună cu o copie a deciziei de refuz trimisă procurorului pentru a verifica validitatea și legalitatea adoptării sale.


Pe măsură ce poliția ia în considerare cererile din partea cetățenilor

În cazul în care cererea este depusă, iar răspunsul nu este tot, puteți face apel la șefii de poliție superioare. Este posibil să se ajungă la un bun venit personal. Aceasta este prima instanță, ele pot apela la, dacă nu se întâmplă nimic după depunerea cererii.

Șeful afacerilor interne efectuează monitorizarea zilnică și este personal responsabil pentru respectarea legii în primire, înregistrarea și rezolvarea raportului de incident.

receptivitatea personală a cetățenilor, potrivit legii, sunt toți șefii poliției, până când ministrul de Interne și adjuncții săi.


Cele mai importante caracteristici

1. Acuzațiile de crime trebuie să ia în orice organ de Interne din jurul ceasului, indiferent de locul și momentul incidentului, caracterul complet al informațiilor conținute și de prezentare.

2. Într-o declarație, specifică data, ora și locul incidentului formulat în mod clar și concis complot. Asigurați-vă că pentru a specifica ce fel de daune cauzate de crima: că este furat sau deteriorat în ruble evalua pagubele.

3. Asigurați-vă că aplicația este înregistrată în mod corect, va ajuta să treacă de notificare și de înregistrare într-un jurnal special.

5. În cazul în care cererea este depusă, iar răspunsul nu este tot, puteți face apel la șefii de poliție superioare. Cel mai bine este să vină la un bun venit personal.

6. În acțiunile oricărui ofițer de poliție, inclusiv manageri, puteți depune o plângere la special în acest scop de către propriul departament de securitate. Acestea sunt la fiecare secție de poliție.

7. În cazul în care, după un apel personal șefului departamentului de poliție, și după aplicarea în RDC, nimic nu sa întâmplat, este necesar să se aplice de supraveghere de organe-procuror.

8. Orice răspuns din partea autorităților pot fi atacate la instanța de judecată, inclusiv refuzul de a iniția proceduri penale.

Când se folosește materialul acestei știri a pus un hyperlink: „vSalde.ru“.
Sau introduceți acest cod:

Știri regionale ↓

În Ekaterinburg, a avut loc un pichet împotriva filmului „Matilda“
Evenimentul a avut loc sub forma unei singure pichet de lângă Templul Însângerat (ridicat pe locul decesului familiei lui Nicolae al II-lea). organizație activistă ortodoxă „Patruzeci de patruzeci de ori“ Anton Mikhailov a fost deține un poster cu o inscripție.

Putin a încurajat de granturi și preoți sat Ural sobru
Suma totală alocată în primul concurs, a făcut 2 miliarde 250 milioane de ruble. „Dintr-un sat sobru - o țară abstinent“ - așa-numitul proiect de organizare socială a imigranților.

Semnul „nr de oprire“ va apărea pe cele șase străzi din Ekaterinburg
șoferii obișnuiți sunt introduse restricții Ekaterinburg. Semne ale „No Stopare“ apar pentru încă șase străzi. În plus, cele două intersecții este lăsat rândul său, este interzisă.

World News ↓

Ministerul Energiei a numit cauza energosboya în Orientul Îndepărtat
Cauza unei pene de curent în Orientul Îndepărtat a fost un scurt-circuit într-una din liniile de putere, a declarat că „ziarul“ serviciul de presă al Ministerului Energiei din România.

Curtea de la Moscova a decis să expulzeze izRumyniyazhurnalista „Novaya Gazeta“
Corespondent al „Novaya Gazeta“ Hudoberdi Nurmatov (pseudonim - Ali Feruz), care este cetățean al Uzbekistanului, va fi expulzat din România. Această decizie a fost luată Tribunalul districtual Basmanny a orașului.

Ucraina va da în judecată împotriva România din cauza construcției podului Crimeea
Construirea unui pod la Crimeea prin strâmtoarea Kerci duce la pierderi pentru economia Ucrainei, și, prin urmare, Kiev pregătește un proces în instanță internațională.

În MinoboronyRumyniyarasskazali interceptarea aeronavelor peste Marea Baltică
Anterior, interceptarea a trei aeronave românești asupra funcționarilor baltice NATO a spus. Avioane MinoboronyRumyniyasoprovozhdali doi luptator spaniol F-18 luptator și Finlanda. Mesajul alianței.

„Eurovision“ a schimbat regulile din cauza scandalului cu Samoilova
Organizatorii „Eurovision“ a făcut modificări la reglementările evenimentului, după scandalul din cauza deciziei de a trimite România la concursul de la Kiev cântăreț Yuliyu Samoylovu, care.