Cum se curata vopseaua cu o manta

Petele de vopsea de pe haine - destul de vserasprostranennaya problema. O astfel de poluare este în mod semnificativ strica nu numai aspectul, și starea de spirit. Dar nu ar trebui să fie un timp deprimant în urmă, pentru că vopseaua nu pătează și este dificil să se deducă prin faptul că, probabil, nu va fi la îndemână, la fiecare hostess.util pentru tine

 • - săpun de rufe;
 • - periuta de dinti veche;
 • - lacul de unghii;
 • - terebentină, spirt mineral sau petrol lampant;
 • - amoniac;
 • - sodă techno;
 • - un tampon de bumbac;
 • - o pânză albă ca zăpada sau tifon.

Cea mai comună metodă de a curăța vopseaua cu un sacou - este de a cere ajutor la curățătorii chimice. Experții vor rapid și perfect produsul la tipul corespunzător utilizând instrumentul prof. În această metodă are un dezavantaj - cel mai mare preț de servicii de curățătorie. De aceea, gospodinele preferă să facă față cu pete pe cont propriu.

vopsea proaspătă curata petele mai ușor decât cronice. În cazul în care a fost mai puțin de 3 ore de la momentul în care hainele murdare, folosiți săpun. Umeziți pata de apă curată și săpun fin. După curățarea cu atenție periuta de dinti veche. După îndepărtarea vopselei de pe această metodă materialele textile pot rămâne urme abia perceptibil de pete, care se pot îndepărta solvenții.

Pentru a curăța cerneala cu un sacou, utilizați pentru lacul de unghii. Este de dorit ca ea a fost fără acetonă. Umeziți o minge de bumbac strâns în mediu și ștergeți ușor porțiunea care trebuie să fie purificată.Retrage vopsea alchidice cu haine, puteți utiliza terebentina, băuturi spirtoase minerale sau kerosen. Pe partea verso porțiunea murdară mărunțirii atașa o pânză de bumbac alb-zăpadă sau tifon pliat într-o pereche de straturi. Se aplica solventul pe pata cu un tampon de bumbac. În cazul în care contaminarea inveterat lasa un lucru timp de câteva ore. Cu toate acestea, din când în când nu uitați să umezi solventul pata. producția de spirit importate alb are o aromă puternică. Prin urmare, este mai bine dacă utilizați acest instrument.

Înmuia petele inveterat de consistență vopsea poate o cantitate mică de amoniac și terebentină. Aplicați produsul pe porțiunea de colorat și așteptați 30-40 minute. După ce îndepărtați vopseaua cu un tampon de vata inmuiat in solutie puternica sifon tehnica. Înainte de a se înțelege introducerea materialului de testat pentru stabilitate. Pe o cusătură din spate a produsului, se aplică 1-2 picături de solvent si se lasa sa stea timp de câteva minute. materialul nu ar trebui să schimbe culoarea și structura în această perioadă de timp.

După strat de vopsea ototrite se spală în apă caldă cu săpun. Este posibil să aveți de a face acest lucru de câteva ori, în scopul de a obține complet scăpa de solvent gust urât.

Cele mai proaspete și interesante:

Articole utile:

 1. Cum să se spele de colorare a părului de la îmbrăcăminte
  În timpul colorarea părului colorantului se pot obține pe haine.
 2. Cum frecarea de colorare a părului
  Destul de des, în scopul de a salva doamnele preferă pentru vopsirea părului.
 3. Ca vopsea de plumb de la îmbrăcăminte
  Pune pe haine puteți fața locului nu numai în timp.
 4. Cum de a afișa vopseaua de păr negru
  doamnelor moderne de multe ori preferă să culoarea părului fără ajutorul altora.
 5. Cum pentru a dilua vopseaua
  Dacă ați aventurat în părul de colorat de la criterii de acasă, încercați.