Cum se curata rosturile dintre gresie în baie la domiciliu

În acest proces, chiar și funcționarea mai atentă este necesară periodic pentru a decide cu privire la modul de a curăța rosturile dintre gresie în baie la domiciliu. În ciuda utilizării de materiale de finisare scumpe, cusături sunt veriga cea mai slabă. Ele sunt perfecte doar prima dată după reparații, dar începe treptat să-și piardă recursul lor, întunecat, acoperit cu patină, pete, puncte. Mai presus de toate cusături murdare la articulații ale pereților și baie. Nu contează cât de bine a fost spălat țiglă, cusături dezordonate nu îi permit să arate curat. Strica aspectul de mortar de cele mai multe ciuperci sau mucegai, proliferează rapid în condiții de umiditate și afectează în mod negativ sănătatea umană.Dacă pânza nu se îmbunătățește ștergere aspectul cusături, puteți încerca să utilizați acasă căi de atac improvizate. Aplicarea ei, ar trebui să nu neglijeze măsurile de siguranță: este necesar să se poarte mănuși de protecție, astfel încât să nu strice pielea, și puncte într-o picătură de soluție nu a primit agresiv în ochi. Mai departe pentru a curăța mai bine imediat, fără a aștepta până la ciuperci și mucegai se multiplica. Cu cât trage, cei mai mulți dăunători va musca în mortar mezhshovnuyu. Dacă nu luați acest proces sub control, după un anumit timp, va trebui să recurgă la măsuri drastice.

Motivul pentru dificultățile în eliminarea contaminării se află în structura porilor fină a suprafeței de mortar. Rezultate gropi microscopice și fisuri sunt colectate resturile de săpun și șampon, praf și umezeală. Aceste zone devin umede cu ușurință, dar se usuce prost, devenind astfel motivul perfect de reproducere pentru mucegai, care marchează zona primele puncte de locuit, apoi se colorează și apoi ca pete de murdărie.

În cazul în care nu este tratata la timp, doar o lună și o ciuperca de puiet la a scăpa de ea va trebui să-și petreacă o mulțime de efort.

mijloace disponibile

Dacă utilizați mijloace similare pentru a păstra în minte: dacă după tratamentul de suprafață au fost puncte negre de expunere utilizate este insuficientă și ar trebui să încerce substanțe mai greu.

 1. 1 Cea mai simplă metodă - utilizarea fondurilor bunica, bicarbonat de sodiu, are proprietăți antiseptice excelente. Se diluează într-un borcan sau vas într-o pastă și o periuță de dinți pentru a pune pe toate articulațiile, care sunt apoi aceeași perie bine curat. Dacă doriți să proceseze cusături pe podea, atunci este posibil să se toarnă o bandă subțire de sodă și de mers pe jos, cu apă de la un spray pentru a umezi. Odată ce toate articulațiile sunt curățate, lăsați țiglă în această stare pentru încă 1/4 oră și apoi se clătește cu apă numai. Dacă utilizați această metodă o dată pe săptămână, puteți evita apariția mucegaiului.
 2. 2 oțet de uz casnic normal diluat cu apă 1: 1, se toarnă într-un flacon spray și spray-temeinic toate articulațiile, care apoi încearcă să curățați cu o perie rigidă (puteți utiliza o periuță de dinți), și apoi se clătește bine cu apă.
 3. 3 A ști cum să curățați peroxid de hidrogen lipituri poate fi o compoziție care nu este îndepărtat prin spălare după aplicare. Mijloace suficiente pentru a dizolva apa (1: 2) și aplicat cu o compoziție perie pentru cusături.
 4. 4 chimiștii homegrown inventat un amestec de sodă, oțet și suc de lămâie, nu înseamnă inferior eficienței industriale. Pentru prepararea ei în 1/2 cană de apă se adaugă 1/2 Art. l. suc de lămâie, se amestecă bine și se adaugă 1/4 cana de otet (9%). Într-un vas separat adânc în 3 căni de apă se dizolvă 75 g de bicarbonat de sodiu (aproximativ 3 linguri. L. Un diapozitiv mic) până la dizolvarea completă. Soluția acidă a fost pus într-un sifon prelinge. Reacția va fi violentă, deci ar trebui să derapeze în lateral în timpul perfuziei și amestecarea. Compoziția rezultată aplicată îmbinărilor perie de două ori cu un interval de 10 minute. După a doua cerere să aștepte 1/4 oră și suprafață bine clătite. Soluția rămasă este destul de agresiv, astfel încât înainte de a fi turnat în toaletă ar trebui să fie mai greu să se dizolve cu apă.


Cum se curata rosturile dintre gresie în baie la domiciliu

produse chimice de uz casnic

Unele produse chimice utilizate în casă sunt potrivite pentru curățarea rosturilor dintre plăci, dar trebuie avut în vedere faptul că utilizarea de agenți de înălbire pe cusături colorate poate duce la faptul că culorile vor fi șterse și inegale.

 1. 1 Pentru început, puteți încerca pentru a curăța cusături mijloace pentru îndepărtarea depunerilor de calcar sau grăsime (Fairy, Cilit). În cazul în care suprafața este încă plictisitoare și neîngrijite, lichidată ciuperca din care un detergent obișnuit pentru a scăpa de ea este imposibil, și ar trebui să încerce să se înroleze ajutorul înălbitor.
 2. 2 înălbitor oxigen (Bos, Purceii, oxigen) amestecat cu apă în părți egale și o perie moale sau un burete aplicat siturilor contaminate. Lasă aproximativ o jumătate de oră, iar în cazul în care efectul este insuficient, iar pe oră. De data aceasta este suficient pentru ionii de oxigen zdrobit murdăria de pe moleculă. Va merge numai în bucăți cu o perie moale sau un burete, clătiți totul cu apă și se șterge uscat.
 3. 3 curatatorii clorurate (White, Domestos), aplicat cu o perie moale pentru golurile dintre dale și se lasă timp de 5 minute, apoi foarte bine clătit cu apă și uscat șterse. Aceste fonduri evaporare mai degrabă caustică, astfel încât să fie deosebit de atent pentru a proteja ochii și mâinile. Rămășițele unor astfel de fonduri este dificil să se spele în afara articulațiilor pentru același motiv pentru care nu rezolva ciuperci - din cauza micropori. Persoanele cu alergie după un astfel de tratament ar fi dificil de utilizat baie, iar mirosul va fi destul de ceva timp de erodare.
 4. 4 marcaj special pentru rosturi - cel mai eficient mod, deoarece curățarea și protejarea articulațiilor de mucegai și a mucegaiului - scopul său principal. Utilizați numai această unitate, iar efectul ultimei. Acest aparat este umplut cu fungicide speciale de cerneală. Conținutul non-toxic, inodor și acționează ca un lac, albirea și protejarea simultan articulațiilor, ceea ce le face strat impermeabil. Suficient să dețină un marker la cusături și se lasă cerneala să se usuce bine.

metode mecanice

Știind cum se curăță mecanic cusături, puteți încerca să efectueze curățarea fără utilizarea de soluții:

 1. 1 În cazul în care numai poluarea formată și nu au timp să pătrundă adânc, puteți merge ușor de-a lungul cusături pliate șmirghel. În același timp, trebuie să încercăm să nu zgâriați gresie. Plăci de mortar șlefuit ușor șmirghel, apoi peretele se spală cu apă caldă sau șters cu o cârpă umedă. Această metodă se recomandă ca un stăpân-stivuitoare, asigurandu-se ca procedura va face cusături netede și îngrijite după îndepărtarea stratului superior al poluării.
 2. 2 Pentru curățarea pieselor nou formate și este burete adecvat, cu o suprafață abrazivă, care trebuie să treacă prin toate locurile întunecate și puncte. Săpuniți nu ar trebui să fie, pentru că săpunul este mediu alcalin pentru dezinfectarea antifungic este ineficientă și poate exacerba numai situația.
 3. 3 este cel mai bine de a utiliza o curățare mecanică daltă cu o suprafață semicirculară și un mic file diametru. Astfel de instrumente folosesc de obicei, cioplitori de lemn. Produce un dispozitiv similar poate fi pe cont propriu, se taie de-a lungul tubului metalic subțire și încarcerarea marginea ei.
 4. 4 Proprietarii de curățare cu abur se va face față cu murdăria folosind cu ușurință acest dispozitiv. Presiunea vaporilor încălzit dislocă murdăria din golurile țiglă întregi. După tratament, placa de perete se va spăla doar off. Metoda este eco-friendly și relativ sigure. Dar noi trebuie să fim atenți să nu te arde cu abur fierbinte.

Cum se curata rosturile dintre gresie în baie la domiciliu

radical

Când orice altceva eșuează, chitul vechi și nu razuiti punctul de pornire cip, se poate recurge doar la metode radicale - de înlocuire. Metoda destul de gunoi, așa că ar trebui să se recurgă la numai după ce alte metode de curățare s-au dovedit ineficiente. Ștergându mortar vechi prin utilizarea unui răzuitor pentru a îndepărta adezivul. Va trebui să se joace un pic, dar apoi articulațiile sunt curate. le va monitoriza cu atenție numai prin spălare înainte de adâncimea ciuperca vgryzetsya.

măsuri preventive

După repararea rosturilor dintre plăci trebuie să se usuce în mod corespunzător și apoi se tratează hidroizolatii lichide ale acestora, sigilarea porii. Această emulsie pentru placi glazurate si neglazurate, vopsele, compoziții speciale de latex și mistrii. În viitor, pentru cusături trebuie să fie monitorizate cu atenție în timp util de curățare a acestora. Apoi, baia întotdeauna va incanta puritatea și prospețimea.

În dumneavoastră paraziți corp viu?

Prinderea pe treburile casnice și de curățenie atât de ușor „pick up“ parazit, deoarece contactul cu ei doar inevitabil, mai ales dacă aveți animale de companie.

Simptomele apariția paraziților în organism poate fi:

 • boli frecvente răceli, infecții respiratorii acute, dureri în gât, tuse
 • continuu secreții nazale alergic, înroșirea ochiului
 • alergii ale pielii, mâncărimi, eczeme
 • negi și papiloame
 • dureri de cap și diverse dureri și crampe la nivelul organelor interne