Cum se curata piele de căprioară la domiciliu

Suede este un tip de piele, care are o suprafață netedă moale, catifelată. Suede utilizate pentru fabricarea de mănuși, cizme, halate, pantofi și alte accesorii, cum ar fi poșete. Suede este o elegantă din piele, cald și la modă.


Cum se curata piele de căprioară la domiciliu

Contrar credintei populare, piele de căprioară nu sunt numai în sezonul de toamna. Mulți oameni poarte piele de căprioară în orice moment și starea de spirit dreapta. Deși există oameni care așteaptă toamna pentru a obține pantofi piele și pungi, noi credem că viața este prea scurtă și, dacă vă place piele de căprioară, uzura.

Suede este fabricat dintr-o bucată subțire de piele, astfel încât nu se poate lăuda cu o putere deplină a pielii. Textura catifelată de piele de căprioară este responsabil pentru moliciunea materialului, dar este susceptibil la daune de mizerie și apă pete. Puteți afla cum să obțineți un loc cu piele de căprioară, în articolul nostru.

Pentru a curăța piele de căprioară nu este ușor, la prima vedere, mai ales în cazul în care este lucruri vechi, cu toate acestea, puteți curăța piele de căprioară la domiciliu, nimic nu este imposibil. Știind cum să piele de căprioară curat în mod corespunzător, va ajuta să păstrați articole de îmbrăcăminte și accesorii.

Suede și servicii de curățenie profesională

Deși curățare piele de căprioară la domiciliu este posibil, orice articole de îmbrăcăminte cel mai bine la stânga la un aspirator uscat profesional. Acesta este un material foarte sensibil, precum și utilizarea unor metode de curățare incorecte pot deteriora piele de căprioară. Dacă nu doriți să risc, utilizați serviciile unui profesionist de curățare uscată.

Pentru îngrijire de suprafață, de exemplu, alinierea gramada și de a restabili moliciunea piele de căprioară, folosiți o perie moale specială pentru piele de căprioară, cu care se poate face o mișcare circulară pentru a pieptene piele.

Suede pantofi acasă

Curățarea piele de căprioară poate fi un proces destul de dificil, dar în cele mai multe cazuri, pentru a curăța piele de căprioară este relativ ușor dacă știi cum să o facă.

Dacă obiectul este umed, folosiți un prosop pentru a șterge ușor pata și se usucă cu o piele de căprioară cât mai mult posibil. Apoi se lasă să se usuce în aer. Trebuie reamintit faptul că Suede este foarte scrupuloși în materie de apă, așa că ar trebui să fie uscat cât mai repede posibil.

Încercați să utilizați o gumă de creion pentru a curăța pete mici, cu o piele de căprioară. Ai fi surprins cât de des funcționează acest lucru, este posibil ca guma de șters va elimina cele mai multe pete cu un material de piele de căprioară. Curățați vârful radieră, dacă este necesar, astfel încât să nu lase lovituri suplimentare pe suprafața pielii.

Evitați pentru îndepărtarea petelor, produse chimice, în special pe baza, deoarece acestea pot lăsa pete suplimentare, care nu pot fi scoase.

În loc de frecare piele de căprioară, doar pieptene. Această soluție va elimina cea mai mare parte murdăria și praful rezidual, ușor de curățat suprafață. Pe piață, veți găsi multe perii pentru piele de căprioară, alamă și nailon, cauciuc sintetic și o perie.Nu folosiți niciodată oțel sau fier perie, care se va găsi în garaj. În cele mai multe cazuri, aceste perii au fost folosite pentru a spăla și curăța gras, lucrurile murdare, uleiul și murdăria rămâne pe piele de căprioară ta. Chiar și perie de metal curat pot lăsa urme negre, mai ales atunci când piele de căprioară umed. Noi știm ce spunem, am văzut rezultatele unor astfel de decizii. Perii sunt suficient de ieftine pentru a nu risca articole din piele scumpe.

oțet alb va ajuta să curățați piele de căprioară la domiciliu. Este o soluție naturală și non-toxice. Cu toate acestea, ar trebui să-l utilizați ca o impregnare, o scurtă notă de pânză înmuiată în oțet. Dacă nu perie pentru piele de căprioară, puteți utiliza o unghie pentru a elimina noroiul uscat de la pantofi.

Se lasă să se usuce complet după procedurile de îndepărtare a petelor de căprioară, pentru a determina dacă rămășițele.

Îndepărtarea petelor de grăsime din piele de căprioară

ulei de corp, salate și carne grasă - locuri strâmte. Dacă doriți să încercați să le aducă acasă, mai degrabă decât a da o bucată de îmbrăcăminte sau încălțăminte la curățătorii, puteți încerca următoarele:

Pune subiectul prosop piele de căprioară, pete de grăsime în sus.

Se presară 1-2 amidon lingurițe de porumb direct cu pata. amidon de porumb acționează ca o cataplasma pentru îndepărtarea grăsimii și a uleiurilor din piele de căprioară.

Se pune folie de plastic peste fața locului și amidon de porumb, apoi apăsați în jos cu ceva greu, cum ar fi o carte.

Lăsați amidon de porumb pe loc timp de mai multe ore. Verificați capra neagră, la fața locului ar trebui să fie redusă sau să dispară complet. Puteți repeta decizia de câte ori este necesar.

Când ați terminat, folosiți o perie pentru a îndepărta resturile de amidon. Dacă pata sau urme de ar fi fost, ne-ar recomanda să apeleze la profesioniști.

Cum se curata piele de căprioară la domiciliu

Cum de a proteja piele de căprioară de pete?

Ca o regulă, îmbrăcăminte de piele de căprioară creează pete pentru o lungă perioadă de timp, și motivul pentru care uleiurile de piele și uleiuri de corp pe care le utilizați. Ne-ar recomanda purtarea de o eșarfă în jurul gâtului pentru a proteja gulerul (eșarfe sunt populare printre altele), dar dacă sunteți predispus la transpirație, purta un tricou cu mâneci sub haine din piele.

Pete de cerneală pe piele de căprioară

Dacă sunteți departe de casă sau de locul de muncă, în cazul în care pentru a pune pata de cerneală, puteți folosi o cârpă umedă și șterge pata ușor; această decizie ar trebui să slăbiți pata și lăsați să se usuce. Nu folosiți prea umed o cârpă, doar ușor umed, și nu freca pata de cerneală, pe măsură ce crește suprafața.

Suede. Îngrijire și întreținere

Pentru piele de căprioară mai curat, vă va întreținere regulată. Din păcate, piele de căprioară necesită mai multă atenție decât ei înșiși pielea netedă. Aceasta demonstrează fața locului imediat, și nu poți pur și simplu ștergeți cu o piele de căprioară pentru a elimina pata. Mai mult decât atât, pete de grăsime pot fi vopsite și piele de căprioară strica finisajul.

Utilizați un strat protector pentru piele de căprioară, care ajută împotriva apei și a altor pete.

Magazin de piele de căprioară necesare, astfel încât ea ar putea respira. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să stocheze piele de căprioară într-o pungă de plastic sigilate sau container. Dacă purtați piele de căprioară și rareori doresc să-l protejeze de praf, folosiți o foaie subțire de hârtie, cum ar fi un prosop de hârtie pentru a acoperi obiecte mai mari sau mai mici de îmbrăcăminte, cum ar fi pantofi.

A se păstra piele de căprioară într-un loc rece, cu o buna ventilatie, aceasta va ajuta la prevenirea uscarea pielii. Nu depozitați într-o piele de căprioară rece și zonele umede, acest lucru poate duce la formarea de mucegai.

Dacă articol de îmbrăcăminte din piele se udă, lăsați-l aer uscat înainte de a scoate din spate în dulap. Dacă îmbrăcăminte este prea umed, încercați să colecteze apa în exces cu un prosop curat, apoi se lasă hainele să se usuce în aer.

Protejați piele de căprioară de la lumina directă a soarelui, deoarece acest lucru poate duce la o clarificare a piele de căprioară în timp.

Pentru pantofi și cizme, utilizați dopurile din lemn, care vor ajuta păstra forma pantofului.

Acum, că știi câteva metode de curățare piele de căprioară, purta această piele uimitor mai des! Nu depozitați capra neagră în dulap, lăsați-l să vadă lumina.