Cum se curata o nuca de cocos la domiciliu, cu ajutorul fondurilor disponibile

Piuliță delicioase cu un gust și o aromă neobișnuită sunt tot mai folosite în casnice de gătit, chiar și din acele țări pentru care produsul nu este vegetația tipică. Din păcate, nu toată lumea știe cum să curețe o nucă de cocos, creând astfel delicii delicioase de multe ori se termină în nervi deteriorate, și chiar leziuni.Cum se curata o nuca de cocos la domiciliu, cu ajutorul fondurilor disponibile

În practică, nu este atât de dificil, trebuie doar să ia în considerare unele dintre nuanțele procesului și pentru a găsi instrumentele potrivite. Dacă se dorește, de nucă de cocos poate fi curățat cu grijă, astfel încât învelișul nu este deteriorat. Apoi, acesta poate fi folosit ca un container pentru furnizarea de mâncăruri și cocktail-uri exotice, cisterne pentru depozitarea produselor în vrac.

Ce ar trebui să acorde o atenție la procesul de selectare a unui nucă de cocos pentru a cumpăra nuci proaspete și delicioase?

Ea începe cu achiziționarea unei piulițe adecvate. Mulți cred că, în acest caz, totul depinde de noroc, dar există câteva lucruri care pot facilita procesul de selecție și de a reduce riscul de a cumpăra de produse de calitate scăzută la un nivel minim.

Cum se curata o nuca de cocos la domiciliu, cu ajutorul fondurilor disponibile

  • În primul rând, să efectueze o inspecție vizuală a piuliței. Ar trebui să fie uniformă în culoare și textură, fără fisuri și urme de lovituri, jeleu căzute. Pe de o parte, vor apărea trei găuri înfundate. În cazul în care prezintă un miros proaspăt și în jurul valorii de nu există urme de mucegai, copie în stare proaspătă.
  • În continuare, trebuie să se agită de nucă de cocos. În cazul în care manipularea este însoțită de fluid de stropire tangibil în nuci, puteți fi siguri de calitatea acesteia. Nici un sens de plenitudine indică faptul că piulița este rupt.
  • În cazul în care achiziția a avut loc, a reușit să îndepărteze de nucă de cocos din coajă, și în interiorul a fost o pastă de culoare gălbuie, acoperită cu pete maronii, produsul mai bine arunca. Utilizarea sa nu aduce nici o plăcere, și riscul de otrăvire în acest caz este foarte mare.

Sfat: Dacă regula cu nuci de cocos - cu atât mai mult, cu atât mai bine. Având în vedere faptul că cele mai multe magazine sunt de vânzare nuci unul câte unul, mai degrabă decât greutatea, puteți începe în condiții de siguranță cu cea mai mare selecție de articole. De obicei, acestea sunt cele mai recente, complet și stabil pentru a momente negative în timpul transportului și depozitării.

metodă accesibilă și eficientă de curățare a piuliței la domiciliu

La domiciliu, curat piulița poate fi una dintre mai multe moduri. Alegerea depinde de rezultatul dorit și de disponibilitatea instrumentelor.

  • Cum sa coaja o nucă de cocos, cu o șurubelniță și un ciocan. În primul rând, vom găsi pe suprafața piuliței deja menționate trei puncte, iar unul dintre ele este presată cu o șurubelniță, ciocan el însuși de ajutor atunci când este nevoie. Formată prin gaura de scurgere și începe să coaja fructului. Pe blatul de mai multe straturi de Stele prosoape, răspândirea de nucă de cocos, repara mâna și începe atingând cu un ciocan pe suprafață, determinând formarea de fisuri. Atunci când piulița împărțită în două sau mai multe părți, le-a pus pe o coajă de copt si un sfert de ore puse într-un cuptor preîncălzit. Cu acest truc simplu pentru a curăța nuci va fi mult mai ușor.


Cum se curata o nuca de cocos la domiciliu, cu ajutorul fondurilor disponibile

  • îndepărtarea completă a carcasei cu un ciocan fără deteriorare a miezului. Metoda destul de complicată și supărătoare, care necesită abilități de deșeuri și o anumită putere. Ia nucă de cocos într-o mână și un ciocan în cealaltă. Țineți fructul începe să bată cu un ciocan, de cotitură în mod constant produsul în coajă. După ceva timp, un înveliș solid este acoperit cu fisuri si apoi va fi ușor de curățat, lăsând nucleul în sine întreg. După ce a primit miezul râvnit străpunge ușor în locul potrivit și sucul scurs. Apoi, taie carnea piesele necesare și de a folosi ca regia.

Cum se curata o nuca de cocos la domiciliu, cu ajutorul fondurilor disponibile

  • Folosind un fierăstrău pentru conservarea maximă a carcasei. Opțiunea de a curăța de nucă de cocos, apoi, dacă aveți de gând să utilizați shell cu scopuri decorative. Mai întâi de lapte de nuc este drenată și apoi a făcut câteva crestături pe perimetrul shell, care va trebui să taie materialul. Este important să se înțeleagă că nuci, retezate în partea de sus a capului, arata foarte atractiv, dar trage de carne lor de nucă de cocos ar fi lung și dificil. Pentru a scoate capacul utilizat este foarte subțire și fierăstrău ascuțite. Cu un lucru mare instrument va merge mai repede, dar un risc ridicat de formarea de chips-uri inestetice. Ruperea shell după ce face cea mai mare parte de lucru nu este recomandat, de asemenea, din același motiv.

Cum se curata o nuca de cocos la domiciliu, cu ajutorul fondurilor disponibile

Pentru a curăța interiorul piuliței din pulpa este mai bine de a folosi linguri de diferite dimensiuni si diametre, mai degrabă decât instrumente ascuțite. Carnea, de asemenea, va merge fără probleme, în cazul în care nuca de cocos uscat ușor descoperit în cuptor, cuptor cu microunde sau să dețină un timp în recipient uscat într-o baie de apă. Principalul lucru este să nu exagerați produs, în caz contrar acesta va pierde suculența și converge doar firimituri pentru produse de patiserie.

Cum se curata o nuca de cocos la domiciliu, cu ajutorul fondurilor disponibile

În primul rând pe nucă de cocos să se spele, va lăsa o mulțime de timp. Cu puțină practică vine de încredere, iar lucrarea va merge mult mai repede. Principalul lucru nu este să se grăbească și să găsească exact abordarea care ia cel probleme și va afișa rezultatul dorit.

Shell-ul, restul de nuca de cocos poate fi utilizat la fabricarea de ornamente decorative home-made, în întregul produs aspect atractiv de dimensiuni mari plante de interior, care nu necesita drenaj. Unii meșteșugari sunt realizate din material durabil de alimentare pentru somn acvariu și seturi întregi de feluri de mâncare de design neobișnuit.

Excesul de greutate este un pericol pentru sănătate!

Excesul de greutate - nu este doar o problemă estetică, este o problemă de sănătate. Dovedita de medici - la fiecare 10 kg. excesul de greutate reduce durata de viață a unei persoane de 3-5 ani. De asemenea, este dovedit faptul că pentru a pierde in greutate poate face orice este necesar.