Cum se curata, masina rapid și gratuit se spele pe mâini

Se spală mașina - este aproape o artă, așa că am plăti pentru asta. Dar se pare că unele dintre trucuri acestei arte este foarte posibil să învețe.

Cum se curata, masina rapid și gratuit se spele pe mâini

RAG CORECTĂ

divorț LUPTA

Oricare dintre noi se poate lăuda cu propriul record de cât de multă apă a reușit să se spele mașina. Cineva va trebui să facă două găleți, iar cineva și doi litri este de ajuns. Este important să ne amintim, indiferent de cât de multă apă folosiți, mașina de spălat pe străzi, sau malurile iazurilor este o încălcare a legii locale, orice ofițer de poliție vă pentru el amendat cu ușurință o sumă care ar fi de ajuns, nu doar o spălătorie auto, dar, de asemenea, în curățarea uscată.


tehnologiei de spălare simplă. In rasa de apă șampon auto găleată sau detergent de spălat vase, spuma burete provoca apa de pe acoperiș. Și apoi, fără a aștepta pentru uscare, același burete, dar apa simplă, spălați apa se mișcă spuma de sus în jos.
Acum aveți nevoie de o cârpă din microfibră. Acesta trebuie să fie mai întâi abundent umed într-o găleată, și apoi cum să depășească și proprietăți absorbante sale „activat“. Într-o astfel de manieră, și să acționeze: ștergeți - presare, ștergeți - stoarce ... Aici toată lumea are propria lor experiență, nu lasă pete. Pentru covoare textile ar fi frumos să aibă o perie cu peri tari. Și pentru ferestre de curățare, puteți utiliza un pachet de gheata sau o cârpă din microfibră specială din piele sau cauciuc auto, dar acest lucru este pentru „avansat“.


AVEM DE SINE

Self-service spalatorie auto este acum câștigă popularitate. Ei au venit din străinătate, dar a început cu regiunile este acum un inel dens înconjurat capitala. De fapt, este aceeași spălare auto, nu numai în box, dar în aer liber, și spală-te mașina. Dar nu este în afara cupei.
Pentru automatizarea procesului întâlnește aparatul la care sunt bombardați cu bani, și vă permite să alegeți moduri alternative de folosind doar un furtun cu un pulverizator. Este important să nu se tărăgăneze, deoarece timpul - bani. Covoare au nevoie pentru a obține preliminare, ușile și ferestrele închise. Primul lucru pe care trebuie să aducă în jos mizeria cu apă, dar se va petrece o jumătate de minut - nu mai mult. Apoi ne-am pus spuma pe întreaga mașină, prea repede, mai întâi acoperișul și ferestrele, și apoi de mai jos. Șaibele de testare, se recomandă să ia o pauză de 5-7 minute (a „timpii morți“ nu se plătește), spuma dedurizată murdăria. Apoi spălați spuma. Aici este necesar să se lucreze foarte atent, mersul pe jos în sus liniile orizontale din întreaga suprafață a mașinii, piesa de spalat cu bucata. Pentru acest lucru va dura câteva minute, cel puțin. Apoi, corpul poate fi tratat cu ceară lichidă. Dacă vă mutați rapid, pentru a menține în termen de 100-150 de ruble.
Și apoi vei șterge cu o cârpă corp, aici nimeni nu va fi grăbit. Multe chiuvete oferă chiar și un aspirator pentru interior, de regulă, în mod gratuit.

Între timp

Noile tehnologii în spălătorii auto service

De spălare poate fi „uscat“, nu este nevoie de apa si un burete. Acest obicei foraged studenții iuti la locuri de parcare private, in apropiere de centre comerciale importante sau cladiri de birouri. Spray substante chimice speciale si o carpa - asta e tot ce au nevoie. Mizeria din mașină nu este spălat, se pare a fi granulat cu cârpe, ca urmare a unei mașini se transformă un loc curat și lustruit.
De asemenea, puteți cumpăra o astfel de compoziție, dar în automobil este puțin probabil să găsească o carte mai bună pe Internet la cerere „spalatorie auto uscat“ sau „spalatorie auto fara apa“, o „pomyvka“ separat această chimie va costa aproximativ 100 de ruble. Ei susțin că lacul și vopseaua de la o baie care nu suferă.