Cum se curata, cum să scapi de cicatrici de la domiciliu

Cum se curata, cum să scapi de cicatrici de la domiciliu

Cicatricile - rezultatul leziuni ale pielii. Ele apar după o anumită deteriorare a pielii. Ca o regulă, ei pot face o persoană, după ce a primit leziuni termice, tăieturi, răni, acnee, operații chirurgicale. Prezența cicatrici răsfață nu numai aspectul, dar, de asemenea, reamintește evenimentele pe care le-au creat. Uneori, ele devin surse de depresie. Pentru a evita acest lucru, trebuie să cunoască tehnicile care vor ajuta pentru a elimina cicatrici la domiciliu.mijloace eficiente

Cât de curat, cum să scapi de cicatrici de la domiciliu

Dacă aveți cicatrici, și nu aveți încredere în metodele moderne, ar trebui să utilizeze instrumente eficiente acasă. Ca o regulă, în acest scop implică droguri, ca din care o parte conține vitamina E. De asemenea, trebuie să aibă grijă cu privire la primirea de produse care îmbunătățesc aspectul epidermei. Dacă sunteți gata pentru a vizita salonul pentru a scăpa de această problemă, performanța are un laser resurfacing cicatrice.

Dar remedii populare considerate a face posibilă numai pentru a reduce severitatea defectului, dar nu-l elimina. Dacă sunt prezente pe cicatrici ale pielii si cicatrici, cea mai bună opțiune ar fi eliminarea lor in clinici de specialitate.

Pentru a îmbunătăți starea pielii este necesară utilizarea unor astfel de remedii populare:

unguent farmacie

La domiciliu, puteți utiliza unguentele testate în timp pentru a elimina cicatrici. Acestea pot fi cumpărate de la farmacie. Desigur, pentru a scăpa de cicatrice nu funcționează, dar pentru a îmbunătăți aspectul și de a reduce severitatea este real. Aplicați unguent este necesară în fiecare zi, timp de 2-6 luni.Pentru a reduce cicatrice, se aplică cel mai adesea unguente, cum ar fi Kontraktubeks și Kelofibraza. Dacă în termen de 34 luni de utilizare activă a unguentului, este posibil să se facă farmece mai puțin vizibile, iar dacă defectul a apărut recent, poate elimina chiar complet de pe piele.

Cum se curata, cum să scapi de cicatrici de la domiciliu

Atunci când un defect este situat pe fata, ar trebui să utilizați Zeraderm și Scarguard. Atunci când este aplicat la imaginea spumei epidermei. Pe lângă acesta poate fi aplicat la produse cosmetice. Datorită filmului reușește să realizeze o recuperare intensivă a pielii. Aplicați crema în timpul zilei de 2 ori. Cursul de tratament - 6 luni.

Cum se curata, cum să scapi de cicatrici de la domiciliu

Puteți beneficia totuși de plăci eficiente Spenko bazate pe silicon. Efectul acestui plasture are ca scop rezolvarea cicatrice. Cursul de tratament este de 4 luni.

Cum se curata, cum să scapi de cicatrici de la domiciliu

Unde puteți citi recenzii despre terapia microcurrent faciale.

fonduri de rețete

Pentru a depăși cicatrici pot fi acasă, folosind următoarele rețete populare:

  1. Decoctul obținut din semințe de schinduf. Acesta poate fi achiziționat de la farmacie. Se toarnă produsul cu apă caldă și da foc timp de 2 minute. Sue perfuzie și utilizate pentru spălare. După o săptămână, veți observa modul în care cicatrici arata mai bine si devin mai putin vizibile.
  2. Castravete. Aceasta va ajuta să facă defect invizibil poate castravete obișnuit. Este necesar să se pune o felie de legume în locul unde există o cicatrice. După aceea, se spală fața cu apă rece. Ca urmare a acestui tratament cicatricea va pierde tonusul bogat și devin mai puțin vizibile.
  3. pot fi efectuate activități similare și folosind o banana. merită să se întindă într-un piure și să păstreze timp de 10-15 minute. Odată îndepărtate folosind apă călduță.
  4. Se combină o lingura de fulgi de ovăz și puțină smântână și câteva picături de suc de lămâie. Aceasta masca este lupte mari cu cicatrici pe fata lui. Păstrați masca timp de 15 minute, apoi se indeparteaza cu apa calduta.

Cicatricile pot decora doar bărbați și nu numai în toate cazurile. Dacă doriți să obțineți rapid și eficient scăpa de defectul, este necesar să se aplice mai vizualizate rețete de acasă căi de atac. Dacă urmați cu strictețe instrucțiunile, este foarte posibil sa uiti de cicatrici sau de a le face greu de remarcat. Ați putea veni, de asemenea, în masca facială la îndemână de cicatrici de acnee. Crema pentru acnee cicatrici. unguent pentru cicatrici pe fata (lista aici).