Cum se curata blana imagine de ansamblu acasă din primele 10 moduri pentru un conținut video

Cum apar multe dispute și probleme la curățarea blana. Este foarte frumos, dar materialul „vulnerabil“, decorarea și femei, în afară de a da caldura. Problema modului în care pentru a curăța blana in casa, interesul multor gospodine, deoarece ei nu vor să strice un lucru frumos.Odată cu sosirea primăverii și căldura toate hainele noastre cald trimis departe într-un dulap pentru depozitare, și, desigur, înainte de a fi pus acolo, trebuie să dețină o curățare obligatoriu care salvează lucrurile nu numai de la murdărie, ci și împotriva dăunătorilor. Când este vorba de curățarea paltoane, mulți dintre noi au încredere doar profesioniști.

Dar, din moment ce prețurile sunt tot mai mari și mai mari, respectiv, și curățarea uscată devine mai puțin disponibile, și începem să ne gândim cum să curățați blana în casă.

Cum se curata blana alba acasă?

Toată lumea știe că lucrurile albe devin foarte repede murdare și curățați-le foarte dificil. Cum se curata blana in casa - problema este foarte gravă la prima vedere. Cu toate acestea, există diferite metode de curățare blană albă.

Cum se curata blana imagine de ansamblu acasă din primele 10 moduri pentru un conținut video
Curățarea astfel de lucruri se poate realiza prin utilizarea de peroxid de hidrogen (3% -s - perfect). Este necesară diluarea peroxidului la apă în apă părți egale și pulverizare prin pulverizarea amestecului pe blana. După ce ați pulverizat întregul amestec, este necesar să se aștepte pentru uscarea completă și apoi pieptene și agitați produsul cu atenție.

Șampon pentru animale vor fi, de asemenea, o opțiune excelentă de curățare, deoarece este proiectat special pentru acest tip de blană. O astfel de curățare nu doar că elimină murdăria, dar, de asemenea, face dvs. de lucru alb ca zăpada, și nici o îngălbenire. Pentru a face acest lucru, se diluează unele șampon în apă încălzită și, cu o cârpă umedă, ușor freca blana de pe direcția de creștere.

După o astfel de prelucrare este necesară pentru a obține blana udă cu un prosop și apoi se usucă bine și petrece pieptănare, amestecand in timp ce blana degete.

Pentru a curăța blana faux alb, puteți utiliza grișul, făină sau amidon din grâu. O astfel de metodă este mai accesibilă, pentru că e tot acolo în bucătăria noastră. Pentru a curăța fost reîncălzi mai eficient aceleași cereale sau amidon la 70 de grade în tigaie.

Atunci când încălzirea este necesară pentru a vedea că produsele nu au fost arse, în caz contrar schimbarea culorii de blană. După pregătirea de curățare le împrăștie pe blana si apoi se zdrobesc propriile sale mâini. După frământare trebuie agitat bine lucru și pieptene la dispariția completă a boabelor.

Dar nu este recomandat pentru a curăța cizme de blana alba pe cereale, ca cizme sunt adesea supuse la umiditate, așa că, dacă dintr-o dată undeva în blana a ramas boabe, acestea se umfla, iar blana va arunca o privire urâtă.
Metodele descrise mai sus pot fi purificate ca blănuri artificiale albe (altele decât cele de peroxid de hidrogen) și natural.Cum se curata blana de vulpe?

Obiecte din sau decorate cu piei, pot fi curățate prin mai multe metode.

 1. Ia-o jumătate de litru de apă caldă și se dizolvă în ea o linguriță de amoniac și același detergent. Odată ce ați făcut amestecul cu ajutorul unui burete, sa răspândit peste tot blana, apoi ștergeți cu un burete pe partea de sus blana înmuiate în apă curată. cârpă uscată (prosop) de mers pe jos în jurul valorii de gramada. După această procedură, lucru firesc să fie uscate în camera de uscare cu aer proaspăt.
 2. În a doua metodă de curățare poate lua sampon alegere pentru păr (uman sau animal), benzină, înseamnă pentru curățarea de mătase sau lână produse. Este necesar să se facă o soluție slabă de apă și înseamnă că ați ales, și se pulverizează spray de pe blana. După această etapă, ștergeți cu un prosop de hârtie Pestsovoye vilozităților. Puteți utiliza, de asemenea, un tampon de bumbac, ștergându blana lor.
 3. Pentru a îndepărta petele galbene de blană, scame ștergeți tampon umezit cu peroxid de hidrogen. După ștergere cu un burete umed curata resturile de peroxid.
 4. Ca cu blana alba, piei pot fi curățate folosind cereale sau amidon. Dar, după deversând cerealelor trebuie să le curățați cu un aspirator de putere mică.

Acum, că știi cum să curețe blana de vulpe la domiciliu și ce metode mai bune de curățare utilizate pentru blană.

Produse de curățat Fox?

Internetul este foarte puține informații despre modul de a curăța blana de vulpe la domiciliu.

Cum se curata blana imagine de ansamblu acasă din primele 10 moduri pentru un conținut video

Iată câteva modalități utile de curățare.

 • Fox poate fi curățat, înarmat cu un tampon de bumbac înmuiat în benzină (sau șampon pentru păr (pentru animale de companie), pulberi pentru țesături cu grijă deosebită). După ștergerea este necesar să se treacă prin blana cu un burete umezit în apă. După procesarea benzinei strat ventila în aer liber.
 • lână umedă - o bună metodă de purificare din impurități. Necesitatea de lână înmuiată într-una dintre amestecurile descrise în metoda anterioară, la vânt pe pieptene și blana pieptene.
 • La fel ca și alte tipuri de blana, blana de vulpe poate fi curățat cereale și amidon.

Curățarea blana de iepure

Plăcut la atingere și blana de iepure cald, de asemenea, nevoie de timp pentru a curăța din când în când. Puteți utiliza una dintre metodele de curățare de mai sus. Dar există metode eficiente pentru iepurele.

 • Amoniac și peroxid de hidrogen. Ia-o cana de apa si se dilueaza la o linguriță de peroxid de hidrogen și câteva picături de amoniac. Odată ce ați făcut amestecul, spray-pe blana și se usucă la soare în timpul zilei (nu mai mult).
 • Noi curat lucruri diferite de alcool sau de oțet freacă. dar nu suspectează că aceeași curățare poate fi efectuată pe blana de iepure. Dar numai pete mici pot fi curățate în acest fel. Deci, diluat părți egale de alcool și oțet freacă și se aplică amestecul pe burete de blană. După aplicarea pânză gramada pătează umed.
 • tărâțe de porumb fierbinte poate presara lucru blană, și, astfel, a reveni blana excelent aspect. Dar, după deversând mâinile tărâțe mash trebuie să-blana (doar foarte atent) pentru a obține efectul.
 • cârpă umedă curăță bine de praf cu blana de iepure, așa că, dacă învelitoarea de blană într-o cârpă umedă și ușor bat, toată murdăria se va lipi de tesatura si blana este încă pură.

Sunt atât de multe metode de a vorbi despre modul de a curăța o blană de iepure acasă. Dar, din moment ce acest lucru blana este foarte moale, ar trebui să fie bine pentru a studia orice mod să nu rănească hainele.

Desigur, în afară de blănuri naturale, sunt artificiale. Cum se curata blana faux acasă știe aproape fiecare gospodină cu experiență, pentru că astfel de bunuri sunt în orice casă. Acest lucru se datorează prețului scăzut și un aspect fermecător al lucrurilor.

Pentru a curăța blana poate fi folosit aproape toate metodele de mai sus, altele decât cele de curățare cu frecare alcool și oțet, de fapt, din cauza gramada lor de culoare arde, și o haină de blană (sau alt produs) nu sunt în stare să poarte. În acest articol, ați învățat cum să curețe blana o varietate de moduri, inclusiv mijloacele care există întotdeauna la îndemână.