Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

Acasă »Electrice» Conexiune internet RJ-45 prize și conector sertizare

În multe familii conectate la Internet mai mult de un dispozitiv: World Wide Web fără viață ne imaginăm și nu se poate imagina, deoarece fiecare necesită propria sa linie. Acestea funcționează în principal printr-un protocol fără fir - Wi-Fi, dar firul este încă acolo, atâta timp cât Internet prin cablu este mai stabil decât fără fir. În timpul reparațiilor, toate firele ascunse în pereți și „un Internet“ nu este o excepție. Ei, cum ar fi plante electrice pe priza, doar un alt standard: apel calculator sau informații. Acestea pot fi conectori diferite, dar cele mai comune - RJ 45. Instalarea și cablarea se poate face în mod independent, dar din moment ce conectorul arata pare neobișnuit, firele în ea mai mult de două sau trei, iar conexiunea este asigurată nu prin lipire sau eșuare nevoie să știe modul de conectare la internet de evacuare și un conector care trebuie să fie introdusă în ea.Sertizați conectorul RJ-45

Penetrante în cablul apartament sau casa de internet, care este adesea menționată ca pereche de fire răsucite, de multe ori se termină cu un conector de plastic mic. Aici este un dispozitiv de plastic este un conector, de obicei RJ45. În jargonul ei se numesc „Jack“.

Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

Aici este conectorul RJ-45

Carcasa transparentă, astfel încât firele pot fi văzute în culori diferite. Aceleași dispozitive sunt utilizate pentru conectarea fire care se conectează între ele calculatoare sau la modem. Poate varia numai ordinea (sau cum spun oamenii de stiinta de calculator, pinouts) fire. Același conector este introdus într-o priză de calculator. Dacă ați înțeles cum să aloce cheltuielile în conector, cu priza de conexiune la Internet va fi nici o problema.

Schemă de conexiuni internet prin cablu de culoare

Există două scheme de conectare: T568A și T568V. Prima opțiune - „A“ este aproape niciodată folosit în țara noastră și peste tot firele au un sistem de «B». Și este necesar să ne amintim, așa cum este necesar, în cele mai multe cazuri.

Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

diagrame de conectare la Internet prin cablu de culoare (opțiune de utilizare B)

Pentru a clarifica în cele din urmă la toate întrebările, să vorbim mai multe despre numărul de fire din perechea de fire răsucite. Acest internet prin cablu este o pereche de 2 și 4-pereche. Pentru a transfera date la viteze de până la 1 Gb / s folosind cabluri cu două perechi, între 1 și 10 Gb / s - 4 perechi. Apartamentele și case particulare astăzi, practic, dau naștere la fluxuri de până la 100 Mb / s. Dar, cu ritmul actual de dezvoltare a tehnologiei de pe Internet, este posibil ca, după câțiva ani se va ridica la viteze de Megabit. Acesta este motivul pentru care este mai bine să brodeze o rețea de opt în loc de 4 conductori. Apoi, atunci când modificați viteza nu va trebui să refaceți nimic. Doar aparatele vor folosi un număr mai mare de conductori. Diferența de preț este mic cablu și prize și conectori pentru Internet folosesc oricum cele opt pini.

În cazul în care rețeaua divorțat-pereche deja, utilizați aceiași conectori, numai după primele trei conductoare stabilite în conformitate cu schema B, două contacte sunt lipsesc și conductorul verde stivuite pe locul șase (vezi foto).

Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

Cablarea 4 fire internet prin cablu de culoare

Crimp conector perechi răsucite

Sertizarea fire în conector are o clemă specială. Ele costa in jur de 6-10 $ în funcție de producător. Ei lucrează mai convenabil, cu toate că puteți face un simplu șurubelniță și de tăiat sârmă.

Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

Clește pentru conectori ondulare (unul)

În primul rând, o izolație torsadat îndepărtată. Acesta este îndepărtat la o distanță de 7-8 cm de la capătul cablului. Sub aceasta există patru perechi de conductoare de diferite culori, răsucite în perechi. Uneori, există, de asemenea, un fir subțire de scut, pur și simplu rândul său, în jos partea - nu avem nevoie. Perechi de fire untwist aliniate, întindere în direcții diferite. Apoi, vom adăuga pe un „B“.

Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

Procedura pentru etanșarea conectorului RJ-45 pentru conector

Firele în ordinea corectă este prinsă între degetul mare și degetul arătător, cabluri se distribuie uniform, aproape unul de altul. Alinierea ia toate mașini de tuns și taie excesul de lungimea firelor au fost stabilite în ordinea: ședere ar trebui să fie de 10-12 mm. Dacă atașați conectorul așa cum este ilustrat, izolație pereche răsucită trebuie să înceapă de mai sus dispozitivul de blocare.Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

Taiati astfel încât restul de cabluri 10-12 mm

fire răsucite în pereche pentru a tăia o instalație în conector. Vă rugăm să rețineți că trebuie să-l ia un zăvor (protuberanța de pe capac) în jos.

Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

Configurarea firele în conector

Fiecare conductor trebuie să obțină o pistă specială. Introduceți sârmă, în măsura în care este posibil - acestea ar trebui să ajungă la marginea conectorului. Țineți conectorul de la marginea cablului, acesta este introdus într-o mișcare de învăluire. acarieni mânere reduc treptat aduse împreună. În cazul în care carcasa a devenit normală, este necesar un efort minim. Dacă vă simțiți că „nu este“ dublu-a verifica dacă RJ45 de cost în priză în mod corespunzător. Dacă totul merge bine, încercați din nou.

Prin apăsarea mânerul disponibil pentru proeminențele muta conductoare MicroBlade care erupe coajă de protecție și asigură contactul.

Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

Cum clește pentru conectori

Aceste conexiuni sunt sigure și problema cu ea sunt rare. Și dacă acest lucru se întâmplă, cablul perezadelat simplu: taie și se repetă procesul cu cealaltă „Jack“.

Cum să se conecteze la internet prin cablu la o priză de alimentare

Acum a venit direct înainte de a conecta priză on-line. Să începem cu specia. La fel ca prize electrice convenționale, informații vine în două versiuni:

Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

Computer RJ45 soclu de interior

Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

RJ-45 soclu pentru montare externă calculator - perete

Prin numărul de puncte de conectare au priză unică și dublu calculator.

Deși prize de calculator spre exterior diferă, principiul conductoarelor de legătură au aceleași. Există contacte speciale, MicroBlade echipate. În conductorul introdus crestat de izolare. Ca rezultat, din metal MicroBlade contacte strânse cu conductorul metalic.

Cum se conectează la o priză de perete pentru calculator

În interiorul fiecare orificiu de evacuare au un indiciu cu privire la modul de a plasa firele atunci când conectați cablul de internet. Producătorii inserați schema de culori, pe care le-am văzut în conectorul încrețituri. De asemenea, există două opțiuni - „A“ și «B», și la fel cum folosim opțiunea „B“.

Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

EXEMPLU aplicarea de codificare de culoare pe o carcasă soclu calculator

Carcasa este fixată pe perete, de obicei de intrare a cablurilor în sus conectorul calculatorului în jos. Pașii următori sunt simple:

 • Îndepãrtaþi de izolație pereche de protecție răsucită pentru aproximativ 5-7 cm. Fa acest lucru să fie atenți pentru a nu deteriora izolația cablului.
 • În fotografie puteți vedea că există un mic clip de plastic de pe placa. Aceasta da naștere unui conductor și fixat astfel încât stripat piesa de izolare a fost sub clema.

Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

Conectarea priză de perete cu 4 fire

 • În cazul puteți contacta MicroBlade. Ei nu reușesc firul culoarea dorită și lipiți-l, încercând să-l ajungă la partea de jos a grupului de contact. Atunci când un conductor trece cuțite click se aude. Acest lucru înseamnă că el a fost în locul și izolația este tăiată. Dacă obțineți clicuri nu a reușit, după toate în conformitate cu culorile diluate prin contact, să ia șurubelnița drept de obicei, cu o lamă subțire și forța firele în jos dip. Este posibil să se facă pe partea din spate (neascuțit) a lamei.

  Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

  Cele opt Conductoarele sunt conectate conform „B“

 • După ce toate firele au ajuns la locul lor prea mult (lipirea bucăți) sunt tăiate.
 • Pune pe capac.
 • Cum se conectează o priză on-line intern

  Instalarea de cutii de plastic nu se va descrie - acesta este un alt subiect. Să examinăm caracteristicile conexiunii și ansamblul. Principala captura de aici este cum să demontați ieșirea calculatorului. La conectarea fire pentru a le trebuie pentru a ajunge la partea de contact: o carcasă mică ceramică sau plastic cu contacte built-MicroBlade. Aici, pe conductorii de montaj placă conectat, și apoi merge la corpul din nou. Iar problema este că diferiți producători sunt asamblate / dezasamblate în moduri diferite.

  De exemplu, un producător de populare de soclu calculator Legrand (Legrand) pentru a ajunge la sloturile din priza de calculator Legrand Valena RJ45, capacul frontal trebuie să fie eliminate. Mai jos se va arăta impeller plastic alb (așa cum este ilustrat), pe care se aplică săgeată.

  Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

  Cum să dezasamblați priza de internet RJ-45 Legrand (Legrand)

  Cum se conectează la internet conector priză și foto, video

  Cum să demontați Lezard (Lezard) de evacuare pe Internet

  Pentru a scoate carcasa de plastic a unui grup de contact, trebuie să apăsați dispozitivul de blocare situat pe partea de sus. După aceea, în mâinile va fi o cutie mică. Dar asta nu e tot. Trebuie să scoateți capacul de plastic care acoperă și presează conductorii. Scoateți-l cu o șurubelniță lobi laterali agățare. plastic rezilient și efortul necesar este destul de decente. Doar nu exagerati: este încă din material plastic. După aceea, cablajul este standard: pe marcajul aplicat pe laturile (nu uitați că utilizați schema „B“).

  Dacă știți cum să vă conectați la mufa de Internet, chiar și cu un model simplu necunoscut pentru a înțelege. Și acum aveți posibilitatea să faceți upgrade rețeaua ei înșiși (crește lungimea de perechii de fire răsucite, mutați computerul în altă locație, face un alt punct de conexiune, etc.), fără implicarea specialiștilor. Rămâne o singură întrebare: cum să vă conectați dublu priză. Ei au alimentat cele două cabluri, iar apoi vine rostuire în schema de culori. Acest lucru este posibil atunci când aveți o rețea formată prin modem sau du-te două linii de internet. Este posibil să brodeze un singur cablu ambele intrări? Poți, dar nu se pierde în continuare culorile cablu de rețea de cabluri (amintiți-vă ce culoare în loc de ceea ce ai folosit).