Cum se comporta - sfaturi pentru femei online

Faptul că căsătoria - nu cel mai important lucru în viața unei fete, fetele dau seama deja căsătorit și se confruntă cu faptul că acesta nu este ca trăiesc într-un castel magic zână prințesă. În bun început, nu toate fetele pot fi căsătorit: nu doresc să strice viața pentru ei sau pentru tineri; dar, pentru a face față cu faptul că fetele vor să se căsătorească - este lipsită de sens. Mai ales pentru că este un obiectiv bun: trecerea în vederea atingerii acestui obiectiv, iar fetele sunt mai inteligente, și face cunoștință cu faptul că această auto-control, disciplina și să controleze emoțiile lor. O căsătorie bună poate fi, și din întâmplare, dar șansa de a deveni o soție bună - nu funcționează, atunci trebuie să trebuie să fie în măsură să aibă grijă de ei înșiși și să respecte regulile. Deci, în cazul în care dorința de a se căsători fata se obișnuiască să urmeze regulile, obișnuiți să subordoneze dorințe și impulsuri care „este necesar“ lor, ea a stăpânit una dintre cele mai importante lecții de viață. Și acest lucru este bine.


Fiica mea a citit o carte Ellen Feyn și Sherrie Schneider „reguli. Cum să se căsătorească cu un om de visele ei,“ ea părea să le practice, dar pentru mine a fost o bună oportunitate pe care am scris un articol despre ea și chiar inclusă în programa universitară de psihologie practică interesantă sarcina asociată cu această carte. Am folosit materiale fiice, adăugând observațiile sale cu privire la modul de aplicare fată prudentă. Me mult în aceste recomandări este discutabil, dar știu aceste sfaturi, multe fete se bucură de succes. Deci, acesta are dreptul de a cunoaște și celelalte fete. Si apropo, lasa oamenii să fie avertizați cu privire la acest lucru.

fată atât de drăguț și o femeie fermecătoare, tu - regulile!

De-a lungul anilor, amândoi am ajuns la concluzia că construirea de relații cu persoana iubita - este o lucrare constantă și laborios. Este nevoie de răbdare, tact și înțelegere.

Nu am nici o pregătire psihologică formală, deci tot ce va fi discutat mai jos poate fi atribuită la practica de psihologie, bazate pe experiența personală. Toate sfaturile sunt pur consultativ în natură. Și acestea sunt potrivite pentru tine sau nu - decide pentru tine.

Nouăzeci la sută dintre respondenți oamenii mei într-o formă sau alta și-au exprimat această idee. Restul de zece cred că această femeie ar aparține el în întregime, adică. E. Aproximativ vorbind, merge în proprietatea sa privată și va fi dependent de dorințele și nevoile sale. Dacă se încadrează în aceste aceeași zece procente, poti simpatiza doar: a experimentat căsătoria anterioară de patru ani, în termeni similari. Și cu nouăzeci de plecare rămas este o conversație foarte gravă.

Să începem cu faptul că imprimarea în pașaport nu înseamnă nimic. Dacă el vrea să plece, nu se va opri imprimarea. Și odată ce „căsătorit“ Avem nevoie, atunci relația este de a construi părții în cauză.

Înainte de a-am mutat la lucruri soțului său prezent, am avut o discuție despre asta. Apoi am venit să-l viziteze, împreună cu un copil mic, timp de trei zile (și a locuit în acea perioadă cu o fiica de nouă ani), „atârnă“, timp de o săptămână, s-au adunat pentru a merge acasă, și a șezut jos pentru a bea ceai de pe pista.

Fii calm în situații dificile

Toată lumea știe bărbați ca aceste fete. care poate face față cu problemele sale. Desigur, acest lucru nu înseamnă că trebuie să devină o feminista, dar, de asemenea, enerva iubitul ei, de asemenea, nu este necesar. Dacă prietenul tău potențial au reinstalat sistemul pe un computer sau de a aduce unitatea la „scanarea de viruși“ Acum, încercați să-l facă singur. Crede-mă, dumneavoastră persoană tânără va fi foarte bucuros să știu că vă amintiți o astfel de lucrare „complicat“. Toți oamenii cred că nu este în stare să facă nimic tehnic - rușine. De aceea, dacă te faci ceva „este“ tu însuți, potențialul tău de tineri vor fi, fără îndoială, mândru de tine.

Încearcă să asculte mai mult. ce să spun. Am înțeles că nu este ușor de făcut, pentru că suntem toate fetele, mash și clichet, gata de a pune toate „secretele curții de la Madrid“ pentru câteva minute. Deci, dacă nu doriți să împingă și să facă astfel încât el a căzut în dragoste cu ea la momentul Mușcă-ți limba și toate să fie toate urechi. Desigur, prea departe, de asemenea, nu merita, asa ca sa nu fie mana-cur, care se prinde și realizează orice cuvânt stăpânului său. Respectul și un om tânăr, și el însuși.

 • Ochi pentru ochi. Contactul cu ochii - aceasta este, probabil, cea mai puternică armă în lupta pentru inima omului. Nu e de mirare ei spun că vă puteți „îneca în acei ochi.“ Cu toate acestea, chiar și aici există reguli. Nu te uita pentru o lungă perioadă de timp în fața tipului. Încercați să prindă ochii pe mine și să răspundă la ea, și apoi coborî ochii apatic în jos.

Privind de la el pentru ei înșiși, în special în partea atractivă a corpului ei. de exemplu, pe încheieturi, solduri, umeri si decolteu.

Pentru a-și satisface ego-ul său se potrivi cu orice fleac, și a spus la locul și timpul.

Nu este necesar, desigur, vorbesc despre modul în care este decorat cu acnee sau cicatrici pe fata, poate că aceasta este complexul principal al tânărului. De aceea, uite, nu ratati un compliment, să nu fie prins.
 • „Și eu ...“. Găsiți un subiect comun de conversație. Dacă sunteți cam de aceeași vârstă, vă amintiți orice povești ale copilăriei. Poate, cu prietenul tău potențial o dată, de asemenea, a existat o poveste similară. Ponderea, de exemplu, modul în care ați folosit pentru a fi un colector de scoici guma de «Dragostea este ...», sau privit „Tom si Jerry“. Comunitatea de interese, indiferent de modul în care aduce oamenii împreună și le oferă pentru mai multe, mai aproape (în cel mai bun sens al cuvântului) de comunicare.
 • "Ajutor!". Cu toate acestea, fiecare om - un cavaler. Noi nu vom vorbi despre o lungă perioadă de timp că acești cavaleri au fost zdrobite și acum mulți dintre ei în loc de o sabie în măsură să ridice doar un mouse de calculator. De multe ori se trezește într-un tip și un apărător instinct ajutor. Chiar dacă dvs. preferate nu este Alain Delon, aceasta nu înseamnă că nu trebuie să-și prezinte mâna atunci când părăsesc căruciorul sau pentru a trece mai departe, la intrarea în magazin.

  Nu ezitați să-l cere ajutor. vorbind în același timp, de asemenea, atunci când sunt de sex masculin umăr pe care te poți baza întotdeauna pe.

  Aceste cuvinte magice ajuta la rândul său, chiar tocilar cel mai complet în erou adevărat.
 • „Nu poți, nu se poate .... Haide, poți. " Nu fi sensibil, dar în același timp, nu lasa prea mult. Principalul lucru nu este de a merge dincolo de limitele. Dacă v-ați întâlnit recent, atunci maximă pe care vă puteți permite tipul, deci este să te ia de mână. În viitor, ar trebui să reducă treptat lista pieselor interzise ale corpului, cu condiția ca el nu va abuza de încrederea. Totul depinde de tine, cât de repede și exact ceea ce doriti sa obtineti de la iubitul tau. Atunci când un moft care trece, se poate rezolva foarte repede omită mâinile sale cu mult sub talie, dar dacă sunteți încă în speranța pentru o relație serioasă și de durată, să fie modestă și caste (cel puțin inițial).

  Cum se comporta - sfaturi pentru femei online

  Sunteți ignorați! Uneori ai nevoie de un pic distant cu comporta un tip, care a căzut în dragoste: pentru prevenirea puțin să-l înstrăinează de la omul însuși. Toți de sex masculin „speciale“, oricum, sunt vanatorii, iar noi, femeile, prada lor râvnit. Nu deveni o pradă ușoară. Uneori trimite prietenul ei pentru a finaliza ignora, deși un pic nervos care v-ar dor.

  Este redus la minimum în timpul reuniunilor, spunând la revedere și să fugă de afaceri. Dă tipul să înțeleagă că și așteptați apelul să fie întotdeauna la dispoziția sa în afară de el ai propria lui viață interesantă, și nu se poate face 24 de ore pe zi. Nu rula pe primul apel la o dată, nu ești un catelus, dar el nu e șeful tău. Este o astfel de fată independentă atrage atenția și cauza respectul băieților. Prin urmare, dacă sunteți interesat în problema cum să se ocupe cu tipul, că el a căzut în dragoste, să învețe mai întâi să te iubească.

  Cum să se comporte cu un tip, dacă nu observi?

  Cum se comporta - sfaturi pentru femei online

  În cazul în care tipul nu este atent la tine, și doriți cu siguranță să-l aibă în dragoste cu tine, nu disperați, și să acționeze. De fapt, cuceri special tipul nu este de lucru. Conectați tot farmecul tău feminin și, desigur, un truc. La urma urmei, o femeie - nu o femeie, dacă nu aveți acest activ valoros. Chiar și expresia despre noi este :. „Un viclean ca o vulpe“

  Încercați cât mai mult posibil pentru a veni peste obiectul de simpatia ta pentru ochi.

  Dă-i posibilitatea de a observa că este foarte aproape de o astfel de frumusețe merge cu ea.

  Nu așteptați ca el să sun ca mană din cer. De obicei, tinerii nu suna imediat a doua zi. Așteptați 2-3 zile, în cazul în care într-o săptămână, el nu suna, nu costa mai mult și de speranță.

  Nu pe prima dată graba în brațele lui. Poartă-te calm și cu demnitate. Este aceste avantaje vor ajuta să înțelegeți cum să se comporte cu tipul, că el a căzut în dragoste

  Cum să se comporte cu un tip dacă el are un alt?

  Cum se comporta - sfaturi pentru femei online

  Uneori se întâmplă că pe drumul spre fericirea ta există un obstacol în fața fata ta iubita. În acest caz, pentru a începe este de a asigura puterea sentimentelor lor, poate, ei au toate în serios, și nu ar trebui să distrugă această idilă. Dacă credeți că există încă „tremurate-role“, atunci putem lupta pentru dreptul de a fi în locul rivalei sale.

  1. În primul rând. a atras atenția tip (v-am spus deja cum să o facă).
  2. În al doilea rând. Dovedește-i că sunt mult mai atractive și mai sexy decât aspectul prietena lui, și o sursă mult mai interesant și distractiv.


 • Privind de la el pentru ei înșiși, în special în partea atractivă a corpului ei. de exemplu, pe încheieturi, solduri, umeri si decolteu.

  Pentru a-și satisface ego-ul său se potrivi cu orice fleac, și a spus la locul și timpul.

  - Cu prietenii am întâlnit - a răspuns calm, soț.

  - De ce sunt pantofii toate în ruj?

  Iar la sfârșitul acestui articol voi da un exercițiu prin care va fi capabil de a practica aceste reguli, chiar dacă sunteți acum, indiferent de motiv, nu sunt familiarizați și nu aveți o fată ... Ești încă foarte mult „prodvineshsya“ în apel „pe viitor „, dacă sunteți atent pentru a îndeplini aceste principii așa cum spun eu!

  Deci, ce este atât de greu aceste reguli, iar când ești deja, Timur, spune-mi despre ei, la naiba ai? ...

  sensul nu este capturat.

  Bună vecherochek))))) O astfel de viață este un lucru complicat, aici stau acum și cred că cât de mult încă mai am suficient, eu nu înțeleg, iubire, sau obicei, sau altceva, eu locuiesc cu soțul meu, se schimbă. Eu iert, așa că aici ne distram cu ea. Acum sufletul atât de gryano, murdar, eu nu pot ierta ceea ce nu pot să înțeleg de ce eu încă mai stau cu el. El îmi spune că el iubește, și doarme cu alții, de aceea să dispară și să rămână o gulivan asupra sănătății dumneavoastră, fără probleme, iar scuzele nu trebuie să fie? Spune-fetele.

  Cred că pur și simplu într-adevăr nu este deloc enervant. cu siguranță soțul are și alte avantaje care sa contrabalanseze această caracteristică. Dar au doar un stereotip că schimbarea este stresant, este necesar să sufere, să arunce, să ierte, pentru a arăta un fel de pasiune mexican turbat, etc.
  Știu că o femeie a cărei primul soț 2 au fost adevărate, salariile în casă au fost transportă, dar îi plăcea să stabilească cu fermitate de guler și să facă zgomot în întreaga curte. Sa nu ceva ce deranjat de băut și faptul că toți vecinii știu despre el. În al treilea rând podzarplaty petrece pe băutură, dar doar în liniște merge la culcare, și ea a fost mulțumit.

  Vă mulțumesc tuturor pentru discuția și gândurile exprimate. Privit de la situația din exterior, este mai ușor, desigur, nu este, ci pentru a trage concluzii. Am citit alte bloguri, discuții mai ușor să te înțeleagă, atunci când citiți alte persoane similare cu situația mea.

  Trădare. Ce înseamnă acest cuvânt înseamnă pentru tine? Oricare ar fi gândurile nu va veni în minte, în același timp, ele pot fi cu greu numit pozitiv. Și, într-adevăr, schimbarea este aproape întotdeauna strâns legată de conceptul de loialitate. Aceasta se referă la o persoană de încredere spulberat. În cazul în care punctul de vedere în detaliu, trădarea unui fenomen complex și se intersectează cu o mulțime de aspecte ale vieții umane. Și a face cu toate țese problemei nu este suficient doar să se așeze și să se gândească. Sunt acele părți care nu sunt în măsură să.

  Categoric nu provoca neîncredere, pentru că soțul tău este în conformitate cu o astfel de expresie este adecvată, de ce alte astfel nu poate fi. Deși de multe ori încerc să-l conving că soția lui nu se schimba oamenii nu există. Ei bine, soțul meu și eu împreună timp de 10 ani, care lucrează la domiciliu, este în mod constant în fața celuilalt sunt, prieteni întâlni împreună, vom merge împreună să se relaxeze, să facă cumpărături de multe ori merg împreună, soțul sau copilul. dar chiar dacă există o- mă îndoiesc că el poate ajunge și la buticuri, și să cumpere produse și chiar dracu 'cu cineva care știe cum să găsească în decurs de 10 minute, pentru nicăieri nu se întâmplă fără mine. Și monogamă am, ei au totul în familie sunt, și familia mea sunt la fel, nici în familia lui, până când probabushek nici în meu același trib, nimeni nu a fost căsătorit mai mult decât o dată, tot sufletul tău pereche sunt ori și pentru totdeauna.


  2. Moderat nu sunt de acord.


  3. Puțin nu sunt de acord.


  4. Ușor de acord.


  5. Moderat de acord.


  6. Complet de acord.


  puncte Yatya primire se ridică valorile punctelor de flip pentru articolele 5 și 7, și apoi însumate.


  33-60 - codependency moderat severă,


  61-96 - pronunțat codependență.


  Se poate lucra cu un test numit „Evaluarea modului de gândire.“


  Test „pentru a evalua modul lor de gândire“


  1 - niciodată cu mine nu se întâmplă;


  2 - rar așa se întâmplă cu mine;


  3 - se întâmplă atât de des la mine; 4 - întotdeauna.


  Puneți figura în fața aprobării, care corespunde cu tine.


  1. Mi-e teamă să lase pe alții să mă cunoască mai bine.


  2. Mi-e teamă de surprize.


  3. Mă uit pentru defecte în loc de beneficii în cele mai multe situații.


  4. Mă simt nedemn de dragoste.


  5. Mă simt că sunt mai rău decât alții.


  6. Am tendința de a workaholism, supraalimentarea, jocuri de noroc, consumul de alcool sau de alte substanțe intoxicante.


  7. Am grijă de mine un pic, preferând să aibă grijă de alții.