Cum se ascunde o pustulă

Mascarea acnee pe fata

Acneea poate afecta grav aspectul unei persoane. Pentru a ascunde acest neajuns, este important să învețe să mascheze cosurile, astfel încât acestea să devină invizibil pentru alții. În cazul în care elementele inflamatorii au fost peste tot fața lui, apoi face acest lucru este puțin probabil să reușească. Dacă vorbim despre masca de acnee individuale, este posibil să le camufleze neobservate.Înainte de a începe să camufleze acnee, aveți nevoie pentru a curăța bine fața și se ocupă de toate elementele inflamatorii.
Esteticieni recomanda tratarea coșurilor se usuca mijloace speciale. Ei au nevoie să fie aplicate cu un tampon de bumbac.

Odată ce o persoană este eliminat, este necesar pentru a pune pe elemente inflamatorii tentă verzuie corectorului. Verde neutralizeaza roseata, ceea ce face posibil să se facă pete imperceptibile.

Apoi, trebuie să se aplice pe o fundație sau cosuri ton bej corectorului umbra si pudra de fata putina pudra translucida. Gets fundatie tonal peste fata nu este în valoare de ea. Acest machiaj arată murdar și neglijent.

Pentru a masca acnee este cel mai bine pentru a cumpăra în farmacie sau departamentul un anticearcan cosmetice creion special. În aparență, este un pic ca un tub de ruj. O parte a unui astfel de produs are o nuanță verzuie, iar celălalt - carne. Utilizarea lor în secvența de mai sus, este posibil să se atingă de înaltă calitate de mascare elemente inflamatorii.

Regulile de îngrijire a pielii pentru problema

Pentru acnee nu mai apar pe fata, trebuie respectate anumite reguli de bază. Cel mai important lucru în acest caz este curățarea adecvată și tratamentul celulelor inflamatorii. Este de dorit să se utilizeze produsele cosmetice de înaltă calitate, cu efect antibacterian.

masca acnee nevoie doar înainte de a merge afară. La domiciliu, este mai bine să nu abuzeze utilizarea resurselor tonale, și să acorde o atenție la tratamentul celulelor inflamatorii. Se usucă-le și pentru a preveni apariția lor ulterioară ar ajuta la mijloacele de prelucrare care conțin ulei de arbore de ceai.Dacă există erupții frecvente pe fata ar trebui să fie făcută la cosmetician, care va prescrie tratamentul potrivit. Dupa tratament, cosuri camufla și erupții cutanate, cel mai probabil, nu va fi necesar. O îngrijire ulterioară a pielii competente va servi un excelent de prevenire a apariției de noi leziuni.

Viața este remarcabil prin aceea că ea este în mod constant se întâmple evenimente care necesită o persoană să arate perfect. Și comedon banală poate distruge cu ușurință orice vacanță. Pentru a masca cosurilor, puteți utiliza orice metodă.

Cum se ascunde o pustulă


  • Pentru a ascunde instantaneu cosuri, ar trebui sa fie degresate fata. După aceea, persoana este pus bază de cremă, care are o consistență destul de gros, pentru că știm cu toții că procesul de mascare a acnee este dificil.
  • Pe baza fundației poate fi aplicată. Folosind o perie speciala, ar trebui să fie cu pene.
  • Puteți alege acum cu anticearcan. În funcție de preferințele personale, poate fi emulsie si crema, creion, etc. Acest instrument ar trebui să fie pus în centrul comedon, folosind o perie speciala. După aceea echipamentele trebuie să fie cu pene perie în jurul comedon.
  • Acum puteți aplica pudra. Aceasta va consolida efectul de mascare și să dea o persoană sănătoasă în căutarea.

Cel mai adesea, este într-se formează o tranziție pete de vârstă, datorită faptului că organismul începe să se reconstruiască. Odată ce acest proces este terminat, pielea isi recapata un aspect sănătos. Dar, din cauza tulburări metabolice să apară din nou acnee. Nu numai pentru a masca cosuri, dar, de asemenea, a scăpa de ele, puteți utiliza următoarele metode:

1. Metoda decorative. În acest caz, puteți acoperi pur și simplu acnee. Dar aici este necesar să se utilizeze numai acele produse cosmetice care sunt vândute prin intermediul farmaciilor. Acesta poate fi creioane anti-inflamatorii. cremă, pulbere. produse cosmetice medicale destinate pielii problemă podlechivaniya, și, de asemenea, da pielii un aspect sănătos.

2. În cazul în care apare o erupție pe față, în mod regulat, puteți utiliza medicamente speciale. Acest lucru, de exemplu, demachiant, măști. creioane, etc.

3. Puteți utiliza, de asemenea, populare moduri de a masca acnee. Acest lucru poate fi măști, care sunt, în plus față de medicament de bază.

4. Utilizarea de dieta poate ajuta, de asemenea, pentru a spune la revedere pentru totdeauna la boala acnee. De exemplu, toți băutorii de cafea ar trebui să restricționeze se bea pe zi, nu este mai mult de trei cesti de băutură. La urma urmei, cofeina stimuleaza producerea hormonului de stres, care, la rândul său, este responsabil pentru apariția acneei în orice, chiar și la o vârstă mai înaintată. Restricția este necesară pentru alimente dulci, produse de patiserie. glucide simple sunt mai bune pentru a înlocui complex (de exemplu, cartofi, orez alb, paste trebuie înlocuit pâine integrală, orez brun). Fanii de carne nu ar trebui să-l folosească mai mult de trei ori pe săptămână și gradele nu grăsime, și mai slabă.