Cum se activează Internet pe Samsung Galaxy

Acesta poate fi accesat prin intermediul vayfay sau de a folosi Internet mobil (cum ar fi 3g, 4g). Conexiunea este stabilită în setările Android.

Utilizarea WiFi este un excelent mod de a reduce consumul de pachete de date (3G / 4G LTE).
Internet mobil este încă scump și adesea limitată, deși rata este destul de decente.

Apoi, trebuie doar să activați modul de modem. O caracteristică foarte utilă în cazul în care nu există nici un router wireless, iar cei care doresc să navigheze pe net mult.

Cum se activează Internet de pe Samsung Galaxy prin Wi-Fi

Pentru a vă conecta la Internet prin intermediul vayfay, la domiciliu, la locul de muncă, la școală sau la cafeneaua ta preferată cu prietenii, urmați instrucțiunile de mai jos.

  1. Dați clic pe pictograma din meniul aplicației.
  2. „Setări“ Du-te.
  3. Selectați «Wi-Fi».
  4. Activați conexiunea Wi-Fi, folosind comutatorul "On.".
  5. Selectați rețeaua pe care doriți să introduceți.
  6. Introduceți parola (dacă este necesar).
  7. Faceți clic pe "Connect".

Cum se activează Internet mobil de pe Samsung Galaxy


Eu scriu despre dispozitivele care rulează pe Android, și cât mai multe versiuni ale numelor consiliilor sau calea care duce la setările pot fi ușor diferite unele de altele.Acest lucru se datorează diferit nomenclatura utilizată, în funcție de versiunea de Android.

NOTĂ: Setările de Internet mobil sunt mai dependente de operatorul utilizat, care astăzi mulți (Megafon, Rostelecom, Kyivstar) și cele mai multe dintre ele au setări automate care sunt trimise ca SMS.

Contactați operatorul de rețea și el vă va trimite un SMS cu configurarea automată a internet mobil (dacă nu ați primit încă).

Pictograma poate indica direct simbolul de date H, E, 3G, 4G sau numai 2G (2G la Internet funcționează mai lent și puțin eficiente atunci când sunt utilizate).

Mod de zbor (modul offline) trebuie să fie deconectat în același timp, iar serviciul în sine trebuie să fie activat operator de rețea de telefonie mobilă.

Apoi, du-te la Setări >> Wireless și rețea >> Rețele mobile >> selectați datele sau informațiile incluse.


Odată ce acest lucru se face în câteva secunde, Internetul va fi disponibil și, probabil, va fi simbolul H, 3G, etc.

În cazul în care Internetul nu funcționează, verificați dacă punctul de acces este scris corect (este cunoscut doar operatorului) și nu blochează accesul la date, de exemplu, Android Firewall, McAfee, Avast, etc.

Puteți apela, de asemenea, operatorul și întrebați dacă există probleme în rețelele de date.

P. S. Există programe interesante pentru transferul de control sunt: ​​3G Watchdog, contor de trafic extins, Contor Trafic Pro, NetCounter, contor de celule.

P. S2. Cu un abonament sau o rată bună pe toate rețelele, deoarece datele care traversează să plătească suplimentar nu este necesară atunci când se utilizează limita de Internet, dar va continua să lucreze cu o viteză foarte slabă. Mult noroc.