Cum să vrăjești singur om

Cum să vrăjești singur om

muscă Enervant în capul meu a sunat întrebarea: „Cum să farmec o fată care a fost dulce chiar ieri și a acceptat cu grație curtare, iar acum nici măcar nu se uita la tine?“ Înainte, pentru a decide cu privire la un astfel de pas, a se vedea detaliile unui dragoste de magie, și este conectat în așa fel un cuplu mă aștept în viitor!


De ce barbatii vrăjesc femei

Există o credință comună în societate că numai femeile sunt interesate de tot felul de trucuri magice, dar nu este destul de corect. sexul opus nu sunt, de asemenea, apel mofturoși la științele oculte, în speranța de a rezolva problemele întâlnite în viață prin impactul unei vrăjitoare - în special, natura problemei iubirii.

Cum să vrăjești singur om

Viața fără locuri preferate în crud dincolo de orice om care este gata să lupte pentru fericirea lor cu orice preț. Cât de multe știu povești de viață legate de o dragoste de magie, în care rolul Executivului (sau client) a jucat o vraja de dragoste este un om tânăr.

Deci, ce se poate pentru a împinge sexului puternic în vrăjitorie orientare și să găsească modalități cum să farmecul prietena lui?

Cauzele comune și tipic:

  1. Când familia descompune, iar inițiatorul divorțului devine o femeie, soțul ei și toate încercările de a salva căsătoria eșuează.
  2. În cazul în care doamna respinge categoric avansurile dumnealui.
  3. Când sentimentele au răcit de la iubiții, iar omul își dă seama că în curând va merge.
  4. În cazul în care logodnica sa căsătorit, și nu se poate rupe legăturile de căsătorie. Cu toate acestea, omul trebuie să înțeleagă că încearcă să distrugă familia altcuiva nu este în măsură să producă rezultate bune în cazul în care această căsătorie se bazează pe iubire reciprocă.

Desigur, ideea și ideea este de a farmecul femeia pe care o iubește, fie că este vorba fosta sotie, iubita, sau pur și simplu drag fetei, vine în minte în dragoste Omul nu este primul. Ea începe să crească în planurile și necesită punerea în aplicare, numai atunci când toate mecanismele rezonabile, standard de ieșire din impasul actual epuizat și neroditoare. Aflați posibil pe baza vraja iubirii unei femei.

Spell pe fata - consecințele vrajitoriei

Cum să vrăjești singur om
Dacă colecta informații sensibile cu atenție ca să vrăjești Man, efecte de vrăji cu siguranță în valoare de explorare, deoarece nici unul dintre intervenția magic nu trece neobservat. Cum va afecta perechea, în care o forță este legată la celălalt, efectul de vrăji, din cauza cât de puternic a fost efectuat ritualul.Trebuie să știi înainte de a începe:

Amintiți-vă, fă-ți o vraja de dragoste puternică poate aduce dezastru ireversibil nu numai pentru tine și obiectul pasiunii voastre, dar, de asemenea, un blestem pentru a merge pentru întreg următoarea cursă oameni legate de vrăjitorie. Cu siguranță că ar fi mai bine să dea Maiestății sale timp pentru a face față cu sentimentele și preferințele, sau încercați pentru tine conspirație ostudny. oferind posibilitatea de a fi un favorit fericit fără tine.

Cum sa faci o vraja dragoste pe o fată

În ciuda avertismentelor, tot o să vrăjesc favorit. Apoi alege ritualul alb, să învețe, și să acționeze!

Hex pe fotografie

Pentru a inspira tinerii de fată dragoste în acest fel, trebuie să-i veți obține o fotografie care corespunde următorilor parametri:

Cum să vrăjești singur om

Card de la miezul nopții, să ia în mână. Uitându-se cu atenție în ochii fetei pe ea, citiți textul de șapte ori:

„Cum te iubesc, rob al lui Dumnezeu (numele laic)
Și tu, de asemenea, nu vă administrați fără mine, rob al lui Dumnezeu (numele laic).
Fii asta. Legea Mea de vorbire.
Amin. "


După un sacrament ascunde imaginea departe de alte persoane. Actul vraja va începe o săptămână mai târziu, în unele cazuri (de exemplu, atunci când rar cred) un pic mai târziu.

dulceață Enchanted

Cum să vrăjești singur om
Pentru ritualul nevoie de ceva dulce - ceva din care doamna ta ar fi fost o nebunie. Acesta poate fi dulce, baton de ciocolată, tort. Vorbiți de cofetărie:

„Cât de dulce este plăcut și dulce, așa că eu sunt ca tine. Amin! "


dulciuri Enchanted trebuie să fie prezent nimic pentru a ghici o femeie. De îndată ce a dat mananci dulce, aceasta va acoperi o dorință irezistibilă de a te vedea și să fie în jurul valorii.

Cum să vrăjești fosta sa soție

Cum să vrăjești singur om
Această metodă va ajuta la restabilirea nu numai soția lui, ci și iubita lui, care pentru o lungă perioadă de timp ai locuit împreună.

Se prepară două lumânări din biserică. Odată cu venirea miezul nopții ei lumină, și a vorbit de trei ori în text, uita la lumina:

„Cum arde, căldură radiază această flacără,
asa ca lasa dragostea mea soție și dorința pentru mine doar respira!
Și pentru a fi în fiecare minut, în fiecare oră, în fiecare zi.
Amin! "


Apoi, du-te la culcare fără să spună un cuvânt. Dacă ați lăsat recent un soț, după aproximativ o săptămână de rugăciune va intra în vigoare. Planul în a șaptea zi a reuniunii femeii a fost accidentală.

Întoarcere dragoste refrigerată

Dacă observați că doamna a început să crească la rece pentru tine, sau chiar are un iubit, dar nu renunța la speranță pentru restaurarea relațiilor, se poate folosi această metodă.

Localizați priza, întotdeauna cu o pasăre, pui de bocaport. Încrucișându-și brațele sale în castel de trei ori, spune:

„Cum această pasăre la cuib atașat,
pentru ca tu, un slujitor al lui Dumnezeu (numele laic) de la gulyanok a refuzat.
Pentru a fi de acum înainte și pentru totdeauna, și nici o altă cale.
Amin! "

După ce a făcut o vrajă, omul nu ar trebui să se relaxeze, din cauza comportamentului său și acțiunile viitoare care depinde de cât de puternică și de succes va fi relația dintre el și femeia privorozhennoy.

În prezent, doar un puternic sentiment de ajutor pentru a menține firul de legare care a apărut între cei doi iubiți prin vrăjitorie.