Cum să vrăjești Man

Cum să vrăjești Man


Multe fete din cauza iubirii neîmpărtășite sau de răzbunare sunt interesați de modul în care să farmece tipul și să-l iubească pe mine. Pentru aceasta există ritualuri speciale și farmece incantatoare.Un pic de magia iubirii


Noua relație de dragoste - este întotdeauna un punct de cotitură în viața oricărei persoane. Un om în dragoste este întotdeauna deschisă și cele mai vulnerabile la influența externă, deoarece toate eforturile sale sunt îndreptate la construirea de noi relații. De aceea, iubitorii încercat întotdeauna să protejeze chiar și un cuvânt rău sau dintr-o privire. Pentru a iubi magia recurge, de asemenea, nu numai cei care sunt dispuși să se lege la iubirea lui, dar, de asemenea, cei care doresc să găsească dragostea sau să distrugă relația cuiva. Prin urmare, toate magic de acțiune privind magia iubirii, pot fi clasificate după cum urmează: prevestiri și revere.

Articolul descrie mai multe feluri de oameni iubesc vraja. Despre revere și modalități de a proteja relațiile de dragoste vor fi discutate în viitorul apropiat.

Fiecare dintre următoarele vrăji trebuie să spui o poveste în apa de băut, și apoi da-l să bea, căruia i regizat magia. Se poate găti pe folosind apă încărcată vrăji alimentare pentru persoana pe care doriți să vrăjești, să se întoarcă de la un iubit-o, sau a căror relație pe care doriți să o protejeze. Dacă încercați să salvați relațiile lor cu cei dragi, puteți face o baie împreună, care se toarna un pahar de vraja care rulează apă purificată și încărcată.

Fiecare conspirație-vraja este foarte eficient, și poate fi folosit fără ritualuri de însoțire. Dar, dacă doriți pentru a spori efectul, ia unele magie în plus, dat fiecăruia dintre vrăji.

Cum să farmec un tip pe bunurile personale


Aceasta vraja ar trebui să efectueze o fată care vrea să vrăjesc un prieten. Cel mai bine este de a efectua ritualul pe luna în creștere, miercuri, vineri sau sâmbătă.

Pentru a vrăjesc la un tip, ai nevoie de unul dintre lucrurile sale personale și a ta, precum și un fir roșu, un recipient de apă și cinci lumânări. Lucru poate fi orice - dimensiunea și scopul sunt irelevante.

Ia lucru vegan și cravată firul lor roșu, repetând o conspirație, „Eu, robul tău (numele), vă rog, să fie botezat în fața ta, ma inclin la picioarele tale, te rog, te implor, să-și îndeplinească cererea mea, puterea unui omnipotent, toate-puternic, elementul apă. Cum sa nu fie porumbel cu Dove în direct fără reciproc, astfel încât să nu putea robul Tau (numele) trăiesc fără roabei tale, (numele), fie astăzi sau mâine sau vreodată. Nu s-a putut ea să bea sau să mănânce sau să gândească un gând, nici să meargă, stai, să vorbească sau să tacă. Și, ca un porumbel cu porumbel uguind lyubyatsya și așa ar fi chiar plăcut de uguind și robul Tău (numele), cu robul Tău (numele). Amin. "Apoi așezați elemente legate între cele cinci lumânări timp de o oră, și apoi se repetă vraja. După acest produs dețin peste un recipient cu apă timp de 2-3 minute. Apoi glisați-le pe suprafața apei 3 cercuri în sens orar și 3 ture contra. Se repetă vraja, lucrurile stropi cu apă dintr-un recipient și se toarnă-l în pământ. Obiectele stocate pe fereastra de est timp de o oră, după care se pot elibera.

Spell pe numele


Potrivit drumul său spre farmecul a doua jumătate poate doar fată. Taie două cerc identic din hârtie sau carton albastru și roșu. Pe un cerc albastru scrie numele pe care doriți să o vrăjesc și un cerc roșu - numele lui. Apoi lubrifia adeziv (de preferință incolor) prin eticheta și atașați unul de celălalt. Dial pahar de apă de la robinet, pune-l pe palma stângă, se acoperă cu cercuri lipite de apă, și locul pe partea de sus a palma dreaptă. Menținând astfel un pahar cu apă, se repetă de trei ori un complot dragoste: „În numele marelui Afroditei conjure tu, iubita mea (numele), vin la casa mea, la tronul meu în patul meu, să-mi (numele). Da, mă iubești ca nimeni altcineva niciodată nu-i plăcea. Prilep, prikipi la mine cu toată inima ta, ca numele noastre una față de alta. Un puternic nume de simpatie (nume masculin) și (numele fetei), lipi numele (nume de sex masculin) și (numele fetei). Nu deconectați sau pauză, sau să le dezbine acum de acum până la sfârșitul timpului. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. "

Se toarnă apă în sol. Acum, Okura lipite cercuri tămâie, și apoi le-a pus într-un loc secret, astfel încât nimeni nu știa de existența lor. Dacă le atinge altcuiva, toată puterea magică va fi pierdută.

Când doriți să încheiați sindicatul, pur și simplu rupe hârtia în bucăți și noapte, le arde pe rug.

Spell folosind pește


Aceasta vraja are o fată care vrea să vrăjești un prieten sau un prieten apropiat. Acesta a avut loc un ritual de luni.

Aceasta vraja este asociat cu magia culinare, astfel încât veți avea nevoie de anumite competențe în acest domeniu. Dar efectul său este pur și simplu uimitor. Cumpăra pește proaspăt luni. Se spală în apă purificată cu magie. Puteți să-l lăsați sub jet de apă timp de câteva minute. Apoi se prăjește peștele, și în timpul prăjirii spune: „Mă voi scula și fată frumoasă (numele persoanei care conduce ritualul), roagă-te și du-te, și binecuvântat, de la ușa porții porții în câmp deschis, unde creste singur stejar rădăcini puternice - sol, ramurile - pe cer. Și pe copac de stejar sta un krylischa lung corb-voronische. Spell citit ca un cântec pentru cioara de Woronowicz cântă, și el mă va purta în semn de recunoștință prin mare, oceanul de pe insula la Buyan, în cazul în care nisipul de aur este crap, tanjeste, rupte, sufocare. Așa că lăsați băiat bun, și (numele tipului) fără (numele fetei) tocmai sa ratat, jelit, mers și se gâfâind. Așa că lasă-l (nume de sex masculin), doar o fată frumoasă (numele fetei) ar putea odihni, alinare, pace-iubire în inima câștig. Și, de fapt, pune solzi de crap de la cap la coadă, astfel încât să se stabilească un (nume de fată), și el (numele tipului). De acum încolo, în vecii vecilor. Nimeni nu va rupe conspirație, nu a vorbit, nu poate fi anulată, nu rupe. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. "
În cazul în care peștele este gata, ugostite te interesează bărbații.

Și eliminarea vraja. Soțul a părăsit familia la alta, ea a ordonat ritualuri magice în spiritualitatea pe nume Michael Dean, știu sigur, ea mi-a spus despre el și. Ce să fac? Soțul nici nu a vrut să vorbească cu mine, și l-am iubesc atât de mult !!