Cum să vă rog, un om de fată 1

Multe femei cred că de multe ori despre cum să vă rugăm omul. Vino cu diferite căi și metode, dar este uitat că problema cuceririi inimii omului este necesar să se ia în considerare toate opțiunile posibile, inclusiv recomandări bazate pe semnul zodiacal. Acest articol va vorbi despre cum să vă rog un om Fecioara.Cum să vă rog, un om de fată 1

Regulile de bază ale cum să vă rog un om Fecioara

Bărbații din acest semn este destul de atent pentru a alege draga lor. Prin urmare, iubirea bruscă poate să apară într-un procent foarte mic de cazuri. Pentru a vă rugăm un om Fecioarei, este necesar să se exercite viclenia feminin cea mai mare măsură și inventivitatea. Pentru procesul de cucerire a fost mai rapid, este recomandat să adere la un set de reguli:
• Barbatii Fecioara apreciaza fete inteligente, astfel încât în ​​prezența sa, încearcă să arate absorbție și mintea maximă.
• Virgin aprecia caracterul practic, așa că, dacă sunteți interesat de un astfel de om, trebuie să fie o abordare practică a vieții. Arată maximă acuratețe, concentrare, acuratețe.
• La prima vedere, omul Fecioara evaluează s-ar putea să iasă din ele cu viața căsătorit cu succes ales sau nu. Prin urmare, dacă doriți să vă rog, un om Fecioarei, trebuie să arate farmecul maxim, vă rugăm să-l la prima vedere.
• Virgin - materialiștii, deci, dacă doriți să vă rog, un om al acestui semn, nu este necesar pentru a merge la extreme și chiar mai mult, pentru a evita vorbim despre chestiuni nobile.


• Un factor important în câștigarea omul Fecioarei este nevoie să-l convingi că ești o persoană de încredere vă puteți baza în viitor.
• Pentru a vă rugăm un om Fecioarei, trebuie să fie cât mai atenți la detalii.
• Pentru bărbați din acest semn, în primul rând amabilitatea. Prin urmare, aceasta este calitatea trebuie să fie în prezența lui cât mai mult posibil.
• Bărbații nu tolerează lăudăroșenia Fecioară, așa că nu încercați să-și arate în fața lor pentru abilitățile lor deosebite.

Cum să se comporte cu un barbat Fecioara

Cum să vă rog, un om de fată 1

Înainte de începerea acțiunilor îndreptate către bărbați active, ale Fecioarei, trebuie să se înțeleagă în mod clar că acești tipi sunt psihologi excelente, ei disting perfect adevăratele sentimente de intrigi. Fii natural si spontan, iar apoi va fi capabil să vă rog, un om Fecioara. Cu toate acestea, pentru a fi sincer, pentru a câștiga inima unui om al Fecioarei - nu este suficient, trebuie să avem grijă de aspectul lor. Virgin nu le place atunci când ea arată pretențios și vulgar. O altă calitate importantă care trebuie să fie fata pentru a te un om Fecioarei - capacitatea de a menține conversația de pe orice subiect. In plus, fata care pot să placă un om Fecioara trebuie să aibă un simț al umorului și auto-ironie.

Barbatii Virgin ca frumoasa si desteapta, dar urasc know-termodinamice. În plus, oamenii nu pot sta Virgin argumentativ, că, în ceea ce încerca să convingă omul că el avea dreptate.

Virgin bărbați seductie tehnici


Daca partenerul tau - Fecioara om, apoi o succesiune rapidă de evenimente nu ar trebui să conteze. Acest om se va uita la tine, atâta timp cât posibil. Nu, el nu este împotriva plăcerile dragostei, dar asta e ceea ce privește o relație mai serioasă, poate fi foarte indecis în această chestiune. Cu un om al Fecioarei nu va grabiti lucrurile, lasa lucrurile merg ca de obicei. Acest om totul merge conform planului, prima perioadă de bomboane buketny, vizite la expoziții, diverse evenimente. Un pic de răbdare și un om Fecioara, dar nu ai de ce sa fie interesant. El va face orice pentru a rămâne Swami singur. Încearcă să fii blând, romantic, misterios și Fecioara omul este sigur de a aprecia.