Cum să vă dea un „kick sus spate“ pentru a nu mai fi leneș, blog-uri, urmați

Cum să vă dea un „kick sus spate“ pentru a nu mai fi leneș, blog-uri, urmați

„Face viața profesională împlinită, nu o viață plină de muncă.“ Kurt Kobeyn

De multe ori se întâmplă că o mulțime de muncă și munca nu vrea. Uveren- asta a fost tot. Acest lucru poate fi numit lene, oboseala sau pur și simplu reticența de a efectua munca lor. Munca este încă necesară și, uneori, în aceste situații, trebuie să învețe să le dea o lovitură!Cum să te faci locul de muncă

Puteți tăia leneșul în fașă și nu lăsați-l să conducă la acțiune. Încearcă să dormi. Pentru tot timpul de somn pot fi diferite. Eu, pentru lipsa 6- 07:00 complet.

Orice muncă sau cauze ar trebui să fie distractiv, deși nu întotdeauna. În caz contrar, va trebui să te forța să lucreze în mod constant, iar acest lucru este un loc de muncă!distragere poate influenta de multe ori. Acest lucru poate fi evitat printr-un plan detaliat de acțiune pentru a doua zi. Trebuie să te gândești prin fiecare plan de lucru seara pentru a doua zi. Acesta este un ajutor foarte bun.

Horoscopul pentru o femeie de azi

Dacă în mod corespunzător desenat grafic leneș pur și simplu nu au timp.

ajutor excelent motivație mici pentru stomac. Poate fi efectuată după fiecare loc de muncă intermediar pentru a lua o pauză și recompensa-te decât ceva gustos.

Pentru cei care lucrează pe sine și își pot permite să se relaxeze, puteți merge la extrem, în opinia mea, mery- această zi pentru a le da o pauza. Un prieten de-al meu lucrează într-o zi.

Există o altă cale - ca „ochii se tem, mâinile fac.“ Ie uneori, urmați conștient munca pe care nu le place. Și apoi, în retrospectivă, s-ar putea întreba „Cât timp am făcut doar!“.

Se poate apropia performanța gândurilor de lucru cu privire la finalizarea cu succes a acestuia (cât de mult puteți câștiga ca te lauda) sau o vacanță mult așteptată.

Și cel mai important - trebuie să aibă un scop clar. Amintește-sebe-, uneori, de ce rulează. Când lucrați cu un scop, și este mai ușor să lucreze, iar obiectivul se apropie. Și nu au un sentiment de lene și nedorința de a lucra. Pentru mine, acest loc a fost primul și fundamental, atât în ​​selectarea tipului de activitate, precum și în realizarea orice lucrare.