Cum să transplant Spathiphyllum la domiciliu, care au nevoie de sol

Destul de blând și cu adevărat aristocratică considerat unul dintre plantele tropicale - Spathiphyllum. Aceasta floare nu este pretențios în grija, dar transplantul Spathiphyllum necesită unele cunoștințe, pentru că în cazul în care nu își îndeplinește în mod corespunzător a plantelor sale poate muri. Aceasta floare frumoasă și neobișnuit este considerat a fi destul de cultivatori comune și populare, cu mare placere de a folosi florari în compozițiile lor. floare albă ca o leit ceara are o lumina verde stamine alungite acoperite cu spini mici, Bush în sine este destul de gros și are o saturate frunze verzi largi. De asemenea, numit floarea fericirii unei femei, asa ca va fi un cadou minunat pentru sexul frumos.Îngrijirea la domiciliu a acestei plante, nu este complicat, crește destul de repede, dar transplantul necesită aproximativ o dată la fiecare trei sau patru ani. Pot Spathiphyllum selectate în timp ce un pic mai mult decât anterior, este o condiție necesară, deoarece o destul de mare și lat pentru sistemul de rădăcină al oală, toată puterea lui pentru a lăsa dezvoltarea rădăcinii plantelor, și, în consecință, Bloom va fi uitat pentru o lungă perioadă de timp. Principalul semn că trebuie să replanta floarea, sunt prezentate mai sus maro Muguri rădăcinile și uscarea frunzelor de la baza solului, adică aproape de sol.

Nu mulți oameni știu cum să transplant Spathiphyllum la domiciliu pentru prima dată.

Cel mai bun moment pentru transplantare este considerat de primăvară. Regula principală la efectuarea transplantului de plante tropicale este de a observa temperatura, și anume, menținând temperatura în 19-20 de grade. În plus, este necesar să se pregătească în prealabil materialele necesare și să organizeze munca lor. Deci, de transplant Spathiphyllum la domiciliu va avea loc în mai multe etape. Pentru a începe este de a pregăti nava pentru transplantare flori și sol necesare.

Pregătirea terenului pentru Spathiphyllum

Pot pentru plantare nouă ar trebui să se pregătească - se spală bine și se toarnă peste apă clocotită, unii se tratează cu o soluție slabă de mangan și se clătește bine. Solul precum și pentru toate flora tropicale au nevoie de vrac, aerisit, cu cantități mici de nisip.

Cum să transplant Spathiphyllum la domiciliu, care au nevoie de sol

Unii cultivatori preferă să nu complice activitatea lor și să dobândească un substrat gata scop pentru plante Araceae. Dar încă o gatesti-te destul de dificil, dacă se dorește. Acest lucru va necesita teren gazon în două părți, precum și următoarele ingrediente pentru o singură porție:

 1. 1 cărbune și scoarță de copac.
 2. 2 Nisip.
 3. 3 foaie sol.
 4. 4 din fibre de nucă de cocos.
 5. 5 turbă.
 6. 6 chips-uri cărămidă.

Toate ingredientele sunt bine amestecate, după care masa este ușor umezită cu apă. Astfel, se face terenul pentru Spathiphyllum la domiciliu.
Acum putem trece la următoarea etapă a acestei lucrări, și anume pregătirea floare la transplant.

Ați încercat mai multe remedii pentru hipertensiune? Dacă continuați să „trage în jos“ pastila de presiune în timp, ea se întoarce din nou. Hipertensiune - cauza principala de accidente vasculare cerebrale și crize hipertensive. Aflați care recomanda renumitul cardiolog Leo Bokeria. astfel încât tensiunea arterială a fost întotdeauna 120/80.Pregătirea pentru transplant

Înainte de a scoate planta din ghiveci trebuie sa fie umeziți bine solul pentru Spathiphyllum într-o oală, se va elimina cu ușurință flori și pentru a nu deteriora sistemul de rădăcină. Apoi, folosind o sovochkom grădină Spathiphyllum este extras din rezervor. Sistemul de rădăcină de plante sunt foarte mici și dens întrețesute unele cu altele, așa că deține ferm în cavitățile sale de sol. Este într-un sistem radicular bine dezvoltat și o floare compactă începe să înflorească. Capacitatea de schimbare este deja selectată, acesta trebuie să fie redusă în diametru și nu mai mult de 20 cm.

Cum să transplant Spathiphyllum la domiciliu, care au nevoie de sol

În următoarea etapă a lucrărilor necesare pentru a curăța rădăcinile de drenaj vechi anterioare și sol, este ușor de făcut cu mâna. Utilizați foarfece sau grădinar ar trebui să elimine tulpinile cu flori, frunze tinere și ofilirea la planta pentru o perioadă de adaptare a acestora la noul sol și potul nu consuma energie pe înflorire. Este de asemenea necesar pentru a curăța floarea frunze vechi și uscate de la baza rizomului, aceasta se face în scopul de a evita apariția anumitor boli la plante.

Cum să transplant Spathiphyllum la domiciliu, care au nevoie de sol

Cum să transplant Spathiphyllum la domiciliu, care au nevoie de sol

Cum să transplant de plante?

Până în acest moment este gata pentru Spathiphyllum sol, oală, drenaj și materialul săditor. În partea de jos a rezervorului este umplut cu drenaj obligatoriu, acesta poate fi pietricele, cioburi de ceramică mici, chips-uri din cărămidă sau blocuri de beton fin. Apoi, umple oala aproape complet pregătit terenul. Planta este plasată în mijlocul recipientului și se toarnă în mișcări îngrijite în sol. Nu este în valoare de mult pentru a aprofunda floare, deoarece aceasta specie are o mică formațiune de rădăcini aeriene, care va avea în cele din urmă rădăcină pe cont propriu. rădăcini se toarnă peste substrat, dar nu merită mult să-l solidifice, și se apasă ușor și repara rădăcină. floare transplantată trebuie udate abundent contracție a solului, de multe ori după această procedură, este necesar pentru a umple o oală de sol. Spathiphyllum după transplant necesită curățare și hidratare frunze pentru a realiza acest lucru cu ușurință prin utilizarea unui pulverizator și o bucată de pânză moale.

Ai grija de planta trebuie transplantat cu grija ca regula principală în acest moment - este umiditate ridicată și stropirea abundentă de flori. Mulți experți recomandăm să creați un fel de vid pentru planta - mediu pentru a menține umiditatea în prima perioadă de după transplant. Pentru a face acest lucru, polietilena conventionala cel mai frecvent utilizate, care este înfășurat în jurul vasului în formă de con cu o floare. Îngrijirea la domiciliu este complicată în acest stadiu, dar există o mulțime de opțiuni pentru a crea condițiile necesare pentru plante tinere. Udarea se efectuează imediat ce stratul superior al solului începe să se usuce, și nu trebuie să uităm de stropire. Apă pentru irigații trebuie să fie rece și bine apărat.

În general, toate detaliile și regulile de reproducere și de modul în care de transplant de o floare - dezvăluită. Destul de cerințe simple și instrumente simple disponibile pentru a ajuta în mod corect și să monitorizeze în mod competent planta in ghiveci. Se spune că Spathiphyllum pe un pervaz sau alt loc din casa arata auto-suficient și nu necesită alți vecini. gros, răspândirea lui arbust poate ocupa o mulțime de spațiu, în acest sens, au pus pe o suprafață largă și spațioasă. Nu așezați planta în apropierea unui radiator, deoarece frunzele sale pot începe să se îngălbenească și se desprinde. El iubește lumina soarelui moale și difuzate în timpul verii, aceasta poate fi luată în baldachinul de pe stradă, fără a uita să pulveriza din belșug.

Și un pic despre secretele.

V-ați confruntat vreodată dureri insuportabile la nivelul articulațiilor? Și tu nu știi ce prima mana:

 • incapacitatea de a se deplasa ușor și confortabil;
 • disconfort atunci când merge în sus și în jos pe scări;
 • criza neplăcut, nu fixați pe cont propriu;
 • durere în timpul sau după efort;
 • inflamație la nivelul articulațiilor și umflare;
 • ori nerezonabile și la dureri insuportabile la nivelul articulațiilor.