Cum să taie rața în porțiuni de fotografii și videoclipuri

Cumpărarea unei rață eviscerat în magazin, va trebui să decidă nu numai la procesul de preparare a acestuia, dar, de asemenea, ia în considerare modul în care să taie rața la porțiuni uitat netedă, plăcută la gust și au un aspect estetic.Duck mulți oameni preferă să gătească complet. Mere coapte ea, probabil, nu va lăsa pe nimeni indiferent, iar parfumul ei va umple casa atmosfera de vacanță și o cină de familie. Dar există și alte, la fel de delicioase, pentru prepararea, care este necesară pentru a sculpta carcasei.

Algoritmul este extrem de simplu. Deci, în ordine.

Cel mai adesea, vom cumpăra carne refrigerată, dar dacă este înghețat, apoi, înainte de a tăia o rață, este necesar să se dezgheța. carcasă congelate pot fi lăsate pentru câteva ore pe masă, așezați pentru noapte, pe raftul frigiderului sau mai mic timp de câteva ore într-un vas cu apă rece. Nu uitați să puneți o tavă de pasăre congelată în timpul decongelării, se poate scurge apa. Dacă măruntaie (gât, picioare, ficat, inimă și stomac) sunt în interiorul păsări, acestea ar trebui să fie eliminate. le folosi pentru prepararea unui Bouillon, realizat cu umplutură de organe pentru plăcinte, clătite, găluște etc. Ia-o, de preferință, un cuțit ascuțit mare, cu un mâner confortabil și apoi urmați acești pași:

 1. În cazul în care grăsimea este vizibilă, mai ales în gât și sub piele, și vi se pare ciudat, pentru că nu le place o pasăre de grăsime, se taie. Suficient de grăsime de rață, fără ea nu va fi uscat și slabă, dar pentru alte feluri de mâncare gătit, el va fi cel mai bun venit. Acesta poate fi tăiat în felii sau dices, a pus într-un container și congelare. Acest lucru se adaugă, de asemenea, grasimea abdominala. Uleiul colectat poate fi topit și folosit ca untura pentru prajit cartofi, ouă jumări, carne sau prepararea altor alimente. Grăsimea rață foarte mult, dar nu este nociv pentru organism, în special rață Peking grăsime.
 2. După punerea rața pe spate pe un tocător, de-a lungul iadeșului pentru a face o secțiune longitudinală așa cum este prezentat în figura 1.
Cum să taie rața în porțiuni de fotografii și videoclipuri
fotografie 1
 • tăiat cu grijă carnea de coaste, fără a le deteriora. Fragmentele osoase pot fi lăsate în carne, care este extrem de nedorit.
 • Așa cum am spus, cuțitul trebuie să fie ascuțit. Acest lucru este important nu numai pentru viteza, ci și pentru piese fără cârpe suspendate, marginile lor erau netede și îngrijite. Încercați să taie carne curat, mișcări încrezător, nu pilyaya într-un singur loc de mai multe ori cu un cuțit.
 • După fileurile tăiate din ambele părți și pune deoparte, cadrul (iadeșului, coloanei vertebrale și coaste) într-o mișcare bruscă este îndepărtată. Acesta este un excelent set de supa, supa de se pare consistent și hrănitoare. Dar nu uitați să taie oasele dorsale pielea de grăsime. Trimite-grăsime și se topesc în jos cu el. Fileul necesită o atenție specială. Pune-l pe o placă de tăiere. Tăiați marginile și să le taie cu exces de grăsime, balanțele de film, etc. În cazul în care grăsimea de rață - care deține cuțitul în diagonală, taie excesul de grasime. Pentru gătit file de utilizare, fără a agățat pe marginile pielii si excesul de grasime. Pentru o mai bună carne de prăjire file stivă pe bord, și să facă tăieturi la acoperirile în diagonală, care seamănă cu o foaie de notebook-uri într-o linie diagonală.


  1. Ultima etapă de tăiere - aripi și picioare sunt separate de tendon articular.

  sfat de menaj

  • Încercați să taie, astfel încât fiecare porțiune de piesă a fost acoperită cu un strat subțire. crusta Ruddy pe care va deveni - aceasta este cartea de vizită a unei rață.
  • Încercați să faceți fără securea, dar foarfecele de bucătărie pot fi folosite, în special în cazul în care experiența de tăiere a carcaselor de pasăre vă sunt încă foarte mici. rață osoase, desigur, în cazul în care pasărea - nu un vechi-timer, tăiat nu este dificil, și nu aveți nevoie de un efort suplimentar.
  • Puteți folosi foarfece de bucătărie pentru a tăia ultima falanga a aripii, este amânată pentru supa.
  • Încercați să găsiți articulațiile și să le taie. Apoi, va avea nici o șansă să taie mâinile cu muchiile ascuțite ale oaselor și fragmentele lor nu vor ajunge în carne.
  • Face rațe au o trăsătură - pe coada de cal este o glanda sebacee. Dacă nu scoateți coada și du-te în bulion, va trebui să-l arunci, pentru ca aroma sa este departe de a fi atractiv.

  Deci, acum a devenit clar - nimic complicat rață de tăiere nu este deloc ușor și simplu, aparent de lucru complicat ai luat doar câteva minute. Frumos tăiat carne de rață poate chiar om, care a luat cadavrul în mâinile sale, pentru prima dată în viața mea. După cum puteți vedea, se uită la fotografie 2 porții de rață ar trebui să arate elegant și apetisant.

  Cum să taie rața în porțiuni de fotografii și videoclipuri
  fotografie 2, rezultatul final.

  Noi răspundem la întrebarea: cum să taie rață, și sperăm că acesta servește la performanța ca tine si familia ta. Ei bine, dacă doriți să vă rugăm invitații, acestea sunt, sigur, imediat după tăiere, va fi surprins de abilitățile culinare. Simțiți-vă liber pentru a trece la placa și asigurați-vă că mesele cu rață te va transforma la fel de strălucit ca de tăiere ei. Poftă bună!