Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Bob tunsoare uitat elegant și feminin, au nevoie de păr strălucitor sănătos. Astăzi, ele pot fi puse rapid în ordine prin produse cosmetice sau proceduri diferite de acasă. Pentru tipul ideal de coafuri această reducere trebuie să fie supuse ajustării profesionale prin tăiere în fiecare lună sau o lună și jumătate. Pentru volumul și necesită instrumente speciale de fixare, dintre care multe sunt scumpe. Pentru coafura sa uitat armonios, trebuie să învețe cum să stil bob și utilizați opțiunile cele mai potrivite pentru distracție de zi cu zi sau de sărbători.Cele mai bune modalități de styling tunsoare „Bob“

stivuire direct cu capetele spre exterior

In timp ce parul ud, ud le mousse. Dirijarea fluxului de aer în uscător de păr, vârful fiecărui fir să se răsucească spre exterior. În acest scop, perie rotund diametru adecvat. parte de păr, situat deasupra frunte, poate fi pieptănat pe spate și fixat ac de păr, și poate rămâne într-o poziție naturală.

Vârfurile exterior utjuzhkom

Punerea Sredniy Bob, te poți îndrepta părul tot prin aplatizare, direcționând chiar vârfurile din exterior. Pentru a se concentra asupra mici șuvițele proeminente ar trebui să utilizeze ceară de înaltă calitate.

de mare stivuire

Pentru a pune fasole într-o tunsoare elegant, sunt necesare bigudiurile. Păr tratat cu spumă moale, este necesar să se onduleze bigudiuri. După un val de păr uscat pieptănat pe spate și plasat într-o compoziție ridicată. Mai multe pryadok încadrarea feței, față stânga.

bob drept elegant

Pentru a obține un efect de păr neted este necesar gel cu efect de netezire. uscător de păr sunt uscate, este despărțire potrivit. Apoi, întreaga masă de păr este îndreptat folosind calcatul, sfaturi foarte ușor îndreptate spre interior.

Prin coafura bob sau bob se potrivesc perfect diferite, headbands diademe, bentițe sau panglici. Acest lucru este valabil mai ales atunci când nu există timp pentru o instalație complexă. După uscare uscator de pus pe bandă, masca, sau alte accesorii selectate. Sub scos breton. Dar poate fi pus și modul oblic. De asemenea, ca un decor funcțional, puteți alege un agrafelor frumos. Acestea sunt situate pe aceeași parte, pe partea de sus sau de pe părțile laterale ale capului.

Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)


Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Opțiuni de styling interesante

păr sălbatic

Acum, uita-te la modul în care să stil bob pentru cei care preferă să poarte culoarea mizerie estetic. Este necesar să se dea părul vâlvoi, un pic neglijent, dar foarte atractiv. Pentru a face acest lucru, se usucă părul cu uscător de păr fierbinte, încercând să varieze în mod constant direcția fluxului de aer. Parul uscat este complet se potrivesc cu gel, va trebui să dea părul vâlvoi aspect, laid-back. Dar poate un pic abordare diferită pentru punerea în aplicare a acestei coafuri de zi cu zi. Ia-gel sau spumă, mâner de păr, apoi se usucă aerul fierbinte din duză difuzor lor numit.

volumul coafura

Pentru a da volumul necesar, este nevoie de o spumă specială. Separarea o fire mici, fiecare ieftin pe bigudiuri. Pentru a asigura în mod corespunzător și în condiții de siguranță un permanent, pentru a alege modul de aer cald și folosiți uscătorul de păr pentru a le. După îndepărtarea papilotok ușor distribuie părul cu degetele și pentru a obține fasole în vrac.

Coafura retro

Cu o tunsoare bob, se poate transforma cu ușurință într-o compoziție retro. Este necesar să se facă lungime de undă cu forcepsul specifice. Pentru parul nu arata bine ar trebui să fie periat valuri primite, le fixează doar unghia.

efectul vântului

Pentru a adăuga o notă de luminozitate și aerisit, puteți pune un bob pătrat ca și în cazul în care parul tau doar vântul a suflat, și au înghețat în această poziție. În primul rând, trebuie să se par, folosind uscător de păr și o perie plat. Apoi, după răcire părul, sfaturi foarte ar trebui să fie ondulată, îndrumându-i de pe fata. Ideal pentru această perie rotunda mare. Pentru a oferi mai mult glamour coafura se poate combina aceasta tehnica cu o despărțire în zig-zag.

imagine romantica

coafura recognoscibil că toată lumea a văzut pe Marilyn Monroe, ar putea fi ușor de implementat pe o tunsoare bob. Asigurați-vă lână tare, folosind uscătoare de păr și lacul de unghii. Apoi, face un permanent, concentrându-se pe faptul că buclele au fost la fel de mare posibil.

stil clasic simplu

Această opțiune este esențială pentru pozarea de fasole femei pline de viață care trăiesc în orașele mari. parul uscat și pieptănat lin. În unele cazuri, bufant necesar să-bang-ului, și apoi de stabilire parul din spate. Celălalt - mai potrivit să împartă firele de păr de pe despărțire laterale și netezi îngrijire lor. În toate cazurile, benzile laterale sunt în spatele urechilor.

Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Cum să stil bob dvs. (foto)

Metodele de stabilire sunt selectate în funcție de lungimea parului, tipul de aspect și de viață circumstanțe proprietarul acestei frumoase tunsori. Ca Bob stivă într-un anumit caz - poate solicita coafor. Nu trebuie neapărat să rămânem la cadrul tradițional, puteți utiliza metode neobișnuite de stivuire sau inventa propriile modalități de prezentare a acestei tunsoare. Un bun exemplu de corecte tunsoare bob de plasare poate deveni cele mai atractive fotografii ale stelelor.