Cum să-și radă picioarele la uslvoiyah acasă

Cum să-și radă picioarele la uslvoiyah acasă
Epilare folosind aparatul de ras este cea mai ușoară și mai ieftină metodă de îndepărtare a părului de pe picioare.

Printre deficiențele pot fi identificate cu excepția cazului în frecvența procedurii pentru ca să-și radă destul de des.Pentru restul, nici o problema: astăzi există o varietate de a alege cum ar fi aparate de ras si epilatoare.

Cum să-și radă picioarele cu un aparat de ras la domiciliu, nu pentru a obține o piele netedă și ofertă, dar, de asemenea, nu-i facă rău?

Cât de vechi ras picioarele pentru prima dată?

Mai aproape de vârsta ciudată a fetei, mai coapte întrebarea dacă este timpul pentru a începe ras picioarele?

Chiar dacă tânăra frumusețe spune că firele de păr devin mai lungi și mai rigide, aceasta nu înseamnă că ar trebui să înțeleagă imediat la aparatul de ras. De ce?

Cel mai probabil, modificările numite vizibile numai pentru ea.

În plus, epilarea exact va afecta structura foliculilor de par: a recurge la ras o dată, procedura va trebui să fie repetate în mod regulat deja, deoarece parul va deveni chiar mai dure, și de a accelera creșterea lor.

Deci, dacă doriți să creeze dificultăți suplimentare în sine, până când vegetația de pe picioarele lor nu este deosebit de vizibilă?

De obicei, pubertate la fete începe de la vârsta de 12, dar pentru cea mai mare parte încă copii, și ei griji cu privire la parul de pe piciorul meu (mai ales nu este vizibil) nu este în mod clar în valoare de ea.

Desigur, există excepții - de exemplu, fete de naționalitate de est. În copiii de est păr negru, foarte întunecat, greu și dens. Este logic că acești tineri se gândesc la ras lor, și, probabil, în acest ei au dreptate.

Există, de asemenea, sunt cazuri când fata adolescenta nevoie doar de a avea picioare netede în 12-13 ani. De exemplu, în cazul în care este implicat în dans, gimnastică și înot. Desigur, picioare netede da acestor copii mai multă încredere, să vă simțiți mai confortabil, astfel încât să puteți petrece depilare.

Cum să-și radă picioarele la uslvoiyah acasă

Deci, la ce vârstă și radă picioarele lor?

La vârsta de 14 ani, corpul fetei este mai bine format, nu pare ciudat.

La această vârstă, tinerii domnițele să acorde o atenție la băieți încep să fie vopsite și să poarte rochii scurte.

Poate că acesta este un moment potrivit pentru a începe ras picioarele. Iar firele de păr devin vizibile la atingere se simt câștiga rigiditate.

Pentru a nu se dezvolta la o creație timpurie a unui complex, se simt liber pentru a merge la plaja pentru a face plajă sau să poarte fuste, este mai bine să se recunoască faptul că a sosit momentul când trebuie să aibă grijă de ei înșiși, de corpurile lor.Dar apoi, când a fost prima de pornire pentru a efectua epilat, fiecare se rezolvă. Doar nu uitați: să-și radă picioarele pentru prima dată, va trebui să o facă în mod regulat. Și poate, încântare de păr în creștere rapidă pe picioare nu ar trebui să fie prea mult.

În general, trebuie să se gândească foarte bine așa, fără exagerare, decizia de adult.

Cum să se pregătească pentru procedura și cum să-și radă picioarele

1. Înainte de britom important să se pregătească cu atenție pielea picioarelor.

Vă recomandăm să utilizați un exfoliant organism, care ajută pielea pentru a scăpa de mizerie, celulele pielii moarte ale epidermei. După aceea, asigurați-vă că pentru abur din ea: să ia un duș sau cadă. Deoarece porii de pe picioare se va desfasura, va scadea pragul de durere la îndepărtarea părului, ele devin mai moi, iar pielea rămâne netedă pentru mai mult timp.

2. Un alt pas important, care de multe ori este trecut de femei (în zadar) - se aplică britom unelte speciale. Acest lucru poate fi la fel de cremă de ras și spumă, gel, etc. În compoziția lor conține ingrediente hidratante.

Cum să-și radă picioarele la uslvoiyah acasă

Dacă nu există nici un mijloc adecvat, a fost de peste, apoi veni și oameni. Cu toate acestea, în nici un caz nu iau săpun, pentru că de multe ori deshidratează pielea, cauzând descuamare.

Și ia-ți timp atunci când efectuați procedura de îndepărtare a părului. Picioarele de ras ar trebui să fie făcut cu atenție, în liniște, oferind facilitatea de a absorbi complet (ai nevoie doar de câteva minute).

3. De îndată ce agentul este absorbit, trece direct la radă. Scoateți întotdeauna părul în direcția de creștere a acestora, altfel crește riscul de fire de par incarnate sau răni ale pielii.

Încercați să nu țineți aparatul de ras în același loc de două ori, deoarece crește, de asemenea, șansele de apariție a tulburărilor menționate anterior.

4. Orice cremă hidratantă trebuie aplicată După îndepărtarea părului de pe piele. Este recomandabil să-l pună pe piele mai umed. cremă adecvată după ras, cu un efect calmant și poate lua lapte nutritiv cu diferite uleiuri.

Care mașină este cel mai bine pentru a alege?

Producătorii de aparate de ras a avut grijă să aibă o gamă largă. Există, de asemenea, de unică folosință și reutilizabile, și mașini cu diferite duze, pentru a facilita procedura de depilare.

Cel mai popular este mașinile one-off, fata reușind să le folosească nu doar una, ci de mai multe ori - atâta timp cât lama bărbierește un pic.

Cum să-și radă picioarele la uslvoiyah acasă

Dar nu pentru nimic faptul că aceste aparate de ras sunt cunoscute sub numele de unică folosință, adică după primul shave nu mai poate fi folosit. Cei care ignoră această regulă vor trebui să învețe o mulțime de probleme, deoarece aparatul răni straturile superioare ale epidermei, care provoacă iritații, uscăciune a pielii. Atunci când există astfel de probleme, nici o crema hidratanta nu ajuta, dar vina pe ea însăși rămâne.

Amintiți-vă, mașini de unică folosință este recomandat să se schimbe după prima utilizare, reutilizabile - după trei sau patru aplicații.

aparate de ras de unică folosință, este mai bine să se folosească numai în timpul unor călătorii, pe drum, în vacanță, dacă aveți într-adevăr nevoie de.

Radă sau să nu bărbierit mai sus de genunchi?

Adesea, femeile vă faceți griji dacă este posibil să-și radă picioarele lor, deasupra genunchilor, există contraindicații? De fapt, experții nu au un consens cu privire la această chestiune: să-și radă sau nu radă - vă decideți personal, și nu există contraindicații. Cu toate acestea, regulile de aprobare a acesteia, de asemenea, nu există.

Cum să-și radă picioarele la uslvoiyah acasă

Expunere de motive, bazată pe propriul sentiment de confort personal. În cazul în care parul de deasupra genunchiului pentru tine prea întunecat, tare, te simți rușinat pentru că purta o fusta mini, atunci de ce nu se rade? Sunteți sigur că în prezent face nici un rău.