Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

Instrumente pentru bărbierit

În timp ce lama de ras indeparteaza parul de pe picioare, împreună cu stratul superior al epidermei. Perfect lama ascuțită vă permite să eliminați o cantitate minimă de țesut.Depilare este necesar să se efectueze un aparat de ras cu o lamă ascuțită. Este recomandabil să se folosească în timpul fiecărei sesiuni de nouă mașină de ras de unică folosință. De 3-4 ori nu este recomandat să-l folosească.

Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

În timpul rasului, suprafața de tăiere a blunts lamei și deformează. linie perfect plat al vârfului este acoperit cu dinți, care seamănă cu un ferăstrău mic. Jagged zero lama pielea, lăsând un mikrossadiny.

Un aparat de ras plictisitoare nu poate fi prima dată să taie firele de păr, astfel încât oamenii sunt forțați să-și petreacă peste suprafața pielii în mod repetat, până când se obține rezultatul. Cu cât este mai procesat pielea, cu atât mai mult este accidentat. roșeață extensive apar pe picioare, deoarece organismul încearcă să restaureze straturi grav deteriorate ale pielii.

Ridicarea aparatul de ras, este mai bine să acorde prioritate modele cu mai multe lame, benzi și un cap de hidratare plutitoare.

Având mai multe lame crește probabilitatea de păr tăiat din prima dată și oferă o accidentare minimă a pielii. benzi hidratante face alunecare mai lin și ușor. Acesta poate conține un extract de aloe vera și uleiuri naturale care protejează pielea de iritare. Pivotarea va ajuta la evitarea tăieturi, repetarea toate curbele corpului.

Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

Este recomandabil să se utilizeze aparatul cu prindere din cauciuc confortabil pentru a controla pe deplin procesul de depilare.

instrument de bărbierit finö este un aparat de ras electric. Utilizarea sa este aproape complet elimină aspectul de tăieturi și zgârieturi.

Unii bărbierit picioarele lor doar un aparat de ras electric. Dezavantajul ei nu este foarte de ras de înaltă calitate. De multe ori, după o îndepărtare a părului electric este un mic peri. Cu toate acestea, rezultatul depinde de tipul de dispozitiv. Modelul rotativ cu mai multe capete mobile și dublu lamă face față cu succes firele de păr, lăsând o suprafață perfect netedă. Înainte de a trece razant pe lângă picioare, aveți nevoie pentru a pregăti pielea.

Un mod simplu de a scăpa de umflarea picioarelor si crampe! Rezultatul nu va dura mult timp! Cititorii noștri au confirmat că au folosit cu succes această metodă. După ce cu atenție și le-a examinat, am decis să-l împărtășească cu tine.

Preparate pentru depilare

Înainte de îndepărtarea părului este necesară pentru a pregăti pielea pentru a reduce gradul de deteriorare:

  1. 1 Pentru procedura de a alege cel mai bun timp de culcare. Acest lucru va permite să se relaxeze și de a efectua depilare fără grabă. In timpul pielea piciorului noapte nu va fi expus la factori externi agresivi și va reveni în curând. Dacă aveți nevoie urgentă pentru a scăpa de păr în dimineața sau în timpul zilei, aveți nevoie pentru a asigura odihna piele timp de 30 de minute după procedura.
  2. 2 Înainte de ras trebuie să abur și hidrata pielea, luând o baie fierbinte sau duș. Dacă nu se poate efectua proceduri de igienă, este necesar să se pună pe depiliruemuyu zona pliată în mai multe straturi de tifon înmuiate în apă caldă. păr uman are o higroscopicitate (capacitatea de a absorbi apa). Umplut cu apă este mai ușor de tăiat lama firul de par. Apa caldă va extinde porii și de a facilita procesul de ras.
  3. 3 în timpul hidratare a pielii sale recomandat masajul folosind frecarea. Scrub va scapa de stratul cornos al epidermei superioare. El stabilește pe lame în timpul bărbieritului și reduce calitatea acestuia. În schimb terminat agenți exfoliant, puteți utiliza produse sunt disponibile la domiciliu. Motive bune de cafea curata pielea. Dacă se adaugă un pic de fulgi de ovăz, acțiune mecanică pe piele va fi mai puțin pronunțată. Acest exfoliant este ideal pentru pielea sensibilă. Maseaza pielea este recomandat pentru a transporta burete dur. El va ridica firele de păr, permițându-le să radă prima dată.
  4. 4 Parul puternic recrescut (mai mare de 0,5 cm), foarfece de unghii preferabil sostrich. Acestea vor bloca aparatul de ras, ceea ce face dificil de a se rade.
  5. 5 pe pielea umedă trebuie să se aplice un ajutor de ras. Acesta va înmuia pielea și de a face perii mai maleabil. Produs oferă buna alunecare formă între vârful lamei și folia de protecție de suprafață corporală. După aplicare, este necesar să se aștepte un pic mai mult. Aceasta nu va dura mai mult de 1-2 minute. În acest timp, pielea este gata pentru depilare. Nu puteți începe de ras cand crema a secat.

Utilizați săpun obișnuit în loc de ras nu este recomandată. Aceasta nu creează un film pentru a facilita alunecare, si usuca pielea. Cum să-și radă picioarele?

Procedura mașină de ras

Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

Inainte de procedura, aveți nevoie pentru a trage pielea în locul potrivit. Pe o suprafață etanșă și netedă pentru a reduce părul mai ușor și mai sigur.

Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

Pentru a trece razant pe lângă picioare, fără iritații. aveți nevoie pentru a trimite aparatul în direcția de creștere a părului (de sus în jos). În acest caz, deteriorarea pielii este minimă. Cu toate acestea, netezimea pielii, după o astfel de procedură nu este ideal. Cel mai bun rezultat oferă un fir de păr mai traumatizantă de ras împotriva creșterii lor.Cea mai bună opțiune este direcția transversală a mișcării mașinii. Acesta va oferi o sigură ras picioarele ei, oferindu-le netezimea dorită a suprafeței.

Shave este necesar pentru a netezi mișcări, în liniște și încet. Este necesar să se respecte cu strictețe la direcția aleasă și pentru a preveni mișcările accidentale ale instrumentului de cealaltă parte. Deosebit de periculoase pentru a muta aparatul de ras într-o direcție perpendiculară pe linia de mișcare. Acest lucru poate duce la reduceri majore.

Cu atenție, trebuie foarte atent pentru a trata pielea în zonele cu curbe naturale, precum și zonele care sunt cele mai supuse frecării în timp ce mersul pe jos. Frecare mărește dimensiunea și adâncimea de micro-traume. În astfel de locuri, aspectul de iritare este cel mai probabil.

În timpul procedurii de câte ori este necesar pentru a curăța aparatul de ras poate fi sub un jet puternic de apă rece, astfel încât să nu-i dea înfunde firele de păr tăiate. Apa caldă are un impact negativ asupra lamei, făcându-l mai puțin ascuțite.

Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

ras repetată nu este recomandată mai devreme de 3-4 zile. Shave picioarele lor atunci când au o erupție cutanată și roșeață, nu este permisă. În acest caz, vă puteți răni foarte mult pielea. Cum să-și radă picioare aparat de ras?

Lucrul cu un aparat de ras electric

aparat de ras electric poate bărbieri pielea uscată sau umedă. ras umed înseamnă aplicarea de ras. Această îndepărtare a părului este mai rapid, dă rezultate mai bune și provoacă daune grave la nivelul pielii.

Un avantaj al unei metode uscat este posibilitatea de a efectua, în orice condiții, fără apă și fără ras de ajutor. Scapă de păr poate fi în tren sau în vacanță în pădure, în cazul în care există un aparat de ras cu baterie.

Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

Cum să bărbierit picioarele dumneavoastră aparat de ras? Îndepărtați părul ar trebui să fie încet și lin. Mișcările trebuie să fie circulară și de translație. Nu este necesar să se aplice o presiune pe piele, încercând să-și radă părul de la rădăcină. acțiune mecanică nu ajuta pentru a face o tăietură de mai jos. Dar aceasta duce la deteriorarea gravă a stratului superior al epidermei, determinând apariția de iritare.

Shaver alunecă ușor peste piele. Acest bărbierit este cel mai sigur.

Radeți firele de păr în direcția de care au nevoie să crească. Dacă o astfel de metodă nu dă rezultatul dorit pe suprafață și rămâne peri trebuie utilizat de ras combinat. Aceasta se realizează în două etape. În primul rând, părul ras în direcția de creștere a acestora. În a doua etapă, firele sunt tăiate în direcția opusă. Metoda combinată face posibilă pentru a obține în condiții de siguranță și eficient scăpa de vegetație în exces.

Folosind un aparat de ras electric, trebuie să urmați regulile de ingrijire pentru ea. În caz contrar, aparate de ras nu va fi eficientă, iar unitatea va deveni un teren de reproducere pentru o varietate de microorganisme.

Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

dispozitive de îngrijire

Aparat de ras trebuie să fie curățate cu grijă, după depilare, după îndepărtarea folie și tăietor de bloc. Perie speciala este necesar pentru a elimina tot parul din exterior și interiorul capului aparatului de ras.

Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

Pentru a îndepărta impuritățile fine, articolele recomandat să bat ușor dispozitivul pe o suprafață dură.

Dacă aparatul de ras este proiectat pentru ras umed, acesta trebuie să fie curățat sub jet de apă, pre picura pe grila de un pic de săpun lichid, fără particule abrazive. Curățați aparatul numai atunci când este deconectat de la rețeaua de alimentare. După este necesară spălarea pentru îndepărtarea capului pentru ras și blocul tăietor, lăsați-le să se usuce.

piese de ras purificate trebuie șters cu alcool.

Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

Razor este necesar să ulei. Dispozitiv de curățare uscată a fost tratată cu 1 semianual. Ansamblul de tăiere a aparatului de ras umed trebuie să aplice o picătură de ulei de mașină de lumină 1 dată pe săptămână. În cazul în care aparatul de ras nu lubrifia, nu va reduce calitatea parului.

Ce se poate face după îndepărtarea părului?

Pentru pielea nu este acoperit cu pete roșii și cosuri, trebuie dupa procesa ras corect.

În primul rând trebuie să se clătește cu fire de par calde tăiate de apă și un ajutor de ras. piele curată se recomandă să clătiți cu infuzii de plante (gălbenele și mușețel).

Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

Este posibil să ștergeți zona tratată cu gheață. Sub influența temperaturilor scăzute, porii și capilarele sunt îngustat, astfel încât probabilitatea de iritare va scădea. Este mai bine să fie înghețate în cuburi infuzii de plante.

Odată ce infuzia este absorbită, trebuie să ude ușor suprafața picioarelor cu prosoape de hârtie, prosushivaya. Nu utilizați după ras un prosop obișnuit în jos. Poate fi agenți patogeni. Ele sunt un pericol pentru pielea expusă după ras.

cale de atac eficientă pentru edeme ale membrelor inferioare și convulsii acolo! Du-te si afla cum Xenia Strizhenko vindecat Varice ...

Pentru a preveni infectarea pielii, aceasta ar trebui să fie tratate cu antiseptic. peroxid de hidrogen Acesta poate fi utilizat (3%). Ceruire usuca pielea, astfel încât este necesar să se aplice o crema hidratanta dupa tratament antiseptic. Excelent hidrata si calma crema de piele pentru copii. Puteți utiliza aftershave. Este mai bine pentru a da preferință produselor care conțin aloe vera și peroxid de benzoil. Aceste ingrediente ajuta pentru a evita consecințele neplăcute.

După ceruire nu este recomandat să faceți plajă și vizita un solar timp de 12 ore. Sub influența hiperpigmentare ultraviolete pot apărea pe pielea lezată.

Dacă trebuie să fie în soare, după procedura, pielea ar trebui să fie primul tratament după ras, protejează de radiațiile ultraviolete.

Cum să-și radă picioarele fără iritație la domiciliu

Cum să se ocupe de pielea sensibilă?

În cazul în care pielea este foarte sensibilă și se pare iritație în mod regulat, este recomandabil să-l pună după înseamnă procedura gătită la domiciliu. Conține acid acetilsalicilic și glicerol.

comprimat Acid acetilsalicilic pentru a se pisa într-o pulbere și se amestecă cu glicerină. amestec păstos este aplicat pe piele, suprafața tratată timp de 15-20 minute. Mijloacele se spală cu apă caldă.

În cazul în care pielea este grav iritată după ras crema de la domiciliu este necesar să se adauge un minim de crema de hidrocortizon (1%). Acesta este un drog puternic hormonal va scuti rapid disconfort și de a reduce roseata.

În cazul în care pielea este puternic inflamate, acoperite cu cosuri pline de puroi, crește roșeață, iar zona de distrugere se extinde, este necesar să se consulte un medic. Poate pielea cicatrizat a fost infectat.

Pentru a efectua tratamentul pe cont propriu, în astfel de cazuri este inacceptabilă. Diagnosticarea bolii și prescrie medicul poate doar. Sub supravegherea lui trebuie să fie de până la recuperare completă.

Au existat crampe picior noaptea?

Simptomele apariția venelor varicoase pot fi:

  • crampe la nivelul picioarelor
  • Apariția și Spargerea gravitației
  • Au fost tumefacție și indurație la pielea picioarelor
  • Durere, senzație de arsură la nivelul picioarelor, după sfârșitul zilei de lucru